שוב זה קורה לי

morran33

New member
שוב זה קורה לי

נתתי את הכל בזוגיות, לכאורה הכל בסדר, יום אחד הוא קם ומודיע שהקשר מיצה את עצמו אני שבורה לא יודעת איך ממשיכים הלאה

מריוס זכריה

Member
מנהל
כתבת מעט מדי, אבל בכל זאת:

קודם כל אני משתתף בצערך.
שנית, צריך לבדוק מה זה אומר "נתתי את הכל". זה לא מובן מאליו שככה נכון לעשות. למעשה, אי אפילו לא יודע מה זה נקרא "לתת הכל". זה יכול להיות שם מכובס להמון דברים. ושלישית, אולי מלכתחילה הבחירה שלך לא הייתה נכונה? גם צריך לבדוק. ולסיום, כמו שאומרים פה הרבה פעמים, אם זה קורה שוב שוב, אולי כדאי לעשות משהו שונה? משהו בשיטה הקיימת לא עובד. אני מציע שאחרי שתרגעי קצת מההלם הראשוני (כמה זמן בכלל זה נמשך?) - אז תשבי עם עצמך ותתחילי לחשוב מה את עושה לא נכון שזה קורה לך שוב ושוב.

morran33

New member
תודה על התגובה

נתתי את הכל התקשרתי דאגתי חיזרתי אולי יותר מידי ועכשיו קשה לי אפילו לכתוב

yehonatan7

New member
נראה לי שעלית על הנקודה

כתבת "אולי יותר מדי". בקשר יש הרבה משמעות למילים 'יותר מדי'. זה נפלא לחזר, לדאוג ולתמוך, אבל חשוב גם לתת ספייס לבן/בת הזוג. יכול להיות שבאמת התקשרת אליו וחיזרת אחריו יותר מדי. אנשים לא אוהבים להרגיש שתלויים בהם, ושלא נותנים להם את הספייס שהם זקוקים להם (ואני מדבר גם על עצמי באופן אישי). אני לא בטוח שזו הסיבה לכך שהקשר נגמר, אבל אם כן, כדאי לך להסיק מסקנות וליישם אותן בקשר הבא. לא ציינת כמה זמן נמשך הקשר שלכם, אבל אני מקווה שבכל מקרה תדעי לעבור את התקופה הזו :) ואם את מרגישה אתו מספיק בנוח, תוכלי לבקש שיסביר לך מה הסיבה לפרידה. בהצלחה !

מריוס זכריה

Member
מנהל
שנה וחצי זה הרבה זמן

אני ממליץ לך לעשות בחינה מקיפה של האמונות שלך בקשר לזוגיות, ושל הכלים שבהם את משתמשת. מקרה ביש אחד יכול לקרות לכל אדם. שניים דומים זה כבר דפוס. יותר משניים - קריאה בהולה להתעורר ולעשות בדק בית.

אייבורי

New member
לאט לאט

את לא שבורה את פגועה, את עצובה וכמו כל פצע, הוא יגליד ואת תהיי כמו חדש. תתאהבי שוב תתני שוב את עצמך לקשר ואולי בפעם הבאה זה יחזיק מעמד

למעלה