שוב כאן...

שוב כאן... ../images/Emo58.gif

מצטער על ההעדרות אחרי ההודעה הראשונה שלי, נסעתי לחופשה... בכל מקרה תודה רבה על הקישורים לספויילרים, אני כולי המום ומזועזע מהסוף... תמיד ידעתי שג'ן תמות או תדרדר לסמים קשים, או שניהם, אבל למה לעזאזל ג'ואי ופייסי גומרים ביחד??? נהרסה לה אשליית ילדות שלי שדוסון וג'ו יחיו ביחד הפילי אבר אפטר. כנראה שקיבלנו סטירה לחיים האמיתיים אחרי שש שנים... טוב נו, העיקר שדאג וג'ק ביחד... (מה לעזאזל המפיקים חשבו כאן????) דבר שרציתי להתייעץ בו אתכם- האם יש מקום לספין-אוף (סדרה בת) של אחת הדמויות? הנה כמה הצעות: דוסון- "חיים שעולים על סרטון" (שימו לב למשחק המילים הנהדר): הסדרה מספרת על חייו הטרגיים של דוסון החל מפרידתו המתוקשרת מג'ואי ופייסי ועד מותו הכואב בייסורים במלחמה במזרח התיכון כשנסע לשם לביים סרט על חיי המין של קולבי, סם ויאסר ערפאת. ג'ואי ופייסי- "היפה והחיה": אמנם פייסי חביב לאללה, אבל איזה מין בן-אדם יפריד בין ג'ואי לדוסון... אתם הייתם יכולים??? בכל מקרה הסדרה מציגה את חיי הנישואין של ג'ואי ופייסי כמושלמים עד שג'ואי מחליטה, לזכר הימים הטובים, לטפס על עץ. היא נופלת ממנו, חוטפת זעזוע מוח שגורם לה לאבד את זכרונה ועוברת לחיות עם אדם אלמוני מישראל, שכרגע יושב וכותב הודעות בפורום "דוסון קריק". ג'ן ומיטש- "תחיית המתים": שני הנאהבים מכירים אחד את השני מחדש בגן עדן ויוצאים למסע תוכחה בעולם המתים כשבדרך הם לומדים איך לשים אמצעי מניעה או לא להפיל כדורי גלידה במכונית. לילי ואלכסנדר- "תרדי לי(לי)": אלכסנדר מקים בקייפסייד חברה לייצור סרטי פורנו שמשתמשת בלילי ובגראמס ככוכבות ראשיות. העסק מסתבך כשגוף ענק וזר בשם ארז טל מאיים לקנות את התעשייה המקומית. ג'ק ודאג- "גאה להיות גאה": הסדרה מספרת על ג'ק ודאג כשהם נוסעים לסן-פרנסיסקו ביחד ומחליטים להתחתן. עם גיל ריבה. כל הדמויות שבאו סתם לתת רקע לדוסון וג'ואי- "הזרוקים": שלל הדמויות מאיב השווה והבלתי נשכחת ועד הבחור שברח לי עכשיו השם שלי מהעונה הנוכחית, כל הנזרקים מתחילים חיים חדשים, אחד עם השני.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifחחחחחחחחחחחחחה...

ענק, נקרעתי פה מצחוק...
בקשר לאודרי - ואמרו אמן ?!?!?

LillipooT

New member
חחחח ../images/Emo60.gif

וואו! יפה יפה!! איזו יצירציות חחח
סלחנו לך על זה שלא היית כאן הרבה זמן
ואודרי... ממ אין תגובה.

גם אני חושבת...

אמממממממ גם אני רוצה שאודרי תמות! לא יודעת למה אבל היא מעצבנת.... אבל אני אוכל לשרוד גם איתה...

חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

אני לא רוצה שאודרי תמות...רק שתחזור לעצמה...

LillipooT

New member
תמונה מזעזעת - זהירות!! ../images/Emo58.gif

אנשים.. אני לא יכולה!! זה ממש מזעזע!!!!
אני אמות בפרק....!!! איך הם עושים לנו דבר כזה?!?! איך?!?! *פשיו* אוקי .. אני נרגעת .....

LillipooT

New member
../images/Emo58.gif .. ../images/Emo60.gif

זה מפרק 624.... וג'ן חולה במחלה סופנית...
בלאדי הל

מממ../images/Emo58.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

אני באמת לא יודעת איך הם עושים לנו את זה!!!!! לא רק שאני אמות,אני אמות עם עיניים אדומות (מבכי..
) דמעות זולגות ופה פעור...ככה אני אמות בסוף שני הפרקים...
אני פשוט לא מעקלת שעוד 13 פרקים,בערך 4 חודשים זה נגמר...

דיי! דיי! ../images/Emo58.gif ../images/Emo7.gif

אני מתההההההההה וכבר אמרתי את זה מיליון פעם! אני לא מסוגלת עוד!!!!!
רק 13 פרקים!!!
וכל העונות המדהימות ילכו ככה סתם!!! לא יהיה דוסון וג'ואי! לא תהיה ג'ן (תרתי משמע), ג'ק המאמי!! פייסי הכוסון!!!! אודרי, בעעע אין מה להגיד עליה..... גראמס המדהימה.... ועוד ועוד...
אני פשוט מתהההההההההההההההה וכבר בוכה....

elior15

New member
דייייי

היא לא תמות היא הפרחחחחח של הסידרה הזאת
לא יוכל להיות שהיא תמות למהההה איזה דפוק זה לעשות דבר שכזה אוךךךךך זה כל כך מעצבןןן דייייי אוף לא פייר בכללל שאודרי הכלבה הזאת תמותתת

Dawson girl

New member
יש לי דבר אחד להגיד לכולכם!!

למי שעצוב מזה שהסדרה מסתיימת... קודם כל-
גדול! שנית- הסדרה לא באמת תיגמר, מהסיבה הפשוטה שאצל המעריצים הנאמנים (רוב הפורום) היא תמיד תישאר בלב, כל שיר שפעם התנגן בסדרה יגרום לכם לחייך ככה סתם, להזכר בסצינה, ופשוט להתגעגע. והדמויות, גם אם הן נעלמות מהמסך, מהלב שלכם הן לא ייעלמו!! לדוגמא, טל, היא אף פעם לא תשכח את האהבה שהיתה בין ג'ואי לפייסי.. תכניסו את זה טוב טוב לראש. אולי הסדרה לא תשודר יותר, וכנראה לא הבנתם שזה בעוד מלא זמן - כמה חודשים זה המון זמן- אבל אצלכם היא תמיד תישאר! ואולי יום אחד, בעוד 10 שנים ככה, תשבו ברכבת (אני לא מקורית כרגע... סורי) ופתאום תשמעו את "as I lay me down" או את "מאמין בחלומות בהקיץ", ופתאום יעלה על הפרצוף שלכם חיוך רחב למרות שעבר כל כך הרבה זמן מאז הפעם האחרונה ששמעתם אותו.. אז לא לדאוג, כי הסדרה לא באמת תיגמר. בייי נמש

וואי, איזה מותק ../images/Emo70.gif

תודה נמש
זה באמת עזר... קצת לפחות... אויש, זה כל כך עצוב
איזה שירים מדהימים יש לדוסון קריק
פשוט אחד יותר יפה מהשני... ולאלה שלא הספיקו לשמוע את השיר המ-ד-ה-י-ם: say goodnight של beth nielsen chapman חבל על הזמן, שיר אדיר ומדהים ומרגש... הוא היה בסוף העונה ה-1..

למעלה