שוב אני :\

Shayks

New member
שוב אני :\

אחרי שכבר הייתי סגור על האולימפוס C-150 שעולה 830 שקל, ראיתי מצלמה של Aiptek, שמה Slim Cam 3200, והיא נראתה לי בדיוק מה שרציתי, בנוסף היה בה אפשרויות לחשיפה, היא קומפקטית קטנה, ויש גם תמונות לדוגמא באתר שלהם (קישור מצורף). היא שווה משהו? ואני מבקש שתצאו לרגע מהקטע של המצלמות המפוארות באלפי שקלים, ופשוט תגידו דוגרי אם המצלמה הזאת שווה לקחת לכל מקום ולצלם באיכות טובה. תודה שוב !

Shayks

New member
למה?!

היא לא נראית כל כך גרועה (או גרועה בכלל) על פי התמונות לדוגמא...

מציעה לך חפש אחר בעלים של כזו מצלמה

ולבקש שישלח לך דוגמאות.עדיף שתראה בעצמך.אולי באמת מספיק עבורך. הפורום הוא לא למתן פתרונות אינסטנט או תשובות קסם. רק למתן רעיונות ואולי הצגת דיעות שונות,גם מנסיון של חברי הפורום. מנסיוני בצילום - באופן כללי - אני יכולה לאמר בפה שלם ש'מה שמשלימים זה מה שמקבלים' - אם משלמים הרבה - מקבלים הרבה, אם משלמים מעט - מקבלים מעט,600 ש"ח זה כמו 30 ש"ח במצלמות הפילם. ומבחינה הגיונית:במצלמה טובה צריך להיות חיישן איכותי,קושחה טובה שתדע לתרגם את מה שנקלט בחיישן לתמונה 'טבעית' עד כמה שאפשר, עדשה איכותית,כזו שלא תעוות,וגם תוכל להיפתח במיגוון צירופים לפי תנאי האור, מיגוון שליטות במצלמה - או לפחות מבחר תוכניות אוטומטיות-אחת לכל מצב או קבוצת מצבים, מבנה איכותי וטוב, פעולה חלקה,קלה וללא תקלות וכן הלאה. כל זה עולה כסף - וכמה שיותר משובח - יותר כסף. כעת תוסיף גם את רווחי המפיץ והיבואן והמיכרז עצמו - כמה לדעתך עולים רכיבי המצלמה הזו 'נטו'? הגענו למצלמת ה30 (18) ש"ח שוב? רוצה כזאת? תתחדש! WYPIWYG

למעלה