שוב יש לי שאלה

orit74

New member
שוב יש לי שאלה

הכרתי השבוע מישהו דרך האודיגו , דיברנו היה נחמד , החלטנו לעבור טלפון , זה היה קצר כי הוא מיהר ואני די שכחתי , למחרת הוא התקשר , אבל עבדתי ולא יכולתי לדבר בסלולרי מהמחלקה ( אסור ...) , אחרי כשעתיים הוא התקשר למחלקה , די מצא חן בעיניי העיניין , זה רק הוכיח לי שכשרוצים הכל אפשרי , דיברנו והחלטנו להמשיך אחרי שאסיים . דיברנו כל הלילה והיה נחמד , אהבנו את הרעיון שיש לנו על מה לדבר וטווח הנושאים הוא רחב . החלטנו להיפגש יומיים אחרי , הוא לקח אותי למסעדה ( פעם ראשונה שזה קורה שמזמינים אותי למסעדה ולא בית קפה ) הוא די התנהג כמו גנטלמן , היה ממש נחמד , אחרי זה טיילנו לנו ואז הוא אמר שקשה לו לקרוא אותי , הוא טען שהוא ממש נהנה , והוא מרגיש שהוא רוצה לראות אותי מחר ומחרתיים והוא לא מבין מה קורה איתי . עניתי לו שכייף לי אבל אני לא יכולה להגיד לו כרגע שאני רוצה לחיות איתו את שארית חיי , אני זורמת עם הדברים . לא יצא לנו להיפגש מאז בגלל המשמרות , אבל דיברנו בטלפון , הוא אמר לי היום שחבל לו שאני לא איתו , לא הגבתי , כי לא ידעתי ממש מה להגיד . הוא התקשר בערב, אבל אני ישנתי לפני המשמרת והטלפונים היו מנותקים , הוא השאיר הודעה , ושלח SMS שהוא מתגעגע . חזרתי אליו אבל הוא לא ענה , הוא גם לא התקשר , למרות שזה לא אופייני לו . אני לא מרגישה כמוהו ולא נלהבת כמוהו , וזה די מרגיז שהוא כל הזמן מצפה ממני להגיד לו דברים שאני עדיין לא מרגישה. ממש מבולבלת . .......

עד כמה שזה ישמע לא לעניין

אלה צרות של עשירים. תרגיעי אותו, תסבירי לו שאת צריכה זמן כדי לפתח רגשות (שזה נורמלי לחלוטין) ושלא ינסה להאיץ בך. הוא אמור להבין את זה. תראי, לצערי הייתי שם, בצד שלו, ולמדתי את הלקח אני חושב. מקווה שתתני לו צ´אנס במקביל לזה שתבהירי לו שהוא חייב להרגע קצת. אני מבין אותך לחלוטין ונזמע לי שאת בסדר גמור, רק אל תתני לזה להלחיץ אותך ותזרמי בקצב שלך, תראי איך הולך. מתאים - מצויין ! לא מתאים - לא נורא.

אקווה

New member
תשמעי.........

טוב, אני מנסה לשים את עצמי במקומך... ולדעתי אותי זה היה די מתחיל להלחיץ אם אחרי כ"כ מעט זמן בחור היה מתקשר כ"כ הרבה. נכון שבהתחלה זה כיף כל הצומי הזה והחיזור והכל, אבל נראה לי שיש גבול, בעיקר אם נפגשתם פעם אחת.להתגעגע כ"כ מהר? להתלהב כל כך הרבה כל כך מהר ולהראות את זה?.... אני לא הייתי ממהרת להצהיר הצהרות אחרי כל כך מעט זמן. זה לא נראה לי אמין. אני יודעת שאני הייתי מפרשנת את זה בתור בחור קצת, איך לומר..נואש? לא יודעת. לא מכירה את הנפשות הפועלות. אולי הוא באמת מתכוון לכל מילה. את צריכה לבחון את הנושא בזהירות. לא לפזר מילים כשאת לא מתכוונת ומרגישה את זה באמת, ולהרחיק אותו בעדינות קצת, עד שיתבהרו הדברים ביניהם. תיפגשו שוב, תדברו עוד בטלפון, תיראי מה הלך הרוח,לאט לאט לך. אין צורך למהר. קחי את זה בקצב שלך. אפילו צתסנני שיחות ממנו מדי פעם. שיבין. העיקר שאת תהיי שלמה. בכל מקרה
!!

אקווה

New member
כאן, כאן...../images/Emo140.gif

חיה, קוראת, בועטת ומגיבה במקומות הנכונים...:)

orit74

New member
זה מה שאני עושה .....

בינתיים הוא לא מתקשר , וכנראה שהוא נפגע והחליט החלטות . אני בכל אופן הכי כנה שבעולם ואמרתי לו את זה לא אחת , שאני צריכה זמן , לא בכזו מהירות אני נפתחת ובוטחת . לגבי השיחות , לאחרונה הם התמעטו בגלל המשמרות של שנינו וזה הכי פחות מפריע לי . מצד אחד מחמיא לי ומצד שני אני מבינה שהוא מצפה ממני לאותה ההתלהבות שיש לו , אבל אני לא מרגישה ככה . הוא לא נואש הוא פשוט מחפש קשר רציני . הוא טוען שהאינטואיציות שלו לא הטעו אותו אף פעם ולכן כך הוא מרגיש לגביי .

תקשורת טובה והבנה הדדית

זה חשוב מאוד בקשר. תמשיכי במגמה של להסביר לו שזה מלחיץ אותך ושיבין שהוא חייב להירגע. ככה זה בזוגיות - צריך להתחשב האחד ברגשות השני וזה לא בסדר שהוא דורש ממך כביכול לצאת בהצהרות שאת לא בטוחה לגביהן. גם אין בזה טעם אם זה לא אמיתי. אז תמשיכי בשלך וגם אם הוא נפגע מזה, אין מה לעשות, הוא חייב להבין שהוא צריך להאט את הקצב.

orit74

New member
מסכימה

למרותשאיך שהדברים נראים לי עכשיו הכל נגמר .

זה תלוי בך

לי נראה שהוא מנסה למשוך ממך קצת תשומת לב. נכון שזה ילדותי אבל מה לעשות, הוא גבר
בכל אופן, אם מוצא חן בעינייך הבחור תעשי את המאמץ. אם לא אז חבל לבזבז אנרגיות מיותרות.

orit74

New member
אני ממש לא יודעת מה לעשות

הוא התקשר הערב ב- 21:30 אבל ישנתי הוא השאיר הודעה בנוסח , הפלא שלך סגור וכנראה שאת מדברת בקו השני , תצרי קשר אם בא לך . הוא שלח SMS שהוא מתגעגע . התקשרתי אליו אחרי שעה , הוא לא ענה והשארתי לו הודעה . האמת שהתרגלתי שהוא מתקשר אליי למלחקה לפני שהוא הולך לישון , אבל זה לא נעשה . אני באמת לא יודעת מה לעשות , מצד אחד נחמד לי שהוא מתייחס יפה , מצד שני זאת רק ההתחלה , אני חוששת שהוא כמו כל השאר , אני אתקרב ואז אני אפגע . אני בטוחה שהוא מצפה ממני ליותר השקעה , אבל די קשה לי , הוא יודע את זה , כי דיברנו על זה לא פעם , הוא אמר שהוא מבין . אולי ככה הדברים צריכים לקרות ופשוט אני צריכה לזרום עם זה ? רק הזמן יגיד אם זה נכון או לא .

אקווה

New member
אורית......

המשפט האחרון שלך כאן היה אולי ככה הדברים צריכים לקרות ופשוט אני צריכה לזרום עם זה ? ואני חושבת שזה בערך מה שצריך לקרות. כולנו מנתחים סיטואציות שאנחנו נמצאים בהם וחושבים טוב לפני שאנחנו פועלים או אומרים משהו. אבל לדעתי צריך לעשות את זה במידה. התשובות כאן בפורום יכולות לתת לך כיוון,רעיון, אבל את ההחלטה זו את שתצטרכי לעשות בסופו של דבר, בעצמך. רוב התשובות כאן היו פחות או יותר באותו כיוון - אל תנתקי את הקשר כי הבחור מצא חן בעינייך, אבל תגבילי את זמינותך ואל תגידי ותעשי דברים שאת לא שלמה איתם.להתחיל לנתח כל פעולה שלו - התקשר, כתב SMS, בא, הלך, ישן, אכל, תה - לא יועיל הרבה. תלכי עם מה שאת מרגישה ואל תתבלבלי כל-כך, לפחות לא כל-כך מהר... תני לזמן לעשות את שלו, כמו שאומרת הקלישאה הממוצה עד עפר, ותראי לאן נושבת הרוח (מה נהיה? ממש פואטית נהייתי על הבוקר...:)). אנחנו נהיה כאן להקשיב ולהחזיק אצבעות כשצריך. שוב -

ליאן.

New member
אחחח אורית אורית..

את מספקת לפורום הזה דיונים בשפע.. אומר לך איך אני קולטת את הבחור ממבט ראשוני, למרות שאני יכולה להיות מאוד מאוד לא בכיוון (אני לא מכירה אותו ואי אפשר לקבוע ממש על סמך מספר שורות מצד אחד), אך אולי כדי להתייחס למספר נקודות ולבחון אותן לעומקן. נתחיל בדברים השליליים כי אני תמיד רואה שחורות..
* הבחור פזיז ונמהר. ספק אם רגשותיו יציבים ועמוקים ואם היה לו קשר רציני באמת לטווח הארוך בעברו. ייתכן שכמו שההתלהבות באה, באותו קצב, גם נעלמת. * הבחור לא ´זורם´ אלא ´סוחף´ או ´נסחף´. ז"א שמהלך הדברים בינכם לא נעשה באופן טבעי לגמרי ובמקום זרימה הדדית, יש סחיפה חד צדדית הגורמת לצד אחד שבהחלט מוכן לזרום, להראות נתקע בהשוואה לצד הנסחף לכיוון לא נודע וללא שליטה באמת. אין סינכרון בקצב. לאן לכל הרוחות הוא ממהר ? מזכיר לי את השפן מעליזה בארץ הפלאות.. * הפקת הלקחים מקשרים קודמים לוקה בחסר.. הטמבל היה שם ולמד את הלקח. בואי נניח שמדובר באדם מעל גיל 30 שלא למד.. זה נשמע מעט מדאיג. * ניצנים של תלות וחשיפה של חסכים רגשיים לרוב. * הבעת התלהבות מוגזמת. גם אם בנאדם מרגיש אלייך כל כך הרבה (וכל כך מהר).. בעדינות בבקשה. מצד אחד זה יכול להראות לא אמין ולא רציני באמת ואולי סתם ניסיון להתחבב מספיק כדי לזיין ולזרוק. כשמצד שני נדמה שזה ילד קטן שלא יודע שיותר מדי זה לא טוב ושהצד השני עלול להבהל. סבלנות. יש לי עוד כמה אבל אני מעט אפופה בשעות האלה.. נקודות לזכותו- * מצאת חן בעיניו והוא לא מפחד להראות זאת. * משקיע בחיזור. ז"א שחשוב לו ליצור רושם חיובי ורציני (כנראה). * יוזם. טלפונים, הודעות SMS, מסעדה.. * יודע מה הוא רוצה מעצמו ומהצד השני, והולך על זה. * מתנהג כג´נטלמן, מטייל איתך (רומנטיקן?). * נדמה שהבחור מצא חן בעיניך, כמובן שזו נקודה עסיסית לזכותו. לסיכום, אין סיכום. לכי לפי הרגש. חשוב שתדברי איתו ותבהירי את הצד שלך ושאת רוצה שיהיה סבלני איתך וילך בקצב שלך. גרמי לו להבין אותך. תשקיעו זמן בלהכיר אחד את השנייה (ולהיפך) יותר לעומק, לאט לאט, זה הכל.

orit74

New member
זה היה מכה מתחת לחגורה ....

קודם כל תודה על תגובתך . אך מצד שני אני לא ממש יודעת אם את אובייקטיבית , רק ממה שאני כותבת כאן או שאת פשוט שמעת עליי , את יודעת ממי .

ליאן.

New member
זהו ש..

זוית הראייה שלי מאוד מאוד צרה ומוגבלת ולכן קחי את הדברים בערבון מוגבל מאוד. מה שלא מוצא חן בעינייך את יכולה לזרוק, ולהשתמש במה שנראה מתאים ורלוונטי, אם יש כזה דבר. הדברים שנאמרו אינם אישיים, אין לי שום כוונה לפגוע.. ואני מקווה שתקבלי אותם (או לא) בהתאם.

babe10

New member
נשמע לי מוכר מדי

חברה שלי הכירה מישהו לפני קצת פחות משנה. בליינדייט שאמא שלה סידרה לה. הוא מצא חן לה אבל היא היתה עדייין קצת סקפטית לגבי העתיד. היא בדיוק סיימה מערכת יחסים (באותו בוקר של הערב בו פגשה אותו) ולא היתה בטוחה. היא משכה ומשכה, הוא חיזר והמאיס עצמו, כי "למה הוא לא יכול לתת לי זמן להתרגל, למה הוא לוחץ"? והיא חתכה. אבל אז אחרי כמה זמן התגעגעה והרימה טלפון. ככה עוד פעמיים עד שנשבר לו. הוא חתך ונעלם. היא ישבה ספק נהנית מהשקט ספק קולטת מה היא עשתה ואחרי שלושה שבועות הרימה לו טלפון ונפגשו. הערב הזה כבר נגמר אצלה בדירה עד למחרת ובערב למחרת היא ישנה אצלו. ככה היה מאותו היום, הוא אצלה והיא אצלו מתניידים בדרכים עם תיק ומברשת שיניים. ביום רביעי האחרון הוא שבר את הכוס והיא התחפשה לנסיכה. היתה חתונה מדהימה. האהבה היתה ברורה לכולם. זוג מקסים שקצת חשש בהתחלה. הוא היה בטוח מהרגע הראשון. היא גם אבל פחדה. בקיצור - תזרמי! תהני מהחיזור אם זה מתאים לך. תעשי מה שמתאים לך, ותבדקי אם הוא מוצא חן בעינייך או שמחמיא לך החיזור. תבדקי אם הוא טיפוס מלחיץ או שאת נלחצת מהקטע ביניכם כי את מבינה שזה עלול / עשוי להיות לנצח. ובינתיים - פשוט תהני. בהצלחה.

sagytb

New member
חבל על הזמן

אני מאמין בכוכבים - להרגיש שאת נמצאת בשמיים ונוגעת בכוכבים - להרגיש את הבטן מתהפכת...להרגיש שאת מאוהבת... אבל אם את לא מרגישה כך - חבל על הזמן, לא לומדים להתאהב/לאהוב לומדים להתרגל..אם אין את זה, אין טעם למשוך... כנראה שהבחור הבין את הרמז, אי אפשר לרקוד טנגו לבד. כל הכייף זה לשתף את בן/בת הזוג בהרגשה במיוחד בהתחלה כשאת מרחפת לך בעננים - גם אנחנו הגברים נהנים מאותה הרגשה ומחפשים את האחת שתגרום לנו להרגיש כך - וזה מה שהו הרגיש - אבל רק הוא הרגיש....

למעלה