שוב המתח הזה....

עציון

New member
שוב המתח הזה....

בהסתמך על הכתוב בתקשורת הכתובה ובהסתמך על הפון של הבן שמודיע לנו כי לא יהיה קשר כמה ימים בגלל איסור פלפונים אנחנו שוב במתח. החיזבללה מאיים או מתכוון לערוך מתקפה לקראת סוף השבוע, סוף השנה במטרה לחטוף חיילים. הכוננות בצפון גבוהה מאוד. מקוה שנעבור את החג בשלום. בשלווה. ברגיעה. אתמול החב"דניקים הגיעו למוצב ועשו להם שמח. אוףףף,כמה קינאתי בהם.בחב"דניקים

סמדר בנ

New member
נקווה לטוב ../images/Emo57.gif

אני משערת שאתה דוחה את ביקור הפתע לזמנים שלווים יותר?

אימשל2

New member
רצוי לדחות את הביקור.

החיזבאלה לא יבחלו באף אחד. אני לא בטוחה שיש לך את הקשרים המתאימים כדי לקחת כזה סיכון. גם הצנחנים הרגישו את המתיחות והכוננות המתקרבת. מקווה ששלום יהיה לכולם. תשתדלו להחזיק מעמד.

אנחנו איתך

פה מתפללים שהחג יעבור בשלום. תשלח לו הרבה חבילות . אפשר קטנה כל יום כל פעם עם דיסק מכתב וממתקים. אני בטוחה שזה ישמח אותו ואת חבריו. יום נעים וחמים.

oshiko

New member
חיזבאללים חיזבאללים נקבצו עלי ...

עברנו את לבן, פרעה, אנטיוכוס, ערפאת וכו'. נעבור גם את נסראללה. מחזיק אצבעות לכל ה"צפונים" שהכל יעבור בשלום.

עציון

New member
ואף על פי כן: נוע אנוע מחר....

כן..כן...אני כן נוסע מחר. ואם יחטפו אותי אל תשכחו לשלוח לי : קרמבו(וניל). מוס ועוגת גבינה המאכלים הכי הכי אהובים עלי. אני נחוש להפתיע אותו מחר. מגיע לו קצת נחת.....

תדווח מהשטח ../images/Emo30.gif ושים ../images/Emo61.gif

שמור על עצמך. זכור שאתה לא ממוגן. בהחלט מגיע ליוני, מעניין לשמוע את תגובתו. נסיעה טובה

oshiko

New member
עציון - זכית ב"הורה השבוע"

אם היינו מכריזים על פרס שבועי - אתה לוקח בגדול. עד עכשיו חשבתי שלהקפיץ את הבחור לבסיס מהחתונה ולחזור עשוי לזכות אותי בתואר הנכסף; או המסע הגדול של "רצה עם זאבים" מאילת לטקס ברחובות; אבל עכשיו הגדרת את הסטנדרטים מחדש...

VASANA

New member
נסיעה טובה עציון

שמור על עצמך וחג שמח ליוני ולחברים. שנשמע בשורות טובות ושהכל יעבור בשלום.

סמדר בנ

New member
עציון

הייתי רוצה לראות את הפרצוף של יוני כשיראה אותך.... אבל בלי מעשה גבורה - אם אתה רואה מישהו מהחיזבאלה, תעשה אחורה פנה....

למעלה