שוב לא (כן) שקט....

שוב לא (כן) שקט....

כמה ציטוטים משירים עבריים: 1- "גם אם יכאב לי אני לא אצעק!" 2- "...ערפל מכסה את הכביש" 3- "כשמעלינו חופה של כוכבים" 4- "מרוב כל השקרים שכחתי מי אני" 5- "אורות על הדרך קרבים אליי, עיניים של קרח חוקרות בלי די" 6- "ואולי עוד תחזור... כשהכל יעבור..." 7- "אני קוטף עכשיו את הפרחים האסורים"

lighter

New member
אני יודעת ואני יודעת!

4 זה ´סתם´ של טיפקס... ו-2 נשמע מוכר מדי...יש שיר לחברים של נטאשה שקוראים לו עוד נגיעה ויש בו שורה שאומרת ´ערפל מכסה את השמש´...אולי התכוונת לזה?

רק שלוש נכון !

ממש צירוף מקרים מוזר, הפעם לא התכוונתי לחברים של נטאשה ולא התייחסתי בכלל לארקדי דוכין באף שיר... יש עוד זמר שמישהי אומרת לו ש"ערפל מכסה את הכביש"...

תודה:) נראה לי מה-1 ביולי...

או השני... האמת אני לא זוכרת...
אתה מוזמן לנסות לפתור איתנו משחקים מרהיבים, אבל תשאיר את גוגל בבית!

lighter

New member
ומה עם 4?

יש שם שורה כזאת אני בטוחה כמעט ב100 אחוז שיש

לצערי רק שניים כרגע

2. עוד נגיעה - החברים של נטאשה 3. כולם יודעים - אהוד בנאי

מס-1 ומס-7 ../images/Emo13.gif

1- המכשפות - המכשפות (נראה לי שככה קוראים לשיר..."תן מיילל בערפל...ערפד מקלל...תריסר מכשפות סגולות...") 7- אביב גפן- המכתב

דודל

New member
שאלה...

"ערפל מכסה את הכביש" זה לא אחד משיריו של שלמה ארצי?

דודל

New member
ידעתי../images/Emo70.gif

זה אכן משיר של שלמה ארצי... "מנגב לך את הדמעות": "תראה, היא אומרת לי, ערפל מכסה את הכביש הבעיות מתחילות בראש, החיים מפחידים מספיק"

כולכם צודקים../images/Emo45.gif נותרו 4 5 6 .

ודודל, אם אני אהיה קטנונית אז אומר לך שלשיר של שלמה קוראים "תבכי". מישל.. אני מתפלאת שלא ידעת עוד אחד (רמז לכולכם...)

דודל

New member
ואם אהיה עוד יותר קטנוני - את טועה!

לשיר קוראים "מנגב לך ת´דמעות".

אהההה! אני מתביישת...../images/Emo9.gif

4 - אביב גפן- המכתב אני לא מאמינה שפספסתי את זה...
אגב, מי זאת מישל?

../images/Emo127.gif מישל זה היצור הדמיוני שהמצאתי..

או שפשוט בטעות קראתי לך מישל...
אתם רואים שיש לי זיכרון רע. אפילו בשם השיר של שלמה טעיתי... *הולכת לשבת בפינה* (וסליחה אם קיבלתם את ההודעה בשתי גרסאות שונות.. מחשב שלי לא נחמד אליי) לילה טוב לכם ונשאר 5 ו-6 למי שלא עקב...

דודל

New member
../images/Emo6.gif מובן ומקובל...

אני סולח למנהלת הנכבדה
ואת יכולה לצאת מהפינה... זה מקום לעגבנייה בעונש.

קוציני

New member
ניסיון

1.זה משהו של המכשפות שיר על בתולות 2.עוד נגיעה - נטאשה 3.כולם יודעים - אהוד בנאי טוב אני לא מצליח לחשוב ,יש כאן מישהי בעבודה שכבר שעה מדברת רוסית בטלפון והיא מביאה לי ת´סעיף ,אנסה מאוחר יותר.

lee_1

New member
אני יודעת את 4

אביב גפןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן את שם השיר שכחתי...

למעלה