שוב אני..

rache2

New member
שוב אני..

שוב מגיעה שבת ושוב אחותי מתחילה.. היום היא יצאה באמצע היום מהאשפוז יום.. התקשרנו לרופא המנהל שם פסיכיאטר טמבל.. לא חשוב, שאלנו האם זה מותר?! אמר שבוודאי שלא?! אז למה לעזאזל אין שומר !? אוף:( אל תגידו לי אי אפשר לעקוב אחריה בכל רגע נתון זה לא כמו בית חולים אין שם מאות אנשים.. מה הם טובים לה אם הם אפילו לא יודעים מה קורה איתה? היום זרקה את הבחור הסכיזופרני (-למרות שממש לא ברור שזה יהיה לנצח..) וחזרה לאחר. סתם מישהו. שכמובן מחפש אצלה רק דבר אחד. חושבת שאין ברירה ושהיא צריכה ללכת לבית חולים. היא מאיימת שתתאבד, מאיימת שתיכנס להריון. שונאת אותי.. ואחרי זה מתקשרת..רגועה..אחרי קלונקס..לילה טוב.. איך אני כותבת מבולגן זה לא יאמן. אני לא יודעת מה לעשות. דיברתי עם כמה מבני המשפחה כולם חושבים שאין ברירה.. אבל לאן פונים ? מה עושים? עם מי מדברים? ואם באשפוז יום יגידו שלא צריך? מישהו פה יודע?

rache2 ערב טוב

אישפוז יום הוא מחלקה פתוחה אפשר לצאת ולהיכנס חופשי אין שומר בדלת ומינסיון שלי בית חולים פסיכיאטרי הוא לא סגור הרמטי חוץ מאשדר המחלקות הסגורות החולים לובשים בגדים רגילים והשומר בשער הכניסה לבית החולים בטח לא מכיר את כול המאושפזים עם הבנתי נכון אחותך נימצאת במחלקה פתוחה או שתקני אותי והיא יצאה ממחלקה סגורה אז זה חמור ביותר את חיבת לפנות להנהתלת בית החולים ולספר על כך אני היתי מגדילה וכותבת מיכתב תלונה לפסיכיאטר הראשי של מדינת ישראל עם העתק לשר הביראות אני לא מבינה את השאלות שלך למי פונים עם מי מדברים לאן את רוצה לפנות ועל מה את רוצה לדבר עם את יכולה לפשט אני מאמינה שננסה לעזור לך כאן כולנו

rache2

New member
חחחח סליחה

וואי הצחקת אותי.. באמת כתבתי מבולגן. אחותי לא במחלקה סגורה. לא אמרתי סגור הרמטי.. ובכל זאת. יש חוקים. לא ביקשתי שיעצרו אותו וישימו אותה באזיקים לפחות שהאחראים עליה ידעו! אחרת למה הם אחראים עליה?! היא הולכת הביתה ועושה שטויות. כעיקרון היא היתה אמורה ללכת לבית חולים אבל היא לא רצתה אז סגרנו על האשפוז יום (אני התקשרתי לפסיכיאטר המטפל שלה ושאלתי אם זה בסדר? והוא אמר שכן..) בכל אופן עכשיו אנחנו מרגישים שזה פשוט לא מספיק.. שצריך להיות איתה גם בלילה ושוב, פשוט שתקבל יותר עזרה. השאלה למי פונים התכוונתי איך אנחנו מוציאים אותה מאישפוז יום ? האם יש לאנשים באישפוז יום אינטרס להשאיר אותה שם? (יש לציין שזה לא מקום פרטי אלא מקום של המדינה..ככה קוראים לזה?)עם מי צריך לדבר?

לולי90

New member
תשובה

אם היא באישפוז יום של בית חולים תבררי מי הרופא במחלקה שמטפל בה.אחרי שתבררי-תדברי עם אותו רופא-אפילו תנסי לתפוס אותו בטל(למרות שזה מאוד קשה) או תקביעי פגישה ואם אתם באמת סגורים על אשפוז מלא-תדברי איתו על זה-תשמיעי מה הוא אומר-תגידי מה המשפחה מרגישה ואני מקווה שתמצאו פתרון להשגחה יותר צמודה עליה.

rache2

New member
אני מודה לכם מאוד

כרגע כנראה ששמים את זה בצד.. מרגישה שאני לא עושה מספיק בשביל אחותי..אבל יהיה בסדר. דיברנו עם הרופא הפסיכיאטר אני לא אוהבת אותו!! .. בכל אופן תודה רבה רבה.. טוב לי שסוף סוף מצאתי מקום שבו אני יכולה לשפוך לפחות על זה.. לילה טוב לכולם

למעלה