שוב אני

שוב אני

היי מו קורה ? בקשר למי ששלחה לי את התמונות של הפרק "סאקורה מהחלומות". אז זה לא ניכנס לי לדף השני אז אם את יחולה לישלוח את הכתובת שלו (של הדף השני) אז זה יהיה נחמד

הקפצה ונצל"ש ^_^ ../images/Emo108.gif

קומונה חדשה, סגידה לסנופקין.
SLTY כעיקרון זה סגידה לסנופק אבל יש עוד כמה נספחים: (נו, למה השם השני של הקומונה זה SLTY?
) S סנופקין סיריוס (הארי פוטר) סנייפ (הארי פוטר) L לופין (הארי פוטר) T טויה ^_____^ Y יואה יוקיטו מוזמנים להיכנס ולריירר (מלשון ריר
)

rocket

New member
לא אמרו איזה 100000 פעם

שאסור לפרסם קומונות בפורום ?!

לא ^_^ לא שזכור לי

ולמה זה מפריע לך?!
אם הייתי פותחת הודעה חדשה אני מבינה אבל ככה? ניצלתי שירשור שגם ככה היה בעמוד.. אז אין לך מה להתונן.. אהה ואין לך גם למה להתלונן שנצלשתי כי הטופיק הזה היה תקוע כאן כבר יום או יותר.. ואף אחד לא הגיב אז הרשעתי לעצמי לנצלש.. בקיצור אין הצדקה לתגובה ה"נזעמת" שלך

rocket

New member
לי זה לא מפריע

אבל למנהלים זה יכול להפריע. זה לא קשור לפתיחת הודעות חדשות אלה לחוקים שיש בפורום.

הו, אני לא רואה שיש עם זה בעייה ^^;

יש רק כמה חוקים בסיסים ומאוד חשובים:
סימון ספוילרים - אין צורך בהסבר אוף טופיק - לפעמים שירשורי אוף טופיק שירשורים - לחשוב לפני שפותחים הודעה חדשה.. קללות, וויכוחים ומריבות - באמת אין צורך להסביר הורדות - לא לפרסם הורדות לא מאושרות וחוקיות כמו קאזה וכל הדברים האלו פרסום פרטים של גולש ללא רשותו - פשוטו כמשמעותו... כך שאני לא רואה בפירסום קומונה בניצלוש הודעה ללא משמעות היא לא חוקית ^^ ואני מתחילה לדבר רשמי מאוד.. זה רע

למעלה