שוב אני........

רוקנרול

New member
שוב אני........

אני בטיפול פסיכולוגי עכשיו- אבל כ"כ קשה לי איתו.... אני מגיעה למקומות כ"כ רעים- שאח"כ ממש קשה לי לחזור לתפקד בצורה רגילה וגם הפגישות (2 בשבוע) משפיעות לי על כל השבוע. גם כשזה היה פעם בשבוע הרגשתי רע- ובגלל זה הוספנו עוד פגישה... אני חושבת שהדבר היחד שיכול להקל עלי- זה תרופות. -מה הדרך הכי קלה ומהירה לקבל אותן? אני מתחילה ללמוד ולעבוד בזמן הקרוב- ואני מפחדת- כי בגלל המצב הנפשי שלי קשה לי לתקשר עם אחרים -אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי ומרגישה מוזר ולא מבינים אותי... (מחוסר ביטחון שמעורבב עם פחד...) ביי בנתיים.... אני.

גרא.

New member
את יכולה לפנות לפסיכיאטר,באופן..

פרטי,ולקבל ממנו מרשם.כך גם יתכן,לא בטוח,ינהג רופא המשפחה.ואת כמובן יכולה להגיע לחדר מיון בכל בית-חולים,ואחרי בדיקה מתאימה,לקבל את הטיפול המתאים.כיוון שבסך הכל את שולטת בחייך,ומתפקדת,עובדת ולומדת,גם עם כל הקשיים שתארת,אינך זקוקה לאשפוז,ואינך צריכה לחשוש שמישהוא ירצה לכפות עליך אשפוז.כוונתך להתחיל לעבוד וללמוד בזמן הקרוב,היא מצויינת.מאחר ודרך עבודה,ולימודים,למרות פחדייך,תהיי הרבה יותר בחברת אנשים,תהיי עסוקה,ויהיה לך הרבה פחות זמן פנוי לעסוק במסכת פחדייך.המשיכי לשמור קשר עימנו כאן.

m_katzmann

New member
את יכולה לפנות לטפול קנסיולוגי ../images/Emo101.gif

בטיפולים קנסיולוגים, שלא כמו בטיפולים פסיכולוגים מגיעים גם כן למקומות כואבים אבל מנקים את האדם מהמתח השלילי שנצבר שם ומנחים אותו להסתכל קצת אחרת על מה שקרה שם ותמיד מחזירים את האדם עם הרגשה טובה ואופטימית ולכן הטיפול הוא חוויה ולא סיוט. בנוסף לכך אף פעם לא מגיעים למקומות שהבן אדם לא רוצה להגיע אליהם או עדיין לא מוכן להגיע. מאיה

גרא.

New member
להפיץ את שיטת הקינסולוגיה,כעונה..

על כל הבעיות,מילא..אבל להפחית ממעמדו,והישגיו של הטיפול הפסיכולוגי, שלדבריך,לא מגיע למקומות כואבים? מאיפה בא הידע הזה,והעוז לפסול טיפול קונבנציונאלי זה עשרות בשנים,ולהציע במקומו את הקינסולוגיה כפותרת הכל, הכל????????

למעלה