שוב בהריון...

M s u n

New member
שוב בהריון...

עדיין בשוק אבל אני בהריון הבן שלי עוד לא בן 8 חודשים יונק מלא ולא מראה סימנים של גמילה מרצון הוא עדיין רק תינוק ואני לא מאמינה שזה קורה לי הפלה לא באה בחשבון אבל מאד קשה לי להגיד שאני מוכנה לעוד ילד הבן שלי עדיין תינוק ואני מרגישה שהוא צריך אותי עדיין הנקה משולבת לא באה בחשבון רוצה לשמוע מבעלות נסיון עם הפרש גילאים כל כך קטן

leelach

New member
אני נכנסתי להריון שהבן שלי

היה בן 10 חודשים, הוא גם אכל מוצקים אבל ינק מלא בלילה שהתעורר כל שעתיים שלוש, ובמשך היום משולב עם קצת מוצקים, היה לי מאוד קשה כי בהתחלת ההריון אין כוח לכלום, אבל זה עבר והייתי איתו בבית אז נחתי כמה שיכולתי. לקראת גיל שנה הוא גמל את עצמו מההנקה בלילה ומהיום ונשארו לי רק 2 הנקות בוקר ולפני השינה בלילה שגם מהן הוא נגמל לבד. נכון זה קשה אבל תני לו עוד קצת זמן עם ההנקה תשלבי לו מוצקים עד שהם יהפכו לארוחה במקום הנקה וכך לאט לאט הוא ייגמל. יש גם מאמרים על גמילות. בהצלחה!

1טלטלים

New member
נשמי עמוק

וחשבי מה מטריד אותך יותר הריון חדש ומפתיע או הנקה משולבת,נשמע שאת די נסערת כרגע ועדיף אולי להתרגל לרעיון של הריון חדש להשלים איתו ,לקבל אותו ורק אז לחשוב מה תעשי עם הנקה הנוכחית או הנקה משולבת תראי,יש לא מעט תינוקות אשר גומלים את עצמם בהריון של האם עקב שינויים שהחלב עובר או מתוך רצון מודע של אם עקבסיבות שונות מאי נוחות בפטמות עד ...קרדיט כולו שלך ,את נותנת לבן שלך את התחלה הכי טובה ובריאה שיש !!!את חייבת לעצמך רגע של שקט ופשוט לחשוב במחשבה צלולה מה את רוצה כרגע ולפעול לפי מה שהלב שלך אומר לך...הנקה תמיד תהיה שם עבורך.. נסי לשאול גם בפורום תמיכה בהנקה (317),יש גם ספר על הנקת טנדם ... מקווה שהקלתי מעט,מותר לך להתחבט ולהרגיש את מה שאת מרגישה ,זה אנושי ומובן מאוד!

M s u n

New member
תודה רבה על התמיכה

הבעיה שהתינוק שלי נורא קשור אליי וההנקה היא מעבר להזנה בהתחלה שהוא היה קטנטן כל הסביבה פירגנה להנקה עכשיו עושים לי פרצופים (סביבה רחוקה לא בעל שעדיין מעריץ אותי על ההנקה) אנחנו ישנים בצהריים ביחד והוא לא יכול לוותר על היניקה כשאני מנסה להתרחק הוא בוכה וכך גם בבוקר כשהוא מצטרף אליי למיטה אני לא בנויה להנקה משולבת של תינוק וילד ואני לא רוצה לפגוע בו כמה זמן לפני הלידה צריך לגמול אותו ואיך אפשר לעזור לו? אני רוצה להניק לפחות עד גיל שנה השאלה אם זה לא קרוב מדי ללידה (4 חודשים לפני) אני לא רוצה שהוא יקנא בתינוק החדש כי הוא מקבל את הציצי שהיה שלו אני ממש מיואשת

M s u n

New member
חזרתי מהרופאה שאמרה לי להפסיק להניק

למה?!! היא אמרה שהנקה גורמת לרחם להתכווץ ולא רצוי נורא מוזר כי שמעתי על בחורות שהניקו עד חודשים מאוחרים אני בתחילת ההריון ואין בעיה אני לא רוצה להפסיק!!!!!!! לא מסוגלת לעשות את זה לבן שלי

Revili

New member
אז אולי תחליפי רופאה...

עד כמה שידוע לי, כל עוד ההריון תקין, ללא סיבוכים או צירים - אפשר בהחלט להמשיך להניק. הרי גם יחסי מין גורמים לרחם להתכווץ...היא המליצה לא לקיים יחסי מין עד הלידה?

M s u n

New member
זה בדיוק מה שחשבתי!!!

גם ככה קשה לי עם ההריון ועוד להפסיק להניק!!! התינוק שלי רק בן 8 חודשים עד גיל שנה אני לא מעוניינת להפסיק זה הכיף שלנו וממש צורך שלו

d i n o l e

New member
אל תחשבי על זה כעל הנקה משולבת

של תינו קוילד. אלא של תינוק ותינוק
ובכלל אל תחליטי מראש, תזרמי עם מה שיהיה ועם מה שתרגישי אחרי הלידה.

למעלה