שוב בעניין התקנון

שוב בעניין התקנון

הייתה פה מלחמה והתקנון הקודם הוחזר להיות כמו שהוא (ואיתו אני חי בינתיים בשלום) השבוע פורסם תקנון חדש בעקבות התשלום לבלוגרים (איתו איני חי בשלום בכלל) אני לא נרשמתי לתכנית התשלומים ושאלתי היא אחת - מהו התקנון הקובע לגבי? אשמח לתשובה

Tali1912

New member
../images/Emo132.gif

אתה מתגורר בחו"ל נכון? נדמה לי שאת הבלוגיסטים שחיים בחו"לון הם לא לקחו בחשבון

טלי לא זאת הייתה כוונתי

אני חוזר ומחדד את השאלה היה תקנון לתפוז שעליו אני מסכים עכשיו הוציאו תקנון חדש ושאלתי היא האם התקנון החדש הוא הקובע עכשיו לכולם או רק לאלו שנרשמו לתכנית התשלומים? יום מקסים

Tali1912

New member
../images/Emo22.gif

צ'מע, התכנית הכלכלית החדשה, לויידעת משהו קצת יבש בה, נגיד זה כמו שחשבתי בתגובה שלי אליך. הרי ישנה קטגוריה לבלוגיסטים שחיים בחו"לון, אז מה יוצא שהם עיזים? לא זכאים להשתתף בתכנית הכלכלית החדשה "והעשירה"?
שאלה:כמה מסטיק בזוקה
עולה כדי שאתחיל לאסוף "רשומות" ב 8 שקלים לצנצנת?
תשובה: בחייאת תעשי טובה, צ'ברי ת'צנצנת לרסיסים, חייר לא יצא מהשמונה שקלים האלה!!! סתם מאז התשלום אני רואה יותר בעיות,תהיות ויכוחים, למה הוא כן למה אני לא , למה אין בפליקסים למה אין פה למה אין שם. פייר מצחיק לראות את זה.

Tali1912

New member
יכול להיות

אבל המרווחים זה לא אנחנו כי אנחנו לא משתתפים בתכנית, שהם יקבלו את המיליונים נבקש מהם קצת
לא? לגבי החיים היפים? כן יפים יפים בונבו
הכל אצלי ממותק.

mary lou

New member
סתם לידע כללי

לחלק מיוצרי הפליקס כן משלמים. אמנם אלו רק כמה נבחרים, אבל לפחות מדובר בסכומים לא... מבזים... [להתעשר הם בטח לא יתעשרו, זה גם לא ממש תשלום הוגן, אבל זה לפחות לא נמדד באגורות]

לדעתי 'הלא מקצועית'

עזוב את התקנון ותיהנה מהבלוג שלך. הרי לא שינו שום דבר מיוחד חוץ ממה שקשור לתשלומים לכאורה בלוגרים. גם זה יכול להשתנות עוד לפני שבכלל יגיע המישהו ל 80 ש"ח. כל הסיפור הזה של הכסף עושה אדים (כאילו חם על זכוכית קרה, וכרגע גם עושה הדים, כדבר שמושך צעירים להגיע להכנסה כספית. תכלס, שום דבר לא ממש השתנה, נכון? תראה את זה כך, אתה בבית משותף והחליטו להכניס מערכת ג משותפת לכל הבניין. נתנו לכל דייר אפשרות להחליט אם להתחבר או לא להתחבר לגז המרכזי. אתה החלטת לא להתחבר, לכן נשארת עם בלוני הגז שלך
שבוע טוב,

פססססטטט בוא רגע

בדקת את התקנון של התשלומים? השווית אותו? ממש מתחתיך יש מישהו שהשווה ואומר שהוא אותו הדבר

siv30

New member
להבנתי, התקנון הכללי חל עלינו

שכן התקנון בתשלומים הוא ספציפי ויש לחתום עליו על מנת לקבל את ההוראות בו. כמוך אני ממתינה לתשובת ההנהלה.

עלמה7

New member
אני חוששת שתמתיני עד בוש.

שלחתי להם מסרים, כתבתי להם בבלוג הבית, שאלתי בפורום הבלוגיה, ו-יוק. שום תשובה רשמית, סתם התעלמות. בתקנון של התשלומים נושא זכויות היוצרים מעורפל למדי, כפי שעולה מהסעיף הזה: "כי הוא מסכים ומאשר לתפוז ו/או למי מטעמה, לעשות כל שימוש שהוא בתכנים, ובכלל זה להקליטם ו/או להציגם ו/או להפיצם באתר ו/או באינטרנט ו/או בכל מדיה שהיא, לצרכי תפוז, לרבות ליחסי ציבור ולקידום האתר באמצעי המדיה השונים, לפי שיקול דעתה המוחלט והבלעדי, לרבות באינטרנט, בעיתונות, במדיה הסלולארית ו/או בטלביזיה, והכל מבלי לקבל הרשאה נוספת ממנו ו/או לשלם לו תמורה כלשהי בגין השימוש כאמור (למעט תשלומים, אם וככל שיגיעו לו מכח השירות ובכפוף לתנאיו), ובכלל זה גם במקרה בו תפוז תפיק הכנסה בגין השימוש שעשתה בתכנים כאמור. מבלי לגרוע מכלליות האמור, תפוז לא תמכור תכנים מבלי לקבל את הסכמת הבלוגר מראש, למעט במסגרת הפצה של תכני בלוגרים באינטרנט הסלולארי.

TaxiMedia

New member
זה לא שהם לא עונים סתם.

גם אני שלחתי מסר לנעמה ועדיין לא נעניתי. צריך לקחת בחשבון שהם נמצאים בשיאה של "השקה" שכפי שכולם רואים ההשקה הזו מאוד מסובכת. המון שאלות, תהיות וטענות. חלקן צודקות וחלקן סתם קנטרניות. לדעתי הם עובדים על הבאגים שמתגלים תמיד לאחר השקה של מערכת מורכבת. אני סמוך ובטוח שהחבר'ה מתפוז מארגנים תשובה מסודרת לכל השאלות של כוווווולם. זה קצת לא מקצועי לטעמי לענות לך ולאחרים בשלוף. במיוחד כשהשאלות של רבים וטובים כאן הן שאלות טובות ונכונות. לדעתי, כדאי לנו לחשוב על החלפת נושא
. כי כל העסק מתחיל להיות לעוס מדי.

TheWhiteTigris

New member
אותי מטריד דבר אחר.

למה אני צריך לתת ת.ז, אי מייל (אמיתי), טלפון, ועוד כל מיני פרטים שחברות פרסום וקראקרים מזילים ריר במחשבות עליהם...

siv30

New member
העיקר את חשבון הבנק שלך

התחייבו לא להעביר אז אתה יכול להיות רגוע

למעלה