שוב טעות.

mAk1aTo

New member
שוב טעות.

עוד פעם הרסתי הכל.שוב טעות בשיקול הדעת.לא יודע מה לעשות כדי לתקן.אין עם מי לדבר.הנר לא דולק יותר.והכי גרוע-הלב שבור והיא שונאת אותי.היא לא מוכנה לדבר,בטח שלא לסלוח.איך אפשר לתקן?אני לא יודע.זה בטח לא ישתנה.אני לא רוצה לוותר אבל כמו שאמרתי-אין עם מי לדבר.

הקב``ה כנראה פתח לך פתח

הוא מאיר לך את הדרך, הוא קורא לך! שמע את הקריאה ו ת ת נ ת ק ! בכל יום מלאך טופח ואומר גדל.. היום הטפיחה הזו על פניך, זועקת. שמע את הקריאה וגדל. מחזיק לך אצבעות...

אתה פשוט שקוע באבדן שלך..

תן לישון על זה לילה.. תרגע מהפגיעה.. ותפנים את מה שכתב לך... בטח היו לך ימים שאיזה חרטה התגנבה... אבל היית שקוע עמוק בבוץ שלא יכלת לצאת.. הפעם הורידו לך חבל....!

mAk1aTo

New member
בחיי אתם מטומטמים-או מה?

בלי להעליב.אני זה שטעה.לא אף אחד אחר.אני גרמתי לנזק.אשמתי.כן,מישהו מסובב את הגלגל,אבל את הכדור הזה,אני זרקתי.

תגיד

אדם שנדרס. הוא עצמו התאבד? אדם שנפל במלחמה.. תגיד שהוא עצמו התאבד? וכו וכו.. אתה באמצע מלחמה. שבספרים זה מכונה `מלחמת היצר` שזה המלחמה הכי הקשה! ובוא נצייר: נלקחת בשבי.. ובלי רצונך קרסו החומות.. עכשיו תברח!!! תנצל את הזדמנות חייך..

mAk1aTo

New member
אדם שפלט כדור..

או נפל לו גרזן,והרג מישהו..הטעות היא שלו.הוא זה שישלם עליה.אני משלם את המחיר.על הטעות שלי.אני רוצה שהיא תסלח לי.זה הכי חשוב

מהנסיון שלי בחיים ויש הרבה

כנראה היא אחת או שהיא פגיעה מידי או יש לה גאווה גדולה מחפשת איך שיתחננו אליה. הצעה שלי תגיד לה שלום יפה קח לך את הזמן שלך תחשוב מה היה מה צריך לשנות עם עצמך הקדימה תרים את הראש תצעד קדימה גם היא חכמה ותראה שאתה ממשיך בחיים היא תחזור על 4 גם היא אוהבת אותך באמת. ואם היא לא חזרה אליך אז תבין לבד מה היא בדיוק........,. הרבה הצלחה.

mAk1aTo

New member
תמיד ידעתי שאני אוהב פרנץ` ונילה!

תודה על העצה שהיא הרבה יותר לעניין משאר העצות פה..אבל..הבעיה היא שהיא לא סולחת לי וזה משהו שאני מאוד רוצה,אפילו חייב.גם אם אחרי זה אני לא אהיה בקשר איתה,ואני רוצה להיות,אני חייב את סליחתה.

אוקי

אז חכה כמה זמן חודש חודשיים חצי שנה אולי גם שנה עד שירד כל הכעס ואז תבקש סליחה. בהצלחה לך.

mAk1aTo

New member
אני..

גם מאוהב בה.אם אי פעם הרגשת את זה את יודעת שתקופת זמן כזאת היא פשוט..ארוכה מדי.אבל אולי את צודקת

תקשיב

אני מכירה את הכל! פשוט זה ענין של זמן ככל שעובר יותר ויותר זמן פחות מרגישים את זה. זה כמו אדם שקרוב שלו או מישהו שהוא אוהב מת אז בהתחלה יש געגועים עזים בוכים כל הזמן אבל שעובר זמן קצת נשכח מהלב אומנם מתגעגעים אבל זה פחות.

mAk1aTo

New member
אז זהו..

אף אחד לא מת,אם יום אחד אני אראה אותה,אדבר איתה ומה יקרה?הכל יחזור.אני אמנם אשמח באמת שהכל יחזור,אבל אני רוצה את סליחתה עכשיו.

כתבתי לך על זה בהתחלה.

וגם אם היא באמת הייתה אוהבת אותך היא הייתה חוזרת אליך אולי לא ביום הראשון או ביום השני אבל בסוף הייתה חוזרת. לך תדע גם היא לא רוצה להתפטר ממך או יש לה מישהו אחר הכל יכול להיות. עוד משהו אם כבר בהתחלה יש כ``כ הרבה בעיות ומריבות אז למה להמשיך לסבול שוב לחזור ושוב לריב? חבל החיים יכולים להראות אחרת.

mAk1aTo

New member
לא.

זה לא המקרה.באמת פגעתי בה.היא מרגישה נבגדת ולא במובן הרגיל.שברתי את האמון שלה.

למעלה