אני ראיתי את גילי ולא נראה לי שזאת ההיא בתמונה
ת תפוזיטלי New member 21/4/06 #28 ../images/Emo214.gifאני ראיתי את גילי../images/Emo3.gif ולא נראה לי שזאת ההיא בתמונה
ת תפוזיטלי New member 21/4/06 #31 ../images/Emo214.gifבהצגה הראשונה של טלי.. גילי באה ואח"כ ראיתי אותה יושב עם חברה שלה כנראה ואז טלי יצאה וצעקה "גיליייי" ורצה אליה והן התחבקו...מן הסתם ואח"כ שדיברנו עם טלי גילי קרצה לי כי הייתי מזה בלחץ
../images/Emo214.gifבהצגה הראשונה של טלי.. גילי באה ואח"כ ראיתי אותה יושב עם חברה שלה כנראה ואז טלי יצאה וצעקה "גיליייי" ורצה אליה והן התחבקו...מן הסתם ואח"כ שדיברנו עם טלי גילי קרצה לי כי הייתי מזה בלחץ
G g a l4 New member 21/4/06 #34 בהצגה הוא וסבתא שלה באו../images/Emo3.gif והייתי יותר עסוקה בלהסתכל עליה מאשר על סבתא שלה
נ נעה של ה י ם New member 21/4/06 #36 הסבתא שחשבה שהיא באמת ניסתה להתאבד? יובללללללל. אני ראיתי אותו בחיפה.
G g a l4 New member 21/4/06 #37 חחחחחחח../images/Emo6.gif נראה לי הגיוני היא אמרה שהיא קשורה אליה אז יש מצב
נ נעה של ה י ם New member 21/4/06 #40 יכול להיות../images/Emo3.gif חח נראה לי בקצב הזה נפגוש את כל המשפחה שלה... אני ראיתי גם את דוד שלה.
G g a l4 New member 22/4/06 #58 ../images/Emo6.gif צריך לעשות לה אלבום שורשים../images/Emo11.gif שאנחנו נכין כל פעם שנראה קרוב משפחה שלה נצלם
../images/Emo6.gif צריך לעשות לה אלבום שורשים../images/Emo11.gif שאנחנו נכין כל פעם שנראה קרוב משפחה שלה נצלם
ז זוביק התינוקת New member 21/4/06 #45 יאללה בואו שרשור מי פגש יותר קרובי משפחה אנחנו כולנו בדרך הנכונה לאשפוז שתדעו לכן
ש שירוש1989 New member 21/4/06 #48 עוד דיון פסיכודילי מבית היוצר של לי רונה? הוא חתך אותך באמצע אאאאא היי היי שימי לב למשהו--- לירונה לי-רונה, את מי את "מעריצה"? רונה-לי! עכשיו את חייבת לפתוח לה פורום יאללה זזתי להצטדק
עוד דיון פסיכודילי מבית היוצר של לי רונה? הוא חתך אותך באמצע אאאאא היי היי שימי לב למשהו--- לירונה לי-רונה, את מי את "מעריצה"? רונה-לי! עכשיו את חייבת לפתוח לה פורום יאללה זזתי להצטדק
ז זוביק התינוקת New member 22/4/06 #56 אני עם פורומים סיימתי לכל תקופת חיי הנוכחים!!! הספיק לי בקורב הפרישה הגדולה ארה"ב אהה למי שלא מעודכן העניינים הסתדרו אני טסה ביוני, חברי היקר פותח עגלה משלו ואני נוסעת לעבוד חוזרת באוקטובר נעה תכיני ת'קלטות
אני עם פורומים סיימתי לכל תקופת חיי הנוכחים!!! הספיק לי בקורב הפרישה הגדולה ארה"ב אהה למי שלא מעודכן העניינים הסתדרו אני טסה ביוני, חברי היקר פותח עגלה משלו ואני נוסעת לעבוד חוזרת באוקטובר נעה תכיני ת'קלטות
נ נעה של ה י ם New member 22/4/06 #57 ../images/Emo10.gif ונראה לי זה יתחיל כשתחזרי בערך סתיו=ספטמבר/אוקטובר
ש שירוש1989 New member 22/4/06 #59 אבל אבל אבל זה ממש עוד מעט!!../images/Emo10.gif אני אשכרה יושבת פה ובוכה
נ נעה של ה י ם New member 22/4/06 #61 ../images/Emo201.gif לירון את לא תהיי פה לא ביומולדת שלך ולא בשלי! ולא בשל דני! ולא בשל מרי! ועאדי! אני מוחה
../images/Emo201.gif לירון את לא תהיי פה לא ביומולדת שלך ולא בשלי! ולא בשל דני! ולא בשל מרי! ועאדי! אני מוחה