שוב בדיקות

faraday

New member
שוב בדיקות

אתמול ביצעתי בדיקה חוזרת של טסטסטרון -כאשר ביום ראשון שמתי ג'ל בשעה 11:00 בבוקר -ביום שני שמתי ג'ל בשעה 18:30 כלומר לאחר 31.5 שעות בשעה 7:00 היום ביום שלישי -ביצעתי את הבדיקה בשעה 7:00 כלומר לאחר 12 שעות ויש מצב של STEADY STATE -מילה שגם את אוהבת =עדיין התוצאות היו גבוהות אבל ירדו = TESTESTERONE TOTALף=10.7 )2.6-10.6) -LAST TEST =16.6NG/NL / SHBG=25 )13-71( LAST TEST=37 FAI=148(28-184) -LAST TEST =185 \ זה אומר שעדיין הגוף שלי מפריש כמיות גדולות מאשר בעבר -השאלה במה זה קשור? האם צריך לעבור למינון יותר נמוך או לחכות לעוד חודש לבדיקות נוספות או........

קודם כל אנחנו יודעים שכך

אנחנו יודעים שהגוף שלך מפריש טסטוסטרון. הרי כשהתחלת טיפול לא התחלת מרמות אפסיות, אלא זה היה היפוגונדיזם חלקי. אבל אני חושבת שהרמות שנמדדות כאן הן פועל יוצא של האנדרוג'ל. הרמה שנמדדה 12 שעות לאחר מריחה משקפת את הרמה שעליה אתה נמצא ברוב השעות. היא תקינה, בתחום הגבוה, אבל תקינה. כאן הייתי ממש עושה BT כדי לדעת יותר טוב. אם הוא גבוה, אפשר בהחלט לנסות להוריד קצת את המינון. אבל אם אתה מרגיש טוב עם זה, ואם ה-BT תקין ולא גבוה, לא הייתי ממהרת לעשות את זה. מה עם שאר הפראמטרים: מאסת שריר, יכולת אימון גופני?

faraday

New member
תודה על התשובה המהירה

אולי כדאי לעשות את הBT ללא ג'ל -השאלה מתי -אחרי שבוע -שבועיים -זה את יודעת לענות לי- אני לא סובל מכלום -רק ה PSA עלה לי כמעת פי 2 -ב4 בדיקות האחרונות - קראתי על הPSA -והיה כתוב במפורש שהקצב השנוי לא פחות חשוב מהערך האבסולטי של הבדיקה-אני בכל מקרה נמצא בהשגחת אוולוג פעם בחצי שנה -אבל צריך לדעת את הדברים קודם

השאלה מה אתה רוצה לדעת

אם אתה רוצה לדעת אם האשכים שלך עדיין מפרישים טסטוסטרון (ובטוח שכן), אז תפסיק לשבוע ותבדוק BT. אם אתה רוצה לדעת אם המינון מתאים, אז תבדוק BT כמה שעות טובות לאחר המריחה. לוגיסטית הכי קל לצורך כך למרוח בלילה ולעשות את הבדיקה בבקר. ה-PSA שלך עדיין מאד נמוך. צפ]וי שיעלה קצת. אני אל חושבת שקצב העליה ברמות האלה כל כך יותר חשוב מהערך האבסולוי עצמו, אבל בכל מקרה אתה עוקב. אם יתברר שמינון האנדרוגל גבוה ותוריד אותו, אני מניחה שמגמה זו תבלם.

למעלה