שוב לא הצליח...

שוב לא הצליח...

סתם רוצה לשתף באכזבה ובייאוש....
סיבוב 5 של IVF שוב נכשל.
כל סיבב הוא מלא - שאיבה והחזרה הואיל ואין הרבה "תוצרת"....

כבר 3 שנים מנסה...
יש לי שני ילדים בבית כך שמבחינת הקופה, מגיע לי עוד ניסיון אחרון (סך הכל 6 טיפולי IVF ). עושה הכל פרטי (למעט המימון של הקופה) כך שכל סיבוב זה אלפי ש"ח (הורמונים - ילד שלישי אין כמעט השתתפות, ביקורים אצל הרופא, שאר הבדיקות) לא יודעת אם אעמוד בפרטי כולל הכל. כלומר במידה ואמשיך (אחרי שאנצל את 6 הסביבים המגיעים לי) מדובר בכ30,000 שח לסיבוב...

ואני כל כך רוצה ילד שלישי....

עצות? סתם מילה טובה...?

היא321

New member
הלוואי לכולנו את מה שיש לך בבית ו..

ואם בכל זאת את לא מוכנה לוותר על ילד שלישי, אולי לבדוק אופציה של מעבר לקופה אחרת.

היא321

New member
תקופת הכשרה

זה לא נכון. בדרך כלל הותק של הביטוח המשלים עובר איתך לקופה החדשה.
&nbsp

Lucyk27

New member
מבינה לליבך

היי! מאוד מבינה לליבך. אני בדיוק באותו המצב - מנסה להרות בשלישית ולא מצליחה. עברתי שני סבבים של IVF והחלטתי לשחרר. לפי התוצאות של ההפריות (3 נתוך 6 ו2 מתוך 6) הבנתי שכנראה בדרך הזאת לי לא ילך. עשה לי כזה מפח נפש! אישית הגעתי למסקנה שלנו זה לא שווה לא נפשית ולא כלכלית ועדיף להוציא את הכסף על חופשות עם המשפחה. אני שלמה עם ההחלטה שלי. אם יצליח לנו בדרך טבעית - מה טוב, אם לא - לא הגורל. שני ילדים זה נהדר והאמת הם עולים לא מעט כסף... בקרוב הגדול יתחיל ללמוד נהיגה, צריך לחסוך לו כסף ללימודים... לא חסר
תמיד אמרתי לעצמי (גם שלא תכננתי ילד שלישי) שאם יהיה לי ילד אני בחיים לא אצטער על זה ולהיפך - אני אצטער אם לא יהיה לי ילד. אבל מתברר שלא הכל בידיים שלנו. עשה לי טוב להרפות.
שולחת לך חיבוק. הכי חשוב שתיהי שלמה עם החלטתך. בהצלחה בסבב הבא המנצח!

למעלה