שוב דילמה

זה אני 25

New member
שוב דילמה

לפני חודש בערך עברתי תאונת אופנוע שברתי תכתף.. אני לא יודע עם אתם זוכרים את הבחור הספרדי שסיפרתי לעם עליו בעבר. שהוא שמע על התאונה הוא החליט שהוא בא לבקר אותי. יום חמישי הבא הוא נוחת. אבל הייתה לי תחושה רעה.. הייתה לי הרגשה שהוא הכיר מישהו אחר בארץ ואני לא הסיבה היחידה לבואו. אכלתי סרטים סרטים לא ישנתי בלילה אני לא ידעתי מה לעשות. ואז כאילו נבואה שמגשימה את עצמה, אתמול הוא סיפר לי על בחור מירושלים שלפעמים הם מדברים ושנהיה בירושלים הוא רוצה לפגוש אותו,.. באותו רגע רציתי למות אבל אני נשבע שאם הוא יחליט שהוא נשאר איתו מבחנתי הוא יכול ללכת אני סיימתי את הסאגה הזאת. אבל אני מפחד ממה שאני יכול לעשות לבחור ההוא מירושלים.. אני מכיר את עצמי ומעצבים עשיתי הרבה דברים שהתחרטתי עליהם בחיים... בבקשה תנו לי עצות ובעיקר תמיכה.

Acoustic 3

New member
אני יכול להבין את שניכם

אבל יותר מהכל אני יכול להבין אותך כי ברור לי מה אתה מרגיש..

חשוב לציין שהבחור הזה לא עשה שומדבר לא בסדר - מבחינתו הוא הכיר בחור. אין לך מה "לעשות לו".
נראה לי שבמקומך הייתי פשוט מוותר מראש על הביקור של הספרדי.
אם זה היה האיטלקי שלי הייתי אומר לו פשוט - בוא לישראל, תגיע ישר לירושלים ותהיה איתו.

המצב היה שונה אם הוא היה מחליט לעשות טיול ועל הדרך לפגוש אנשים. במקרה הזה לא הייתי אומר כלום. אבל אם הוא מתכנן לפגוש אנשים אחרים בזמן שהוא בא לבקר אותי כי עברתי תאונה, זה מצב טיפה מוזר ולמען האמת גם מעצבן - והייתי עושה משהו כדי להמנע מזה, גם אם זה היה מוציא אותי באור ילדותי או טיפשי.

זה אני 25

New member
אתה צודק אבל

אחרי שהוא קנה את הכרטיס והוא כבר הודיע לכולם שהוא נוסע איך אני יכול להגיד לא אל תבוא. ואתה צודק הבחור מירושלים לא עשה לי כלום. אבל אתה יודע שיש אהבה בלב קשה לפעול לפי ההגיון. אני ממש מפחד מהמעשים שלי.

Acoustic 3

New member
אני מציע לך להרגע, וגם להתבגר.

אתה צריך להבחין בין מי ומה שגרם לך להרגיש רע ובין מי שאתה חושב שגרם לך להרגיש רע.
אם לא היה את הבחור מירושלים, יכול היה להיות פשוט בחור ישראלי אחר.
אני בטוח שאם תגלה שהבחור מירושלים הוא איזה באדי בילדר עצום מימדים, לא הייתי מדבר ככה. קל להגיד כאלה דברים על דמות אבסטרקטית וחסרת גוף, אבל מאחורי אותה דמות יש אדם שבתכלס, בסך הכל הכיר בחור ספרדי מבלי לדעת על קיומך או על מהות הקשר ביניכם.
פשוט תרגע.
אני מבין את הכעס אבל הכעס צריך להיות לגבי הבחור או המצב הלא נעים, אבל לא על הישראלי.

בקשר לספרדי - זה טיפה לא נעים, כן.. אבל אפשר להבין גם אותו. אתם לא מחוייבים אחד לשני והוא כבר פה, בישראל.. אז ברור שירצה להכיר בחור שהוא מדבר איתו מידי פעם.
אני פשוט הייתי כועס על העמדת הפנים שהבחור מגיע בשבילי ואז פתאום תוקע עוד בחור ישראלי שהוא מכיר.
הייתי מסרב לביקור ושולח אותו ירושלמה.

ItsikH

Member
זו בחירה והיא שלך. לא הגדרתם מחויבות אתה יכול להחליט שיש לך צורך בהגדרה מחייבת לקשר ביניכם, ואתה יכול לקבל אותו ללא תלות במחויבות כזו - ההרגשה שלך היא זו שקובעת.

למעלה