שוב אני

שוב אני

קראתי עכשיו על שיטת ד"ר איגנציו פונזטי ורציתי לדעת: 1) ליד חדרה מי מטפל בשיטה זאת (באיזה בית חולים), והאם אני חייבת ללדת בבית חולים זה. (לפי ההמלצה של חופית יש בעפולה, אבל רציתי לדעת על עוד אפשרויות). 2) לא הבנתי, האם את הגבס שמים ביום הראשון לאחר הלידה, או שבוע לאחר מכן. בעקבות הקריאה על השיטה קיבלתי רושם שזה בכלל לא נורה. מקווה שקיבלתי רושם נכון.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

לא יודע מי מטפל באזור חדרה. לגבי הגבס והנעלים אח"כ זה בעיקר מתיש, מצריך הרבה סבלנות ובעיקר שיתוף פעולה בין בני הזוג, הידיעה שלא רק צד אחד נושא בעול מאד מקילה והכי חשוב לא לוותר לילד ללכת לפי ההוראות במדוייק וכמובן עם הרבה חיבוקים ונישוקים ולא לפחד לתת לילד לישון עם ההורים אם כתוצאה מכך כולם ישנים יותר טוב (מנסיון עד גיל 18 הם עוברים לחדר משלהם....). שיהיה עד יום שקט אחד.

Adoushi

New member
שלום

בוקר טוב, 1) אני מצטרף לחופית וממליץ מאוד לפנות אל ד"ר נועם בור אשר הביא את שיטת פונזטי לארץ. יש לו נסיון וידע רב בק"פ. ד"ר פונזטי ממליץ עליו. את לא צריכה ללדת בבית חולים העמם בעפולה, אפשר להתחיל את הטיפול כמה ימים אחרי הלידה (5 - 7) ימים. אנחנו גרים בנצרת. את הגבס הראשון שמן לבת שלנו בבית-חולים ע"י האורטופד התורן. התחלנו את הטיפול אצל ד"ר בור בגיל 5 ימים. 2) זה לא נורא, קיבלת רושם נכון. אם יש לך שאלות נוספות, נשמח לענות. איהאב

שלום שלום

ממליצה גם על עפולה, אבל אני לא מכירה עוד בצפון. ד"ר פונזטי ממליץ תמיד על ד"ר בור מעפולה. גם איהאב ואריאל מטפלים שם. לגבי מיקום הלידה. רק תבברי עם קופת החולים שלך מה קורה. אנחנו ילדנו בבית. אני הייתי ב"מאוחדת" ורצינו להעביר את אושרי ל"מכבי", כדי שיהיה מטופל אצל פרופ' פורת. זה אמור להיות תהליך פשוט בדואר אך הוא לקח לנו שבועיים! עד אז קיבלנו הפניות מ"מאוחדת". באתר שלנו תמצאי את הסיפור המלא של התהליך ב"בירוקרטיה". לגבי זמן הגיבוס הראשון, אני מצטערת היום שלו חיכינו שבוע (הרופא טס לחו"ל...). תקראי את מה שכתב לנו פונזטי במכתבו הראשון- נמצא בנספחים באתר שלנו. והטיפול באמת לא נורא, הרושם שלך באמת נכון.
ממליצה לך לקרא את האתר שלנו, הוא אמור לענות על הרבה שאלות. אם את לא נמצאת מול המחשב הרבה את יכולה להוריד קובץ שמכיל את כל המידע בו (בתחתית כל עמוד יש קישור), להדפיס ולקרא. זה לא כולל את הנספחים. בהצלחה

למעלה