שוב דופקים את השחורים עד מתי ???
T THE WIZARD 55 New member 8/10/07 #3 מה שנכון נכון...../images/Emo3.gif גם אני קבלתי את זה במייל איזה קטע מצחיק זה שכולנו מקבלים את אותם מיילים בסוף נגלה שהחבר של החבר של החבר של החבר שלי הוא בעצם החבר של החבר של החברה שלך חשבת על זה.. מה שלומך דני?
מה שנכון נכון...../images/Emo3.gif גם אני קבלתי את זה במייל איזה קטע מצחיק זה שכולנו מקבלים את אותם מיילים בסוף נגלה שהחבר של החבר של החבר של החבר שלי הוא בעצם החבר של החבר של החברה שלך חשבת על זה.. מה שלומך דני?
T THE WIZARD 55 New member 8/10/07 #7 מזמן לא דברת על הייפא...נגמרה האהבה..? תיכף נפתח פה שרשור שירים בערבית.. נקדיש לך גם שיר שלה
T THE WIZARD 55 New member 8/10/07 #5 אני דווקא מעדיפה אותם בהירים מה שלומך לילה.. יש עוד סיפור שלא נגמר..
K ksimeroni New member 8/10/07 #8 אין על השחורים, אין..... אני בסדר גמור, הפעם תורך להתחיל משהו.... בואי נראה אם תצליחי לחשוב על משהו בלי האותיות מ' י' וק'..... אני מחכה....
אין על השחורים, אין..... אני בסדר גמור, הפעם תורך להתחיל משהו.... בואי נראה אם תצליחי לחשוב על משהו בלי האותיות מ' י' וק'..... אני מחכה....
T THE WIZARD 55 New member 8/10/07 #9 ../images/Emo6.gif הוא בדיוק היה איתי בטלפון והקראתי לו את ההודעה שלך רגע שרשור שירי אהבה בדרך...תכיני קליפים מיוטיוב על אהבה.. יותר מאוחר נמשיך את שרשור היצירה שלא נגמרת
../images/Emo6.gif הוא בדיוק היה איתי בטלפון והקראתי לו את ההודעה שלך רגע שרשור שירי אהבה בדרך...תכיני קליפים מיוטיוב על אהבה.. יותר מאוחר נמשיך את שרשור היצירה שלא נגמרת