שוב בעיות עם סבתא

gal-or

New member
שוב בעיות עם סבתא

תזכורת. לפני חודשיים פניתי לפורום בעניין זה שהיא ניסתה לקבוע לי סדרים בבית. בינתיים התחלתי בעזרת השם לבשל, אבל היא לא אוהבת את זה שאני מבשלת ביום שישי (כי היא גם מבשלת לשבת) וסיפרה לי שהיא ממש זרקה את האוכל של שבוע שעבר. אני לא יכולה לבשל בימים אחרים כי אני עובדת וזה מאוד מאוד בעייתי. היא גם דיי מזלזלת בי וטוענת על כל דבר שאני לא יודעת. יש רעיונות? אני יודעת שאני לא אשנה אותה. עדי

shiri_b

New member
אולי, פעם הבאה שהיא אומרת

שאת לא יודעת לבשל... תגידי טוב, בסדר, אז תלמדי אותי. אולי זה אפילו יקרב ביניכן מי יודע...

gal-or

New member
ניסיתי את הרעיון, אבל הבעיה שהיא לא

יודעת ללמד ילדים. לא מתכוונת לשנות אותה. עדי

n u l i t

New member
איכס, סבתות.

לא כולם בורכו בסבתא הטובה מהסרטים שרק מחלקת כסף וממתקים ורואים אותה פעם בשנה. לפי מה שאמרת משתמע שאתן גרות יחד? (ווא, את עמוק בבוץ-אני באמת לא רואה אף רעיון יצירתי אחר מלבד לגור עם שותפים שגילם לא עולה על 60) בעניין סבתא שלך, את באמת לא יכולה לשנות אותה. והיא נורא תעלב אם תנסי או תתחילי לקבוע את כל החוקים בבית. ומצד שני, את גם לא יכולה לתת לה להשתלט על חייך..... מה עושים?? קודם כל, לא נעלבים על הביקורות הקולינריות שלה. היא מבשלת כל החיים... כמה זמן את מבשלת..? דבר שני, מבלי להיות גסת רוח, פשוט תסבירי לה שאת אוהבת את האוכל שלך מגעיל. שאת אוהבת שהוא נרקב במקרר, שאת אוהבת להכין אותו ל-ב-ד ושאת רוצה לחיות חיים עצמאים ביחד עם האוכל המגעיל שלך!!!!
(הכל ברוח הומורוסטית) בסופו של דבר היא פשוט תפסיק לנסות לשנות אותך או לשפר או לייעץ עצות או לדחוף את האף ותוותר.בעניין יום שישי, אולי תבשלו בתורות?
בהצלחה.

Moranus

New member
אני בכלל לא מדברת עם סבתא שלי

כל פעם שהיא מבקרת אני נעלמת בחדר היא לא מעניינת אותי...היא פגעה בי ובמשפחה שלי כולם עברו על זה כאילו זה כלום רק אני החלטתי לא לדבר איתה...אני מסוג האנשים שאין להם בעיה לנתק קשרים

מזדהההההה איתך!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo127.gif../images/Emo20.gif

שלום לך!!!!(אני חדשה פה)
..........אני ב100 אחוז מזדהה איתך! יש לי סבתא שהשטןןןן
מפחד להתקרב אלייה!דבר כזה נוראי לא נוצר עדיין!!!!!!!!!!!!!!!!!היא רעה במימדיים עצומים.........והיא פוגעת ופגעה בכולם....אבל כולם פחדו ממנה....תכלס שהיא פגעה במשפחה שלה (כולל האבא הד]פוק שלי)זה לא עיניין אותי כי אני שונאת אותם....אבל כשזה הגיע לאמא שלי ואחים שדלי....עד פהההההההההה!!!:)אז כולם פחדו ואני הצוציקית הקטנה פתחתי את הפה
....בגלל זה היא לא סובלת אותי....ואני גם לא מדברתא יתה...אני באה לשם בגלל סבא שלי....ואלייה אני מתייחסת כמו לרוח!
....קורה אין מה לעשות בהצלחה לך..... דרך אגב-האבסורד הוא שדווקא הסבתא מצד אמא שהייתה המון בשבילי...נפטרה...עצוב אבל הרעים יחיו לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין לי ארץ אחרת
גם אם אדמתי בוערת
!!!!!!!!!!!!!!!!! תנו לחיות לחיות, גם להם יש זכויות
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה