שוב כאן

סהרית

New member
שוב כאן

בנושא הבוקר, כנראה בעקבות השיחות אתכם, הצלחתי כל השבוע האחרון להתעורר בכוחות עצמי (ולא שעון או בעל שמעיר) בין 6 ל 6 וחצי, לקום מיד, ולהתחיל להתארגן. ייתכן ואשנה מעט את סדר הפעולות הקבוע שלי כדי לייעל את התהליך, אך אין ספק שמשהו אצלי התחיל לזוז בכיוון השתפרות. המטרות שלי להיום מתמקדות בהתקדמות לקראת פסח (יש לי תוכנית שלא אפרסם אותה כאן). החלטתי שהיום אעבוד עם טיימר שעוזר לי להתייעל עם ניהול הזמן בחלון הזמן בו אני נעזרת בטיימר (בד"כ עבודה ברצף של בין 20 דקות עד שעה זהו חלון זמן סביר אצלי, תלוי במשימה), ושאני רוצה לדווח בסוף היום על ההצלחה. יום נעים!

הגר שקד

New member
יופי!

כל כך משמח לשמוע
תרצי אולי לשתף אותנו בסדר הפעולות וכיצד את חושבת שתוכלי ליעל אותן? שבוע טוב, הגר

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
יופי!

אנחנו מחכים לשמוע איך הלך בסוף היום. עבודה עם טיימר היא דרך טובה לנהל את הזמן. אל תשכחי גם לקחת הפסקות בין פרק עבודה לפרק עבודה (עם הטיימר).

סהרית

New member
תודה לכם!

לקחתי את פרוייקט שגרת הבוקר כמשימה, וכרגע מה שחשוב הוא לארגן לי שגרת בוקר נורמלית. המסקנות והשינויים מהיומיים האחרונים הם: 1. כשאני קמה ומיד לובשת משהו (חלוק, בגד בית, בגד כלשהו) במקום הפיג'מה - עוד לפני שיוצאת מהחדר זה עוזר לי לא להתמרח עם הזמן ונותן הרגשת "קמתי". 2. כנ"ל לגבי עדשות מגע (אחרי שטיפת פנים וצחצוח שיניים). 3. כנ"ל לגבי סידור מיטה. רק לאחר 3 הפעולות הללו אני מרגישה שקמתי ויכולה להתחיל את סדר הבוקר עם שאר הדברים כמו מקלחת (והחלפה לבגדים שתכננתי מראש), שתיה וכו'. כמובן, שצריך ללכת לישון בשעה סבירה. קשה לצפות לקום מוקדם בלי לחזור למיטה אם הלכתי לישון קרוב ל-3... אז אני מתאמנת לי לאט לאט, בונה את שגרת הבוקר שלי ממערכת הרגלים חדשים ומחודשים. ברגע ששגרת הבוקר תתייצב, אוכל לבנות שגרה נוספת במקביל.

למעלה