שוב אני

newfolder

New member
שוב אני

סוף סוף מצאנו דירה ואנחנו עוברים אליה עוד כמה ימים.
על איזה ספקית אינטרנט אתם ממליצים? (בדקתי, כפי שהמלצתם, ולצערי אין לנו סיב אופטי לבניין) חשוב לנו שיהיה אינטרנט הכי מהיר שאפשר כי אנחנו מדברים הרבה בסקייפ ורואים טלויזיה/סרטים בסטרימינג. אנחנו מעדיפים להתפשר על המחיר ולא על אמינות. שמעתי ש-xilo טובים. במה אתם משתמשים?
ומה עם שיחות לארץ? אני מבינה שטלפון קווי חייבים בכל מקרה בשביל האינטרנט... אחרת היינו עושים vonage (טלפון אינטרנטי).

אגב, אני לא בטוחה אם אלו שאלות שאני אמורה להפנות לפורום הזה או ל"ישראלים באירופה", אז תסלחו לי אם סתם זיבלתי.

תודה

newfolder

New member
אופס... סורי :)

שלוש שעות שינה בלילה זה תירוץ מספיק טוב?
כן, לסטר, אנגליה.

תודה!

גוזליה

New member
הממ

אנחנו משתמשים בVIRGIN לאיטנרנט. אל תתקרבי לSKY- רמאים
. אני חושבת שגם לBT יש מבצע טוב עכשיו, אבל אנחנו מרוצים עם וירג'ין.

שיחות מהארץ- LOCAL 03 (יש להם דיל ממש חביב לשיחות חזרה לארץ- תבררי איתם)- כשזה אומר שיש לנו למעשה מספר ב03 שמצלצל אצלנו בבית/בטלפונים הניידים.
אם את עושה נייד בO2 יש להם סים של PAYG שבכל פעם שאת עושה טופאפ את מקבלת דקות חינם לשיחה לחו"ל (ישראל במקרה שלך אני מאמינה
)- זה נקרא YOUR COUNTRY SIM אאל"ט, והיה לי אותו בשנתיים (בערך) הראשונות שלנו כאן.

תנסי להכנס לMONEY SUPERMARKET או לכל אתר השוואת מחירים אחר ולראות מה בדיוק את יכולה לקבל בתמורה לכסף שלך בנושאי תקשורת (וכמובן לפי הצרכים שלך- עם/בלי טלוויזיה? אנחנו ויתרנו על הטלפון הקווי מזמןןןןןן- זה סתם ניג'וס- אבל אם אין לך סיב אופטי תהיי חייבת שיהיה "קו טלפון" רשום על הבית- את יכולה לעשות משהו כמו "קו קל" בארץ- לנו יש כזה, אבל אין לנו מכשיר טלפון בבית בכלל. בדירה הקודמת היה סיב אופטי והאינטרנט פשוט עף- מהירות מרשימה ביותר).

בהצלחה!

בקר12

New member
אוי לא, גם את התחלת עם ההמממ?

זה מזכיר לי את המודניק פה עם הדרכון הפולני שלא נוסע לשומקום . . .

newfolder

New member
תודה! :)

פשוט לא יאומן כמה החיים נהיו מסובכים. על מה אנחנו מכלים את זמננו היקר? שויין, לפחות לא נולדנו כורי פחם בסין

יעלי9

New member
אנחנו עם BT והתקשורת מאד נוחה

משתמשים באינטרנט לסקייפ ולטלפון אינטרנטי.
אבל, לדעתי המחיר שאנחנו משלמים מאד יקר ומאד יתכן שנעבור לחברה אחרת כשהחוזה יסתיים.

newfolder

New member
אנחנו מתחילים להתכוונן על O2

גם לסלולארי וגם לאינטרנט - יש הנחה קטנה אם עושים באותה חברה (היתרון העיקרי זה שלא צריך להתעסק עם שתי חברות)
לפי מה שהבנתי הרבה פעמים האיכות של האינטרנט נקבעת על פי המרחק מהמרכזייה (או איך שזה לא נקרא) של השכונה. אז אנשים מתלוננים על חברה X או Y אבל אי אפשר לשפוט לפי זה. אין לי מושג איך מבררים איפה ממוקמות המרכזיות של החברות השונות אבל ראיתי של-O2 יש ביקורות טובות על השירות לקוחות, לפחות זה.

newfolder

New member
וואו תודה!

איך הסתבכנו פה! כשכבר החלטנו על O2 התקשרנו וגילינו שהם לא מגיעים לבית שלנו... ואז ניסינו לברר עם מלא חברות אחרות ולא היה לנו מושג במי לבחור! אבל באתר שצירפת יש מפה עם הטלפון אקסציינג' בכל אנגליה ואני רואה שליד הבית שלנו הכי טוב להתחבר לורג'ין. מצאנו דיל שב-23 פאונד מקבלים קו טלפון + שיחות בערב וסופי שבוע בחינם (בתוך ה-UK) + אם מוסיפים 2 פאונד מקבלים שיחות לארץ ב-10 פני לדקה + אינטרנט 16-23MB ובשביל עוד 10 פאונד פר סלולארי מקבלים שיחות אנלימיטד בתוך ורג'ין (כלומר בין הסלולארים שלנו) ו-250 דקות לכל טלפון אחר ו-1G אינטרנט בחודש.

נשמע לי דיל טוב, לא?

newfolder

New member
אחלה, מעולה, נבדוק גם את זה

אגב, יכול להיות שלורג'ן לוקח שבועיים לחבר אותנו לאינטרנט?!? WTF?! מה, כל פעם שמישהו עובר דירה הוא צריך לחכות שבועיים או שזה רק אנחנו עם המזל שלנו? ומה עושים בנתיים? מתקשרים עם יונת דואר? גביעי אשל וחוט? סתם, יש לנו פיי אז יו גו בסלולארים אבל ראבק, אינטרנט זה כבר מזמן לא לוקסוס.

jonbaum

New member
אין לי מושג. כמה זמן לוקח להתחבר בארץ?

פעם לקח שנים בארץ לקבל קו טלפון (יש לי קרובי משפחה שחיכו 18שנה) וזה הרבה אחרי שטלפון כבר לא היה לוקסוס.

newfolder

New member
בארץ השאלה העיקרית היא כמה זמן לוקח

להתנתק!

כשעזבנו את הארץ היינו צריכים לעבור שלושה נציגי שירות של קווי זהב שלכל אחד מהם הסברנו שאנחנו עוזבים את הארץ ועדיין לא רצו לנתק אותנו עד שזה הגיע לצעקות (הם עלינו, למרבה החוצפה)... בסוף החלטנו לסגור את החשבון בנק כדי שלא ימשיכו להוריד לנו כספים. אחרי שנה קיבלנו מכתב מהעורכת דין שלהם שאנחנו חייבים להם כסף!

יעלי9

New member
ודווקא האינטרנט הוא כלי כ"כ חשוב במקום חדש

בדיוק בתקופה הראשונית כשצריך לברר ולתאם את כל הדברים בו"ז, דווקא אז אתה תקוע עם החוט וגביעי האשל.
בשבוע הראשון, בילינו הרבה בבתי קפה שנתנו אינטרנט חינם.

למעלה