ראויה האמת להאמר...
שאומרים שבחיפה יותר קשה, ויש לי יסוד סביר להניח שתחת כנפו של סגן מפקד חיל האוויר ישנה אוירה לא קלה, אבל בעקבות בית ספר אחר שבו ישנה הצלחה למעל למצופה ללא פנימיה (*אהמבארשבעאהמ*) החליטו לבטל את הפנימיה לכל השוחרים החדשים כך שלאחר שכל אלה שהתחילו במסלול פנימייתי יעזבו, יוותר שם בית ספר רגיל. המדריכים שלנו מספרים (בשטיפות המוח הפאשיסטיות שעושים לנו) שדווקא בגלל "הרכות" שמפגינים כלפינו הציונים שלנו טובים יותר מהחיפאים ולכן אין מקום לשינוי... על אף כל האמור לעיל זה לא קל להיות שוחר בטכני בבאר שבע. המשמעת פחות מציקה בגלל שאני לא מאלה שהולכים מכות או מעשנים/שותים בסתר (כשכל המדריכים לא ראו ולא שמעו באופן מפתיע), גם לא מאלה שיש להם בעיות של דברת, פטפטת וחוסר הכנת שיעורי בית או חוסר התכוננות למבחנים. אני ילד טוב... |סמילי של מלאך לבן שהמלאך השטני מנסה להעיף החוצה| הבעיה העיקרית היא עם לוח השעות העמוס. לסיים בארבע או בחמש+עבודות רס"ר+מסדרי מפקד+מטלות שונות ולא רגילות+התכוננויות למבחנים/בגרויות/מתכונות/שיעורי בית+להיות במגמת אלקטרוניקה שנחשבתת להכי קשה (במחילה מכבודכם, ממס"ניקים, לא שאתם משתתפים בפורום שכזה... רגמה גבוהה מדי) מותיר את רוב התלמידים הרציניים (חרשנים) ללא טיפת זמן פנוי מיותר... אבל אני סתם מתבכיין, בטח אלה שבחיפה יגידו שאצלי משחק ילדים, אלו שבפנימייה יגידו לאלה שסתם בחיפה שהם זה משחק ילדים, חילים יגידו לשוחרים האלה שאצלם משחק ילדים, והרמטכ"ל היוצא יגיד לאלה שאצלם משחק ילדים כי הם עוד לא פגשו בנחשים בקיריה... |סמילי מקטר| וזה מוביל אותי: אולי נעשה פתיל של מיתולוגיות צה"ליות?