שוב-בקשר לאייל... מה הסוג של הבאס? אני זוכרת שכתבו בשרשור מזמן אבל אני לא מוצאת את זה
מ מאיגו New member 16/1/05 #1 שוב-בקשר לאייל... מה הסוג של הבאס? אני זוכרת שכתבו בשרשור מזמן אבל אני לא מוצאת את זה
מ מאיגו New member 16/1/05 #2 דרך אגב....... לאן נעלמו מלא אנשים? למשל:בסיסט,אורלי'לה,(מור ושייק'ה חזרו להודעה אחת אז נסלח להן אם הן יכתבו פה עוד),שניר,סול,הכתומה,אפרת וכל אלה...יסלחו לי מי ששכחתי.............
דרך אגב....... לאן נעלמו מלא אנשים? למשל:בסיסט,אורלי'לה,(מור ושייק'ה חזרו להודעה אחת אז נסלח להן אם הן יכתבו פה עוד),שניר,סול,הכתומה,אפרת וכל אלה...יסלחו לי מי ששכחתי.............
ש שייקה לא אנושית New member 18/1/05 #6 סליחה סליחה../images/Emo13.gif אני בזמן האחרון בכלל לא על המחשב, וכל יום אני נרדמת ב6 בערב אז זה קצת בעיה...
סליחה סליחה../images/Emo13.gif אני בזמן האחרון בכלל לא על המחשב, וכל יום אני נרדמת ב6 בערב אז זה קצת בעיה...
מ מאיגו New member 21/1/05 #9 ../images/Emo13.gif אז אל תסע יותר לסגור חודש במכינה! סתם,אני צוחקת. אתה באסיסט.מיאו.גם אני רוצה. אני מצוננת.
../images/Emo13.gif אז אל תסע יותר לסגור חודש במכינה! סתם,אני צוחקת. אתה באסיסט.מיאו.גם אני רוצה. אני מצוננת.
B Bassיסט New member 21/1/05 #10 בשבילך אני לא אסגור חודש במכינה... אבל זה יהיה קצת בעיה עכשיו עם הצבא לא לסגור תקופות אבל כשאני פה... אז אני כאן בשבילך חחחחחחחחחחחחחחחחח
בשבילך אני לא אסגור חודש במכינה... אבל זה יהיה קצת בעיה עכשיו עם הצבא לא לסגור תקופות אבל כשאני פה... אז אני כאן בשבילך חחחחחחחחחחחחחחחחח
מ מאיגו New member 21/1/05 #11 חחחחחח אז כשאתה לא תהיה בצבא אני אהיה כאן בשבילך. כשתהיה בצבא אני סתם אהיה כאן
I InFecTeD LOVER New member 21/1/05 #14 לא כתבתי כל כך הרבה שמכירים אותי... טוב כנראה שכן.. אולי כי בזמן האחרון יש לי חיים...
י ירדן והדיסקו New member 16/1/05 #3 ../images/Emo13.gif השאלה ותשובתה נמצאת במדור "שאלות ותפובות נפוצות" [הא, ידעתי שזה יהיה שימושי להוסיף אותה!]
../images/Emo13.gif השאלה ותשובתה נמצאת במדור "שאלות ותפובות נפוצות" [הא, ידעתי שזה יהיה שימושי להוסיף אותה!]
מ מאיגו New member 17/1/05 #4 חחחח חשבתי על זה ושאלתי מלא שאלות בזמן האחרון....את מוזמנת להוסיף אותן לשרשור שאלות