שוב את עזרתכן

אפיפיט

New member
שוב את עזרתכן

החלטנו באמת להתמקד וללכת על נושא אחד. חורף- סוף דצמבר זה כבר שיא החורף אני רוצה לעשות 3 מוקדי יצירה 1. קישוט עציץ ושתילת פקעת 2. מקל גשם - איך עושים? מה צריכים? 3. ???????????????????? אח"כ אוכל ממתקים אח"כ שניים שלושה משחקי חברה חבילה עוברת / כסאות מוסיקליים או ????????????????????? מה מתאים לגיל 4 - 5 איזה קישוטים לדעתכן/ם יתאימו (המועדון שלנו גדול מאד ותקרתו גבוהה נקודה שצריך לקחת בחשבון) תודה רבה על כל הסיוע והענות אם יש לכן עוד הערות תגובות הצעות טיפים יתקבלו בברכה עוד לא הפעלתי יומולדת בחורף נראה לי קצת אחר מיומולדת בחצר

smady a

New member
עציצים=לעציץ חרס הייתי בכיף נותנת

לילדים צבעים גועש או....שיקשטו בכיף. עציצי פלסטיק כל מיני מדבקות יפות. אים לא פקעות אז זה זמן מצויין לזרעי דשא...רעיון נחמד והילדים ישמחו לעקוב אחרי הצמיחה שלו ואפילו יספרו אותו... מקל גשם דורש יותר זמן עבודה.נדמה לי שיש פה הסבר של מקלות גשם שאני הכנתי.בכל מקרה תלוי בגודל...צריך גלילי נייר כמו של נייר כסף ניילונית ועוד...אורז או חצץ דק...שיפודים....נתחיל בזה האים זה מתאים לך. הערכת זמן יש לך?כל פינה כזו אורכת די זמן...

אפיפיט

New member
להערכתי כל יום ההולדת אמור לקחת

משהו כמו שעתיים שעתיים וחצי. את העציץ עשיתי עם ילדים יותר קטנים וזה בערך 20 דקות ילדים מתים על זה וזו גם הפתעת יום הולדת שלא הולכת לפח אחרי יומיים. איך עושים מקל גשם מאד מתאים לי לבני לנושא וגם לילדים תודה

../images/Emo183.gif

לקישוט העציץ אני ממליצה על צבעי גואש/אקריל. אפשר להוסיף גם נצנצים, מוטיבים מסול להדבקה, חוטי רפיה ועליהם להשחיל חרוזים.. מקל גשם - עשיתי חיפוש זריז והנה כמה דברים שמצאתי. אני אשתדל לחפש עוד http://library.thinkquest.org/J002300/act/activ.htm צריך גלילים ארוכים שניתן להשיג במתפרות בד"כ או גלילים של ניילון נצמד - הקשיחים יותר, קיסמי שיניים/מסמרים ואורז/אבנים קטנות/קטניות שהם אלו שנותנים את אפקט הרעש..

אפיפיט

New member
טוב אז באמת תודה רבה עוד שאלה

עלה לי רעיון השבשבת לפתע פתאום איך עושים איך חותכים איזה גודל קיפולים וכו' בחיפוש עולים דברים הקשורים ליום שבת שכן אפשר לקרוא גם כך אז... אולי מישהי יודעת לענות בלי טרחה גדולה מדי

למעלה