שוב לגבי הגסטון...

מצב
הנושא נעול.

עינב 112

New member
שוב לגבי הגסטון...

שוב לגבי הגסטון...
שוב אני ... והגסטון המעצבן אחותי הזריקה לי היום יצא מעט דם טיפה ה בסדר???? ודבר שני לא הרגשתי שהחומר נכנס לי לגוף ו... זה לא כאב לי בכלל ואני זוכרת שזה אמור לכאוב לפחות קצת...אני מפחדת שזה נכנס אבל לא למקום הנכון...

סנשיין61

New member
טיפה דם זה בסדר

שוב לגבי הגסטון...
שוב אני ... והגסטון המעצבן אחותי הזריקה לי היום יצא מעט דם טיפה ה בסדר???? ודבר שני לא הרגשתי שהחומר נכנס לי לגוף ו... זה לא כאב לי בכלל ואני זוכרת שזה אמור לכאוב לפחות קצת...אני מפחדת שזה נכנס אבל לא למקום הנכון...
טיפה דם זה בסדר
לא חייב לכאוב בזריקה הראשונה, יכול להיות שאחרי מס' פעמים זה יכאב יותר כי המקום נעשה יותר רגיש. לא מרגישים את החומר נכנס לגוף, יכול להיות לך תופעות כמו עצבנות יתר או עייפות יתר וכו... אך לא מרגישים את החומר זורם בגוף. המקום הנכון זה ברבע הכי חיצוני ועליון של הטוסיק אם אחותך הזריקה לך לשם אז נראהלי שזה בסדר אך אדוינה אחות היא תוכל להנחות אותך בהמשך.. והכי חשוב שיהיה בהצלחה

tuttifrutti

New member
בהמשך למה שסנשיין כתבה לך

טיפה דם זה בסדר
לא חייב לכאוב בזריקה הראשונה, יכול להיות שאחרי מס' פעמים זה יכאב יותר כי המקום נעשה יותר רגיש. לא מרגישים את החומר נכנס לגוף, יכול להיות לך תופעות כמו עצבנות יתר או עייפות יתר וכו... אך לא מרגישים את החומר זורם בגוף. המקום הנכון זה ברבע הכי חיצוני ועליון של הטוסיק אם אחותך הזריקה לך לשם אז נראהלי שזה בסדר אך אדוינה אחות היא תוכל להנחות אותך בהמשך.. והכי חשוב שיהיה בהצלחה
בהמשך למה שסנשיין כתבה לך
ואני לא יודעת איך מלמדים את הבנות להזריק, אבל: אמורים אחרי שמחדירים את המחט למקום הנכון, לשאוב מעט עם המזרק ובכך לוודא שלא נכנסים לווריד. אם כששואבים במזרק או במחט מופיע דם, צריך להוציא את המחט במעת, לא עד הסוף, ושוב להחדיר אותה לעומק ובזווית שונה, ושוב לוודא כי לא נכנסים לווריד. נשמע מסובך? זה לא. אם תרצי הסבר נוסף, כיתבי לי במסר. בהצלחה! ולא להתמכר להזרקות. מספיק ניסיון אחד של תרומה-ויאללה-להריון!!!

מצב
הנושא נעול.
למעלה