שוב אני...

ננהלה

New member
שוב אני...

אבא מאושפז בשערי צדק,המצב ממש קשה...הראות מודלקות והוא עם מסכה ,הוא גם הגיע מיובש...שמו לו זונדה...הוא נושם מהר וחלש..האיספרציה הזו... נורא קשה לו,וזה כואב לראות אותו ככה,הוא ככה מיום רביעי,זה היה צפוי בגלל שהוא לא יכול לבלוע וכו' ומה שבולע הולך לראות וזה מעגל סגור...הרופא אמר לי שאפילו עם זונדה זה קורה. שאלתי לגבי פג,למרות שזה ממש רחוק כרגע,אז הוא אמר שגם עם פג זה מגיע לראות... זה נכון???? ויש שאלה של אם הוא לא עובר חלילה את המסכת הזו,אז האם להנשים. לפני חודש וחצי בערך הוא היה בבית חולים עם אספירציה,אבל לא כזה מצב...אולי הייתי אז צריכה לעשות פג,וואי,זה הורג אותי המחשבות האלה,למרות שאני יודעת שאדון כל המעשים הוא אחראי על הכל....

ענתי44

New member
../images/Emo24.gifמחזיקה לאביך אצבעות

ננהלה יקירה אתחיל מהסוף. אל תעיזי להכנס למעגל האימה של ייסורי מצפון. הרי הרופא אמר לך שגם עם פאג תיתכן אספירציה ולכן אין טעם להתייסר על מה כדאי היה לעשות. הפאג יכל לגרום לסיבוכים ואז היית אומרת לעצמך חבל ששמנו לו. הניחי לזה. את הרי יודעת שהכל בידי שמיים. את בת נפלאה ובעלך מדהים ואתם כמשפחה נותנים לאבא המון המון המון אהבה וסועדים אותו כמיטב יכולתכם וממלאים מכל הלב והנשמה את הדיבר כבד את אביך ואמך.... המחלה הארורה הזו, לא רק שפוגעת בזכרון, ובתפקוד של יקירנו, הופכת אותם מעצמאים לתלויים מגברים ונשים בוגרים לתינוקות, משפילה אותם להגיע לטיטולים, וכאילו זה לא מספיק אז גם הבעיה של בליעה ואספרציה. זה קורה ולא בגלל משהו שעשית או לא עשית ואין משהו שאת יכולה לעשות למנוע את זה. אצל אמא שלי הבליעה שבה לתפקד ובכל זאת, למרות שהיא במצב של יכולת אכילה רגילה אני נזהרת מאוד. ככה זה עם חולי אלצהיימר. מאחלת לך שאבא יתאושש ושלא יסבול ומייחלת למענך לבשורות טובות. תחזיקי מעמד יקירה

zs1957

New member
ננהלה דילמה קשה מאד

מבינה את הקושי שלך עמדתי בסיטואציה הזאת לפני שלש שנים.אנחנו לא הארכנו לאמי "ל את החיים באופן מלאכותי. לא נתנו לחבר לפאג ולא לזונדה. זה קשה ומסוכן בגלל האספירציה אולם זו היתה ההחלוטה שלנו והרופאים כבדו אותה. אתם צריכים לעשות קונסוליום משפחתי ולהחליט פה אחד לאן פניכם מועדות. שולחת לך חיבוק ענק. זהבה

למעלה