שוב אני...

liatha

New member
שוב אני...

הייתי רוצה לדעת כמה זמן פחות או יותר לוקח תהליך הפונדקאות עד ללידה עצמה. ובנוסף מהן העלויות של כל התהליך בארץ ובחו"ל. תודה.

mondani5

New member
שלום ליאת!

צרור השאלות שאת שואלת קצת מוזרות בעיני וגורמות לי לתהות אם אכן זה "אכן",למרות זאת אענה לך. אין זמן מתחילת ההליך עד הלידה ,יכול להיות שלא תתרחש לידה בכלל,יכול להיות שלא יאשרו אותך כלל,או אולי לא תמצאי פונדקאית ראויה, והיה אם עברת את כל ההליך ולפי שאלותייך את גם זקוקה לתרומה ,ההליך הוא לא לחיצת כפתור. בכל מצב במידה ואם אכן את באמת תזדקקי להליך פונדקאות מאחלת לך הצלחה. אירית

liatha

New member
הי

כנראה ההודעה הקודמת שלי לא הובנה כהלכה. אני אכן יכולה להביא לעולם ילדים אך ורק בצורת פונדקאות ובוודאות אצטרך גם בתרומת ביצית. כמו כן כרגע אני רווקה ואין לי ילדים מנישואים קודמים, אני לא גרושה, פשוט רווקה. לאור כל הבדיקות הרפואיות שלי - ישנן כמה בעיות כגון: תסמונת רוקיטנסקי ותסמונת טריפל X, כליה אחת...ו...לא חסר. לאחר כל הבדיקות נמסר לי שהפתרון בשבילי הוא רק פונדקאות לשלא תהיה לי שום בעיה לקבל אישור לפונדקאות עקב המצב הרפואי שלי מהבחינה הזו.

mondani5

New member
שלום יקירות!

אז אני על תקן מארחת וממש כייף היה לשמוע את הזוג אומרים לשריף "טוב שישנם עוד אנשים כאלה". זה עודד אותי לתת להם אירוח אקסטרה,עכשיו אנחנו לפני ארוחת ערב,ואפילו גיסתי עם צירים ובטן ענקית היתה כאן בצהרים לעזור עם הבישולים והמטעמים. הניתוח של הבייבי סיטר עבר בהצלחה ומקווה שראיתה תשתפר,הייתי על תקן בייבי סיטר ונהתי משיר שלהם כל רגע ,היא בגיל ירין המתוק. טוב בבוקר מוקדם מדרימים עם כל הנסיכות אז שיהיה שבוע טוב ובשורות טובות. הכי חשוב היום.............שיר ורון עמדו שתיהן לבד ,חברה פשוט פרצתי בבכי של התרגשות ,וגם...............רון הוציאה היום שתי שניים קדמיות תחתונות. הן מוציאות אותי משווי המשקל אני כל היום מרחפת איתן היום כל היום נטו היו אתי וגם....עזרו לי בארוח... אירית

מירבי*

New member
אירית, היא עשתה נתוח לייזר?

ספרי לי על זה, אני מתעניינת... איך שיר מרגישה ומה עם לילך? ערב טוב ונשיקות

למעלה