שוב אני.....

שוב אני.....

אז הילדה החליטה שהיא כן רוצה חמוס חדש,ואם זה נקבה אז נקרא לה שוב מזל (על זה אני עוד אדון איתה) הוט' דר' אלמגור מחפש עבורי, אבל אם מישהו שומע על חמוס למסירה אחרי עיקור או סירוס וחיסונים,ומחונך לנשיכות נשמח לדעת מזה (יודעת שיש לי דרישות) מתנצלת, אבל לא יכולה להרשות לעצמי הוצ' חדשות עכשיו

Sweet Fantasy

New member
הוא אמר שהוא מוכן לשלם

על זה לא? (הוט') ולדעתי זה מגיע לך
אני מבינה שהזוג חמוסים לא בא בחשבון? בגלל העלויות של זוג? בכל אופן בדקי בלוחות פה ובאינטרנט אולי יש משהו. בהצלחה

כן, הוא אמר

אמר שיחפש עבורי, כי קשה לי 2 חמוסים ביחד. בכל אופן, אני במסרים לגבי חמוסה מתוקה,

skarlet ohara

New member
ואני חלמתי על זוג חמוסים חדשים...

מזל ועזרא- צמד חמד... אבל אני מבינה את הקשיים שלך. ד"א, היתה לי ארנבת, נסיכה ממש, שקראו לה שבתאי, או בקיצור שבי. והיא מתה מהתקף לב (הכלב שלי המניאק טיפל בה), וביום שהיא מתה קניתי ארנבת דומה לה בול, וקראתי לה שביטו (כאילו שבי 2 two), ושוב, בקיצור שבי. והיא המליטה לי שושלת שלמה של נסיכות... ואהבתי אותה כאילו זו היתה שבתאי שלי הראשונה. מאחלת לך חוויה דומה!!!

mostlydead

New member
לא מבטיח שום דבר אבל...

יש לי חמוס זכר בן 9 חודשים, מסורס, מחוסן (חוץ מכלבת), חמוד מאוד בצבע קינמון. בשלבי חינוך (קצת נושך אבל הרבה פחות מבהתחלה). אנחנו לא מספיק זמן בבית ושוקלים למסור אותו לבית חם, אבל לא הסכמנו סופית ואני צריך לדבר עם חברה שלי. מה שכן, הייתי שמח להחזיר חלק מההשקעה(350 ש"ח חמוס+350 ש"ח סירוס) אז 600 שקל נראה לי סביר אם הוטרינר מוכן לשלם...

תודה לך על ההצעה ../images/Emo39.gif

אבל לא נראה לי שהוט' יסכים לשלם בכסף, מבחינתו ההשתתפות היא החיסונים, במידה וצריך. אבל לעת עתה, אני עושה אתנחתא, ולא מביאה עדיין חמוס אחר, אני והבת שלי צריכות לעבור כמה זמן בלי מזל כדי לעבד את חסרונה. תודה לך

למעלה