שוב כותבים בשמי,

fragilation

New member
שוב כותבים בשמי,

אפשר לדעת מדוע המנהל לא חוסם את שי הפורץ ? הנני כמעט בטוחה שזה הוא. מדוע פורצים לי ? שוב זו לא אני.

Fleddermaus

New member
תזכורת:

אין לנהל דיונים על ניהול הפורום על גביו, אלא במסרים בלבד. יש לך הוכחות שמדובר בו? אין לי, או להנהלת הפורומים, יכולת חוקית לעשות דבר כל עוד אין הוכחות קונקרטיות, בוודאי שלא לחסום גולש ללא בדיקה רצינית.

אפשר להשוות אי פי לא?

אם יש לך אפשרות לבדוק אי פי של הגולשים אפשר להשוות את האי פי שלה בשעה שהיא טוענת שפרצו עלייה אל אי פי של שאר חברי הפורום ולבדוק אם יש התאמה בינהם...

niv1990

New member
אפשר להחליף אי פי

יש דרכים יותר טובות, כמו להחליף סיסמא קודם כל, ולנקות את המחשב מ"מרגלים" למינהם.

iknow

New member
אבל איך זה קורה, טכנית?

הרי החלפת סיסמא לא?

niv1990

New member
איך לא עלית על זה קודם?

ונראה לי שכן רשמת את זה

Continuum

New member
איך הלכה התקופת מבחנים?

(כלומר, בחינות סופיות חורף 07, *סיבוב ראשון*)

iknow

New member
ממוצע 79

שני ציונים טובים (מעל 90) שניים בינוניים (74) ואחד גרוע ממש בחדוו"א (65) וזה דווקא היה הקורס החביב עלי הסמסטר. ניגשתי כבר למועד ב' בפיסיקה, וקיבלתי אותו ציון בדיוק, ברוב טיפשותי, ככה שכל מה שנותר הוא לשפר חדוו"א וגמרנו עניין עם הסמסטר הזה (לפחות עד הרגע שארצה להתחיל לשפר קורסים) סמסטר הבא, עם כימיה כללית, מד"ר, מעבדה וקורס ספורט (ואני מקווה שהבחור זכאי ירשום אותי לקורס שלו גם כן), יהיה בוודאות יותר טוב.

Continuum

New member
איבדתי כל אמונה במועדי ב'.

הסימסטר הזה לא ניגשתי לאף אחד אפילו שיש לי 67 בפיזיקה 2ממ (מקצוע של 5 נקודות, וזה מוריד לי את הממוצע בסימסטר מ-88 ל-83 בערך, דופק את המצטיין דיקן). בגדול, אני מבין למה צריך מועדי ב' אבל זה בדרך כלל לא עובד לשפר באמצעותם ציון.. סימסטר שעבר ניגשתי לשניים וקיבלתי בהם בדיוק (אבל בדיוק) את אותו ציון של המועד א'. עדיף לעשות את סיבוב מס' 1 כמו שצריך. אבל הממוצע שלך לא רע בכלל יחסית לסימסטר ראשון וקשה כמו שלך.. באמת. סימסטר הבא כבר יהיה לך הרבה יותר קל (זה גם אחד הסימסטרים הכי קלים בתואר שלך לפי מה שהבנתי)

iknow

New member
כן, הסמסטר השני הוא הכי דל בתואר

אפילו לקחתי שתי קורסים (אמיתיים, לא בחירה) בנוסף למומלצת, כדי לא להשתעמם יותר מידי (המומלצת זה פיסיקה 2ממ, חדוו"א 2מ, מד"ר ומעבדה) אבל גם הם אמורים להיות די בסדר ואפילו קלים- כימיה כללית ותכן לוגי. יש לי תחושה שהמומלצת בנויה ככה בשביל כל אותם חבר'ה שנכשלו באיזה קורס בסמסטר הראשון, כדי לא ליצור עליהם עומס רב מידי. שמעתי שהסמסטר היה שואתי ממש בפיסיקה 2ממ, עם מבחן בממוצע 20 או משהו, לפני פאקטור (זה בטח עבר כמה מגזימנים עד שזה הגיע אלי, אבל זה מה שהגיע). אבל בלי קשר, עושה רושם שהולך לך די טוב. המטרה הסופית שלי היא ממוצע כללי מעל 85 - ועושה רושם שאתה כבר שם. בכל אופן, בחדוו"א אין מצב שאני לא משפר - קיבלתי 47 במבחן המקורי (יש לי מגן לא רע). אבל בסך הכל, אני השלמתי עם הממוצע שלי, נכון לעכשיו. ביחס לאחרים הוא באמת לא רע וגם סמסטר ראשון והכל.

iknow

New member
ואללה, טעויות כתיב... זה מה שכל כך

הרבה מספרים ואותיות יווניות עושות לבנאדם.

Continuum

New member
..

כימיה זה מקצוע שהרבה במסלול שלך לוקחים בסימסטר הזה, זה 95 כמעט בטוח לפי מה שהבנתי.. כנ"ל מד"ר (שזה חובה). במד"ר ההרצאות בוידאו מומלצות מ-א-ו-ד, כנ"ל חדו"א 2מ' אם אין לך זין להידחס בשיעורים של קופרמן כמו איזה פרשמן. המבחן שלנו בפיזיקה היה זוועתי, לי אישית (שפיזיקה היה המקצוע הכי חלש שלי גם ככה) לא היה שום סיכוי לעבור אותו.. נתנו פקטור של 20 ומשהו נקודות, ופקטור כזה שככל שהציון שלך יותר גבוה יש לך יותר פקטור (משהו מוזר כזה). בכל אופן זה חדשות טובות לכם - בטח יקלו עליכם קצת בסימסטר הבא, יש להם נטייה לאזן את עצמם. עוד פיסת מידע מעניינת - בהוראת הדיקן החדש הם מנרמלים את הציונים בכל הקורסים הגדולים בפיזיקה ל-75 החל מהסימסטר שעברנו (לפיכך הפקטור המטורף שהם נתנו לנו). אז הכול קצת פחות מפחיד. ולגבי הממוצע הכללי שלי הוא לא כל כך טוב.. שנה שעברה פישלתי ויש לי 75 + קורס שלא שמתי לב שנכשלתי בו (ולכן לא ניגשתי למועד ב' או ג', ולכן ניגשתי למועד א' של הסימסטר הזה עם איזו קומבינה מהמלחמה). אבל רק הסימסטר הזה יצאתי מהבוץ ואני כבר לא דואג, כי זה היה הסימסטר הכי קשה בתואר וממש גירדתי בו את ה-85, שלא לדבר על זה שעשיתי בו בתכלס 26 נקודות במקום 22 לפי המומלצת (ורק נקודת בחירה אחת). סימסטר הבא בלי פיזיקה ועם הרבה יותר ביטחון עצמי אני מצפה ללא פחות מ-90.

למעלה