שוב...זיפט

ינסון

New member
שוב...זיפט

הי לכולכן, יודעת שעדיף לא להתחיל סתם הודעות חדשות...אבל רציתי לחלוק איתכן ...ששוב התחלתי טיפול...הזיפט השני שלי...(8 שנות טיפולים, אין ספור הפריות זיפט אחד..הללויה)...מקווה כל כך מקווה שהפעם הזאת זה יקרה....אני מתחילה להרגיש את הפרפרים בבטן.... זהו!!!

באאבו

New member
וואו! 8 שנים זה ה-מ-ו-ן

ינסון יקירה, אני ממש ממש ממש מאחלת לך שהפעם זה יהיה שמחה גדולה, ושהבטא החיובית מתקרבת אליך בצעדי ע-נ-ק.. אגב, את יודעת, שככל שעובר יותר זמן, את מתקרבת לצד המנצח של הסטטסטיקה. בהצלחה ינסונית, מחזיקה לך אצבעות, (מתי הבדיקה? שאני אדע מתי לשחרר..) באבו

ינסון

New member
תודה

כן, 8 שנים זה המון זמן...ורק עכשיו גיליתי אתכן..ונראה לי כמו שזה הדבר הכי טוב שקרה לי בכל הקשור לטיפולים.............. אני כבר כמעט אמרתי נואש... ואז ..אחרי ששמעתי אתכן..החלטתי להתחיל שוב.... אז אני ממש בהתחלה יש לי עוד 8 -10 ימי זריקות.... כל כך מקווה שהפעם זה הפעם... תודה

GALITDOL

New member
מקווה ששמונת השנים יסתיימו במהרה

עם תאומים מקסימים שישכיחו ממך את כל הסבל שעברת בהצלחהההה

עמית@

New member
זהו זה- ולא אחרת ../images/Emo79.gif

בהצלחה הפעם ולתמיד, מספיק ודי. שמחה שהיה לנו חלק באזירת הכוחות המחודשים
עמית

נועם@בת

New member
שיעבור מהר, קל ופורה ../images/Emo45.gif

המון המון הצלחה ינסון, ושהפעם הבאה שיהיו פרפרים בבטן, זאת תהיה הפעם שתתחילי להרגיש תנועות עובר
אני מחכה בקוצר רוח להודעה החדשה של החיובי הגדול שלך
נועם

ינצי דראנץ. ../images/Emo24.gif

לא היה לי עדיין היזדמנות לומר לך ברוך בואך. אז עכשיו אני מנצלת היזדמנות זו. היי לך ומקווה שתנטשי במהרה לפורום המקביל. אמן
מחזיקה לך אצבעות חזק חזק, אולי נעשה לך מזל טוב
הלוואי. בכל מקרה. מקווה בשבילך שהפעם היא ה-פעם. סאני.

מיכל ק-ש

New member
הי ינסון,

בהחלט מצדיק פתיחת הודעה!!! וואוו, 8 שנים זה באמת הרבה זמן ואני שמחה שגם לנו היה חלק בהחלטה שלך להמשיך ולנסות. מקווה איתך שזה יהיה הטיפול שיביא לך את האושר. המון איחולי הצלחה.

רומי 007

New member
ינסון היקרה

מחזיקה לך אצבעות שהפעם תצליחי - בכל אופן - קהל אוהד כבר יש לך. לשיטת הזיפט יש הרבה הצלחה, לאחרונה חברה טובה שלי הצליחה אחרי 12 טיפולים בזיפט הראשון. מקווה שהמזל הטוב ידבק בך

ינסון

ברוכה הבאה עברת כל כך הרבה מקווה איתך שהטיפול יגמר בפרי בטן מקווה איתך להריון הפעם. אמן

yaelhul

New member
ובסוף... "9 ירחי לידה...." ככה זה

צריך להיות חמודה, גם בסיפור שלך. רוצה להגיד כל הכבוד על ההתמדה בטיפולים על אף רגעי השבירה שבוודאי תוקפים אותך מדי פעם. רוצה לאחל שזה הזיפט השני והאחרון ושממנו יוולד לך תינוק שופרא דשופרא. בהצלחה ובקרוב ! יעל

חנוכה זה חג של ניסים

וכמו נס כד השמן ש"החזיק" 8 ימים, כנראה ש-8 זה מספר המזל של החג הזה... אז שיהיה בהצלחה עם הנס הפרטי שלך!!! מחזיקה לך 8 אצבעות

למעלה