שוב הוא ביטל

עיזה2

New member
שוב הוא ביטל

היום אחרי שהוא חזר משבועיים בחו"ל האבא שלהם היה אמור לבוא ולקחת אותם אחה"צ. ואז רבע שעה לפני הוא התקשר ואמר שאינו יכול לבוא. הילדים היו כל כך עצובים שניקרע לי הלב. הדלקנו נרות חנוכה יחד בדממה מעיקה. איך אני מסבירה לו שהוא שובר להם את הלב איך

יסלחו לי ה"נורמליים" שנותרו

אבל לפעמים הם כל כך נאטמים,שאני לא יודעת אם הם מסוגלים לקלוט ולהרגיש <אלא אם זה נוגע להם> כאילו הרימו חומה,בלתי חדירה. כל כך מקווה שמתישהו הם יתעוררו <כל הרדומים> רק חבל שעד אז הילדים כל כך סובלים והצלקות שזה מותיר בהם... אוף,כמה זה מקומם. שולחת לך |נחמה> עד כמה שזה יכול לעזור.

m i c h a l i

New member
את לא יכולה להסביר

זו תהיה ההתמודדות שלו מולם ואת ההסברים הוא צריך לתת להם. בפעם הבאה שהוא מתקשר לבטל תעבירי להם את הטלפון ותני לו להסביר להם מדוע הוא לא יכול להגיע. או לחילופין, עשי תוכניות איתם ליציאה מהבית ואל תספרי להם מתי הוא אמור להגיע. אם הוא מגיע -מה טוב אם הוא לא מגיע -המשיכו בתוכניות שהכנת להם מראש.

EFRATY10

New member
גם אצלי הגרוש מבטל הרבה

פעמים את המפגשים עם הבן שלנו.מאז שנולד לו הבן מנישואיו השניים,הוא די מחפף לגבי הבן שלנו. גם אם הוא לוקח אותו,אז מחזיר אותו יותר מוקדם. קרה גם שהחזיר אותו בשתיים לפנות בוקר. מחרידה ההתנהגות של הגרושים האלו.

אני כל כך חיכיתי להיות מוזמן

להדלקת נרות עם ילדי שעשת ביתי אבל .שכחו אותי...במיקרה שמעתי כל כך שהוריה של גרושתי חברה של הבת וילדי הידליקו את הנר ה1 ביחד.

קראתי את שכתבת וממש צבט לי ,,,,,

למרות שאלה לא ילדיי ולמרות שאני מגדלת שני בנים לבד,מתוך בחירה,לכל דבר יש חסרונות ויתרונות כמובן אבל,,,לפחות את זה אני מונעת מהגדול(הקטן תינוק מקסים) וזה נכון גם שהגדול משוחח איתי על הנושא שאין לו אבא ומקבל תשובות אמיתיות וכנות וברור לי שזה מפריע לו אבל,,,,אני שמחה על בחירתי עם כל הקושי והרבה פעמים אני חושבת לעצמי לו בחרתי אחרת,,אבל זה נעלם מהר כי בחרתי כך, חג שמח ושבת טובה אילנה

נהיה לי ממש עצוב

לקרוא את דברייך. אולי בפעם הבאה לא תספרי להם דבר מראש וכך הם לא יפתחו ציפיות ויתאכזבו.

למעלה