שוב היי כולם!

שוב היי כולם!

מצטערת על ההודעה החדשה..אבל יש התקדמות (לאיזה שהוא כיוון..) אז קודם כל,לפני כשבועיים,היה אירוע ואחי היה גם. היינו כל המשפחה,אחים הורים דודים אחיינים..כולם ישבו סביב השולחן לדבר,ופתאום ראיתי את אחי יושב בצד,לגמרי בצד ומעשן סיגריה(דבר שלא מתאים לו...הוא אף פעם לא עושה את זה...)התיישבתי לידו ושאלתי אותו למה הוא מעשן,הוא אמר שהוא נורא לחוץ בגלל העבודה,אז אמרתי לו:"הסיגריות לא יפטרו לך את הלחץ.." אז הוא אמר:"אל תדאגי,גם זה ייגמר מתישהו.." אקיצר מה זה אומר?אם הוא מעשן מתוך לחץ סימן שהוא מכור?זה אומר משהו של אם הוא באמת רוצה להפסיק או לא? מאחר ואני לא יכולה לסבול את זה יותר,הלכתי עם חברה שלי(הכי טובה)לבית מרקחת,קניתי לו ניקורט(המסטיקים האלה)במספר 2...ומן סיגריה קטנה כזאת בטעם מנטה,(של 3 שקלים)אתם חושבים שזה יעזור? איך אתם חושבים שהוא יגיב?יכעס,לא יכעס?איך אתם הייתם מגיבים? אני מלא זמן תיכננתי לקנות לו משהו שיגרום לו להפסיק,אבל אף פעם לא חשבתי מה להגיד לו כשאני נותנת לו את זה...עכשיו אני שוב מיואשת.. אשמח לשמוע את המלצותיכים...תודה מראש! נ.ב ייתכן שלא יהיה לי כ"כ איך להגיב בזמן הקרוב(אז יש הרבה זמן לענות..)היום אני נוסעת עד מחר בלילה ויום ראשון עד שלישי בלילה אני בטיול של בי"ס...לצערי... אז ביי בינתיים!

חני חן

New member
ימי התום

כמעשנת לשעבר (כמעט 3.5 שנים) הדברים שלך נשמעו לי חמודים ותמימים להפליא. חבל על הנסיונות שלך, חבל שתקלקלי את היחסים שלך עם אח שלך, הוא זה שצריך להגיע לתחתית מסוימת עם הסיגריות, ואז רק אז, אחרי הרבה זמן של התבשלות במיץ שלו, הוא אולי יפסיק, וזה רק בגלל שהוא ירצה כמובן. מצטערת אבל זאת התמכרות קשה.

למעלה