שוב חייבת עזרה!!!

pain is MY love

New member
שוב חייבת עזרה!!!

הפרטנר שלי נורא אוהב שאני רועשת בסקס... תמיד הוא אומר לי לא להיות שקטה ולהתפרע.. מעבר לגניחות והצעקות הרגילות הוא רוצה שאני אדבר אליו. הוא רוצה שאני אזרוק משפטים בסנגון "תזיין אותי" "תקרע אותי" דברים כאלה.. לי אין שום בעיה עם זה ואני דואגת תמיד ללחוש לו באוזן או להגיד לו כמה הוא טוב וכיוצא בזה, אבל אני צריכה עוד משפטים ואימרות כאלה ואחרות שאני לא חושבת עליהן כי אני רוצה לגוון כמה שיותר ולא תמיד מצליח לי.. אז מה אתן אומרות בדרך כלל באמצע סקס? שיהיה מלוכלך כמה שיותר וללא שום גבולות...

דיבורים של מיטה

כאן אנל לא יכון לעזור כי כשמדברים איתי אני מקשיב אבל לרוב אני זה שמדבר ע"פ דרישה בהצלחה עם אחרים

שגיתא

New member
הרבה דברים עושים בשביל אהבה

השאלה האם הדיבורים האלה מגרים אותך גם ... במידה ולא זה קצת קשה להכנס לעניין מתוך עניין, אני אמנם מאד לא שקטה ובשמחה לעיתים לוחשת באזניו או רומזת לו עם הגוף שלי מה אני צריכה, לעיתים קצת יותר בבהילות ולעיתים הוא באמת גורם לי להתפתל מתחתיו או מעליו או מאחוריו הוא העומד 123 סתם
אני אפילו אומרת במפורש שאני למשל אוהבת לרדת לך או אני אוהבת שהזין שלך בתוכי
, אבל לשחק משחק שאני לא נהנית ממנו קצת קשה לי, אבל אם את מתגרה מזה אני בטוחה שלא חסר סרטים ארוטיים שיכולים לתת לך השראה או כיוון איך לגוון את המלל בהצלחה
שגיתא

pain is MY love

New member
באמת חשוב לציין

שאני מאוד מתגרה מזה! אני יכולה לשבת ורק לדבר איתו "מלוכלך" במשך שעות וזה ממש עושה לי את זה... רק מה לעשות שהיצירתיות שלי בתחום די מוגבלת ואין לי יותר מדיי משפטי חוכמה להגיד לו בזמן האקט... הכל נשמע לי מבויים מדיי או קיטשי מדיי.. בגלל זה אני צריכה עוד רעיונות לכיוונים נוספים כדי לא להתקע באמצע בלי מילים...

שגיתא

New member
סבבה לך ../images/Emo99.gifאז כמו שאמרתי ../images/Emo54.gif

זה נפלא לגלות שלפרטנר שלך ולך יש קינקיות באותו ראש
, זה פשוט יכול להוביל ליופי של דברים, אז לדעתי בטוח יש קלטות סרטים כחולים וכדומה שחלק האייטם שלהם הוא דיבור מלוכלך פשוט חפשי אולי יש פורום שקשור לעניין בכל מקרה ותנסי כמו שהשחקנים עושים חזרות מול המראה, או שברגע שתהיה לך השראה וחומר מילולי נוסף פשוט כנסי לזה בלי להתבייש בהתחלה קצת יהיה מוזר אבל ברגע שתתגרי ותראי את התגובה של הבן זוג שלך זה כבר יבוא לך
בהצלחה שגיתא

למעלה