שוב חזרתי

5 0 6

New member
שוב חזרתי../images/Emo3.gif

מצטער על כל ההיעלמויות האלה, למרות שלא נראה לי שמישהו שם-לב, כי אין כאן אף-אחד! אז מה דעתכם להחיות את הפורום? דווקא נושא מעניין, מיתולוגיות...

סקיפי

New member
שלא תדע איך היה יבש כאן לפני שבוע..

ואז תתלונן... לא שלי יש זכות דיבור - אבל יש לי אחלה תירוץ! לונורא, עוד מעט חופש...

סקיפי

New member
חופש? איפה?!

כשיגמרו הלימודים- והבגרויות- וההתנדבויות עם ילדי עולים- והעבודות להגשה - (וגם כשהמינוס במתמטי יהפוך לי לפלוס...) אז אני אחזור במשרה מלאה...
ואל תשתוק! |אייקון מכה הבפטיש|

ביט"ס ב"ש

ובעברית: המכללה הטכנולוגית של חיל האוויר בבאר שבע, ידוע יותר בשם "הטכני". בית ספר שמכשיר טכנאי מטוסים לחיל האוויר. המקום הטוב ביותר ללמוד בו בהתחשב במצב החינוך בארצנו, במיוחד כשלפי התעמולה הפאשיסטית שדוחפים לנו זה בית הספר הצבאי הטוב ביותר בממוצעים ובעשריה הפותחת של כלל בתי הספר בארץ, ובמיוחד כשבדרום הצחיח לא מושקעים יותר מדי כספים... יובן, המצב כל כך גרוע עד כדי כך שאנשים פשוט נאבקים (ובוכים, ושלוחים מכתבים, ומציפים את בית הספר ומרמים את לשכת גיוס!) למען הזכות להתקבל לבית ספר צבאי!

סקיפי

New member
ואיך שמה?

מתעללים בכם? |אייקון ששמה יותר מדי מיתוסים מופרכים על פנמ"צים)

ביס"ט ב"ש?

זה קיטנה לעומת הטכני בחיפה. בב"ש לפחות יוצאים הביתה כל יום. בטכני בחיפה זו פנימיה (אם כי שמעתי שסוגרים והופכים את זה לבי"ס ללא פנימיה).

ראויה האמת להאמר...

שאומרים שבחיפה יותר קשה, ויש לי יסוד סביר להניח שתחת כנפו של סגן מפקד חיל האוויר ישנה אוירה לא קלה, אבל בעקבות בית ספר אחר שבו ישנה הצלחה למעל למצופה ללא פנימיה (*אהמבארשבעאהמ*) החליטו לבטל את הפנימיה לכל השוחרים החדשים כך שלאחר שכל אלה שהתחילו במסלול פנימייתי יעזבו, יוותר שם בית ספר רגיל. המדריכים שלנו מספרים (בשטיפות המוח הפאשיסטיות שעושים לנו) שדווקא בגלל "הרכות" שמפגינים כלפינו הציונים שלנו טובים יותר מהחיפאים ולכן אין מקום לשינוי... על אף כל האמור לעיל זה לא קל להיות שוחר בטכני בבאר שבע. המשמעת פחות מציקה בגלל שאני לא מאלה שהולכים מכות או מעשנים/שותים בסתר (כשכל המדריכים לא ראו ולא שמעו באופן מפתיע), גם לא מאלה שיש להם בעיות של דברת, פטפטת וחוסר הכנת שיעורי בית או חוסר התכוננות למבחנים. אני ילד טוב... |סמילי של מלאך לבן שהמלאך השטני מנסה להעיף החוצה| הבעיה העיקרית היא עם לוח השעות העמוס. לסיים בארבע או בחמש+עבודות רס"ר+מסדרי מפקד+מטלות שונות ולא רגילות+התכוננויות למבחנים/בגרויות/מתכונות/שיעורי בית+להיות במגמת אלקטרוניקה שנחשבתת להכי קשה (במחילה מכבודכם, ממס"ניקים, לא שאתם משתתפים בפורום שכזה... רגמה גבוהה מדי) מותיר את רוב התלמידים הרציניים (חרשנים) ללא טיפת זמן פנוי מיותר... אבל אני סתם מתבכיין, בטח אלה שבחיפה יגידו שאצלי משחק ילדים, אלו שבפנימייה יגידו לאלה שסתם בחיפה שהם זה משחק ילדים, חילים יגידו לשוחרים האלה שאצלם משחק ילדים, והרמטכ"ל היוצא יגיד לאלה שאצלם משחק ילדים כי הם עוד לא פגשו בנחשים בקיריה... |סמילי מקטר| וזה מוביל אותי: אולי נעשה פתיל של מיתולוגיות צה"ליות?

הו, שמעתי גם שמעתי על הגיהינום הזה

בחיפה: אחד מחברי הלך לשם מרצונו החופשי. תאמינו או לא, הוא זנח בית ספר רפורמי מגניב ביותר, עם מסגרת ליברלית לטובת פנימיה צבאית עם כללים נוקשים כמו "טכני"! טוב, לפחות הוא קיבל מדים אופנתיים שאפשר להרשים בהם את הבנות. אך עדיין, מכיר כה כואב!

זו שאלה טובה...

העניין הוא שאין לי כמעט זמן לתחביב הזה. כבר כמה חודשים הפקרתי את התחום, עד לאיזה יומיים חופש שקיבלתי (בגרות לארבע יח"ל אנגלית) בהם קראתי וכתבתי כמו מטורף בכדי לסיים את היצירה של גדעון, זו של ג'סי, את הפרק שלי, ובערך עשרה סיפורים קצרים. אחרת, אני רק משתתף בדיונים בפורום המגדל בשעות הערב כשהמוח כבר נוזל, וזאת כי אני כבר לא ממש יכול להתרכז ולתת ביקורת בונה אחרי שבע. אגב, יובל, אני מתפלא שאתה עוד זוכר אותי, בהתחשב בעובדה שההתכתבות האחרונה שלנו היתה לפני בערך 3 שנים...

Y. Welis

New member
הי, אני זוכר הכל...

ואני חייב לציין שרמת הפאנפיקים שלך השתפרה מאוד מאז התקופה ההיא. מקוה שיהיה לך יותר זמן בהמשך.

תודה רבה!

אשמח לקבל ביקורות והערות, כל דבר (סתם למקרה ותתעניין, "ביקורות" הוא נושא הטור החודשי שלי ב"ינשוף הלבן"). אתה מוזמן להגיב לי באופן פרטי או בפורום המגדל. שוב, תודה לך, יובל!

סקיפי

New member
אגב, שמעון -

שמעתי שמגיע לך מזל טוב! אז מזל טוב!!!
* 16, +
לשנה הבאה...

5 0 6

New member
אז פתאום כולכם פה, הא?

חיכיתם להודעה שלי כדי להראות נוכחות? אז מה שלום כולם?!

דיתוּש

New member
גם אני פה.

אבל, אני לא יודעת כלום על מיתולוגיות חוץ מהמיתולוגיה היוונית. אני סתם קוראת שמתעניינת בהכל

למעלה