שוב אני צריך עזרה...

קצת מסובך ../images/Emo13.gif

הוא מנהל חטיבת הביצוע של קול ישראל, אבל הוא גם האחראי מטעם קול ישראל על פרוייקט הרדיו החינוכי

מעיין©

New member
שלמה ארצי לא../images/Emo13.gif

למרות שזה היה יכול להיות מעניין
הוא אכן נולד בקיבוץ אלוני-אבא, אבל בגיל 3 המשפחה עזבה ועברה לת"א. הוא עירוני בלב ובנשמה

שוב אני צריך עזרה...

תתאמצו רגע ותחשבו... מי שאתם מכירים והוא מפורסם, היה פעם פעיל בתנועה שלנו? אני חיפשתי הרבה זמן ומצאתי כמה בודדים-ח"כ שלום שמחון,גידי השדר, וגור צלליכין שעבד ככתב צבאי בגל"צ ובערוץ אחד ועכשיו עובדד כיועץ רה"מ לענייני תקשורת. מכירים עוד מישהו?

מקפיץ!

אני מקפיץ כי זה ממש חושב לי. ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-ה-ק-פ-צ-ה-

Setherial

New member
האממ.. ההוא מערוץ שש...

ברח לי השם שלו .. נו פרילינג... איך קוראים לשוב הזה?.. אההה.. כן כן עמוס שוב !! והוא גם היה במחזור של דודה שלי .. האא..!!

עמוס שוב האחיין של אתי שוב

בוגר בית סיפרנו, הוא היה בתנועה? משום מה הוא לא נראה לי בחור תנועתי...

kedeman

New member
במעריב לנוער היתה כתבה

לפני הרבה זמן על הקטע של השירה בציבור והיתה שם תמונה שמישהו שם לבש חולצה כחולה עם כתם בצורת בני המושבים על הכיס אני חושב שזה היה מאור כהן...

מאור כהן (הזמר)

הוא היה הסולן של זקני צפת (השכן שלא ישן,שישי-שבת...) אפילו הייתה תמונה שלו במעריב לנוער בהופעה איפשהו עם חולצה כחולה של בני המושבים (תמונה מצורפת)

mis take

New member
עד כמה שידוע לי

מאור כהן לא היה בתנועה. זו חולצה שמישהו נתן לו שם והוא בקטע של התלהבות שם אותה... (ככה לפחות אני שמעתי...)

kedeman

New member
ברנס...

יש סיכוי שאפשר לסדר דרך גור צלליכין פרוטקציות לגל"צ? אם כן תבדוק את זה ואם אתה כבר בודק בשביל אולי תוכל לבדוק גם בשבילך!!!

אוקיי.זה לא כל כך פשוט..

קודם כל זה די בעייתי... להשיג אותו לקח לי בערך 5 שעות היום בבוקר,שכללו שיחות עם הרבה עיתונאים (גם מפורסמים...),מפיקים,מערכות של עיתונים(מעירב,ידיעות והארץ), מערכות של טלויזיה,וכל המקומות בהם עבד בעברו(ולא תאמינו-יש ממש הרבה0רשימה חלקית:ערוץ 1,גל"צ,ערוץ 10,קול ישראל ועוד...) חקרתי ממש עמוקות,דיברתי עם אח שלו,אמא שלו ואבא שלו, גם ניסיון להשיג אותו דרך עיתונאי שנקרא "יואב מינץ"( רדיו חיפה), שבמקרה מקושר לרכזת רדיו של המגמה שלי לא עבד. בסוף התחכמתי,ופניתי למקורות יודעי דבר,שהם להפתעתי עזרו לי(אסור לחשוף מקורות...) נסחפתי קצת...,ולעניין הפרוטקציות... כל בנאדם,שבנה לו מוניטין ורזומה מפואר שכזה,לא ימליץ על כל אחד,כדי לא להרוס את שמו הטוב. אז גם אני לא משתמש בזה לטובתי. אם אתה רוצה דרכים יפות וחכמות יותר להגיע למבחנים לגל"צ-דבר איתי באופן אישי.

למעלה