שוב אני!

שוב אני!

מתי יש מפגש והיכן אני מעוניין להשתתף ולהכיר את הנפשות הפועלות!אנא מכם תגיבו בפרטים כגון מיקום,זמן,וכדו`.תודה מראש.

admor

New member
מסר למנהלים

ונשמח עם תציג את עצמך מהיכן יצאת מתי למה וכמה.

uri80

New member
תלוי רק בחברי הפורום ובשיתוף הפעולה

שלכם מבחינת שאלות. אני אישית מאד אהבתי את זה. אם מישהו מעונין- שיפנה אלינו.

קריטיריונים.

אין לי מושג מהם החוקים,תנאי הקבלה והשלכות.מה אופיו של תפקיד איש השבוע,באם מדובר ביכולת כתיבה,וכישורים אינטלקטואלים,לעניות דעתי הפייט פה בין הדוניסטית לאליזד.

ואם כבר מזכירים את אליזד

אמש הגעתי למסקנה שאליזד דומה מאוד ל"ג'ואי" מהסידרה "חברים"...!! אותן מחוות, אותם העוויות. מאוד דומים. אולי הם אחים תאומים שהופרדו בלידתם...?

"אמש הגעתי למסקנה"

צועקים לו את זה באוזן מהיום שהוא נולד.. המסכן וזה לא הוא שדומה לג'ואי, זה ג'ואי שדומה לו. מאט לה בלאנק לא יכול ללכת בשדרה שלו בבורלי הילס 5 דקות מבלי שמישהוא יגש אליו וישאל אותו "תסלח לי אבל אתה אולי קשור לפורום יוצאים בשאלה מירושלים?" יש עובדת בסניף אנג'ל ליד הבית שלי שדומה מאוד לסנדרה בולוק, כשראיתי אותה לראשונה ניגשתי אליה עם הלחמניות ואמרתי "אהההמ.. את יודעת שיש שחקנית בהוליווד שדומה לך שתי טיפות מים?" בלי להוריד את העינים מהקופה, היא עונה "לך להוליווד, תספר לה"

מחממנוע

New member
אתה גם מזכיר לי

את סנדרה בולוק שלא תבין לא נכון, גם היא חמודה וגם אתה חמוד אבל לה אין קוביות. סנדרה בולוק גם מזקירה לי את עלמה זק, שממש משכיחה ממני עם טיפקס, את כל מה שאכלתי אתמול. סתם היא חמודה.

קריטיריונים.

אין לי מושג מהם החוקים,תנאי הקבלה והשלכות.מה אופיו של תפקיד איש השבוע,באם מדובר ביכולת כתיבה,וכישורים אינטלקטואלים,לעניות דעתי הפייט פה בין הדוניסטית לאליזד.

קריטיריונים.

למעלה