שוב אני

dl2505

New member
שוב אני

כזאת אני מדי פעם כותבת בשביל לקבל תגובות אז מראש תודה על תגובותיכם וסליחה על הטרדתכם ועכשיו אני פשוט מרגישה כישלון את זה כבר אמרתי כלפי, כלפי הילדים וכלפי בעלי הבוגדני (למרות שהוא טוען שהוא לא טיפוס בוגדני פשוט אני לא האישה הנכונה) ואני פוחדת מה לעשות לבד? איך אני אסתדר? כל השנים אני לא עובדת אלא מגדלת אתהילדים האם כדאי לבטל לו את כל ההליכים ופשוט לשתוק (זהו רצונו)? אבל מצד שני איך אפשר לשתוק הרי אני עוברת השפלות מילוליות קשות מנשוא כל היום הוא קורא לי סמרטוט אפס מושפלת אפילו הכלבים עדיפים עליך ואני בוכה מאוד מאוד ללא הפסקה גם עלי גם על המשפחה שמתפרקת וגם עליו אבל מצד שני להיפרד ושהוא יעזוב את הבית הרי הוא אהבת חיי מזה אני פוחדת פחד מוות וכך זה ממשיך כל היום קונפליקט בין הראש לרגש סליחה אם אני נשמעת בעלת רחמים עצמיים אבל אני מרגישה נורא ביותר.

maof

New member
2505 נו באמת...........

את יודעת את התשובה לשאלתך...... חבל על הזמן ואני רציני אדם שזו דעתו עליך...... אין לך מה לידאוג לא קלה היא הדרך שלא יהיו לך אשליות אבל את מסוגלת להיתמודד !!! אין שום סיבה בעולם שאדם יפגע בך וישפיל אותך בצורה כזאת יש חוקים במדינה ויש עזרה לאשה גרושה וחד הורית אל תחששי להמשיך קדימה ......את מסוגלת
חזקי ואמצי מעוף

adam33

New member
כאב

כך חולפות להם השנים היא בפינה והוא בעננים מדיי פעם יורד ואומר לה את היפה בנשים אך בעיקר רוצה לראותה מכונסת שם בין הסדינים והיא תציץ ותראה את העולם מסביבה ואין זה העולם שאני ואת שמכירה אלא עולם שהוא של ארבע אמות עולם של אישה שמביטה מבין הדמעות ורוצה היא לקום ואינה יכולה מרגישה שקשורה היא חזק למיטה וזעקה תשמע ואין מושיע לה רק מספרים שהונחו לידה ושואלים אנו האם ידה תקחם לידה? האם תעשה בהם שימוש בשבילה? ויודעת היא בתוך תוכה שגם אם תשתחרר לה ככה מהמיטה יתכן וכבר לא תהנה מכל מיטה וכך שוכבת היא וחושבת היא לאיטה ויודעת היא בתוך תוכה שרק ...להושיט ..את ידה...צריכה...

למה את מתלבטת?

ראשית כל, שמת לב איך התחלת את ההודעה שלך?? "כזאת אני..." תודה מראש וסליחה על הטרדתכם"....?? למה??? את אולי מרגישה באמת כזאת אפס כמו שהוא נותן לך להרגיש ולכן את מרגישה צורך להתנצל אפילו על בקשת עזרה??? בקיצור, התשובה שלי היא חד משמעית. אני חושבת שגם את יודעת מהי הדרך הנכונה אבל אין לך את האומץ להתנתק כמו שאת אומרת. אני יודעת שלפעמים קשה להתנתק גם ממשהו שהוא בעצם חרא (כוחו של הרגל , כי גם לחרא מתרגלים..) אבל את חייבת לעשות מעשה. שאת אומרת שהוא אהבת חייך את באמת מאמינה בזה??? מה את אוהבת בו?? את ההשפלות, את קריאות הגנאי, את הבכי??? לסיכום, אני חושבת שאת אוהבת את מה שהיה פעם ולא את מי שהוא עכשיו. את מנסה להתפרק על זכרונות העבר אבל היום המצב שונה לחלוטין. לא מגיע לך שמישהו ישפיל או יתן לך להרגיש סמרטוט ("אפילו הכלבים עדיפים עלייך). את יודעת מה, זה ממש מזעזע לשמוע. עיזרי אומץ, וקבלי החלטות אמיצות!! צריך המון כוח נפשי, נכון, אבל את חייבת להתחיל מתישהוא. בהצלחה

למעלה