שוב אני...

kissa

New member
שוב אני... ../images/Emo68.gif ../images/Emo68.gif

וואו.... תודה רבה על קבלת הפנים החמה...
אתם ממש חמודים.... האמת היא שאני רק בת 15, אז ההחלטה לעבור לקנדה לא הייתה שלי אלא של ההורים שלי
הם פשוט פחדו מכל מה שקורה בארץ, עם הפיגועים והכל.... אז עכשיו אני נמצאת בחצי השני של העולם, הרחק מהמשפחה, החברים, והלב שלי....
ובנימה אחרת... שנה טובה, ומדהימה, ומקסימה ונהדרת....

תותי-בת

New member
קיסה לפעמים גיל זה לא הכל את יודעת... אל תהי עצובה ../images/Emo24.gif מי יודע, אולי הם לקחו את אחת ההחלטות החשובות בחיים שלכם, ואני בטוחה שהם חשבו המון לפני שעברתם - לא קל לעזוב חברים, משפחה, מקומות עבודה... אמרת שהלב שלך בחצי השני של העולם... את תתגברי על זה אחותי, מבטיחה לך, תמיד תמצאי מישהו שתאהבי יותר, קחי את זה בחשבון ותעשי חושבים - למרות שזה קשה כן אני יודעת - ואני שונאת את המשפט הזה אבל, תני לזמן לעשות את שלו... מה שבטוח הוא שאת פותחת כרגע דף חדש בחיים שלך, וזה מה שחשוב - אולי היית צריכה את זה, לכי תדעי... אף אחד לא יודע מה צופן לך העתיד - לטוב ולרע, ואני מקווה מאוד שרק טוב יהיה לך שם בקנדה, איפה אתם גרים?.. שתהיה לך שנה טובה, מלאה בהתחלות חדשות ומדהימות ככל האפשר, רק טוב ואהבה, ליאת.

kissa

New member
תודה... ../images/Emo9.gif

את פשוט מקסימה....
כמה נחמד לשמוע דברים כאלו... כן, אני מבינה שזה לטובתי אבל עדיין... היה לי בארץ חבר שנתיים.... ואני מתגעגעת אליו כל כך...
תודה לך....

תותי-בת

New member
אחותי הקטנה... ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif את בעצמך מקסימונת. למען האמת אני לא יודעת אם זה לטובתך או לא, אני ממש לא יודעת מה היו השיקולים של ההורים שלך לעזוב את הארץ, ואם הם התייעצו איתך או לא... אני יודעת שאנחנו העלנו (אני ואחותי הגדולה... אני רק בת 17...) את הנושא של לעזוב את הארץ, ומבחינת ההורים שלנו האחוז שזה יקרה הוא אפסי... ולא הייתי רוצה לפרט את הסיבות למה.. אני כל כך מבינה את הגעגועים שלך - אין לך מושג כמה, ואני יודעת שזה קשה לקרוע את כל הקשרים ולהתנתק מכל כך הרבה אנשים שאת אוהבת... אני יכולה לאמר שעדיין תשמרו על קשר, אבל אני יודעת שזה לא אותו הדבר... שיהיה לך רק טוב אחות קטנה... המון אהבה, רק טוב, ליאת.

kissa

New member
מתה עלייך.... ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

ההורים שלי לא התייעצו איתי ואמרו לי רק כשהכל כבר היה סופי ונשאר לנו רק שנה בארץ. זה באמת ממש קשה. הכל אצלי בארץ והגעגועים פשוט הורגים אותי, אבל עמוק בתוכי אני מבינה שזה לטובתי וסך הכל כשאני יהיה יותר גדולה תהיה לי אפשרות להחליט לבד איפה אני מעדיפה לגור, ואני פשוט שמחה שיש לי את האפשרות לבחור... אחותי הגדולה... אני מתה עלייך....

**Blue-Lagoon**

New member
כי רק עברת ../images/Emo13.gif

מנסיון זה נעשה רק יותר טוב
גם אני כשרק עברתי התגעגעתי מוות לחברים שלי, לחבר שלי, ובכלל לחיים הישנים שלי. אבל עכשיו אני כל כך שמחה שעברתי, זה פשוט כיף ואני מאושרת שהיתה לי את ההזדמנות לנסות את זה. זה יעבור מהר, אל תדאגי. הרבה עוברים את זה
HANG ON THERE

**Blue-Lagoon**

New member
סוף סוף עוד אנשים בגיל שלי!

YEAH!!!! מה קורה? אל תדאגי זה יעבור תאמיני לי אחרי זה יהיה לך ממש ממש כיף!!! אני גרה בפריז כבר אממממ שנה וגם אני בהתחלה שנאתי את זה לאללה, אבל תכירי שם אחלה אנשים! במיוחד בקנדה יש לי כמה חברים קנדים הם אנשים מה זה חמודים!!! יש לך איי סי קיו או משהו כזה?

למעלה