שוב אני פה

Isis29

New member
שוב אני פה

אין לי מושג למי אני מצביעה מחר אבל אני יודעת למי אני לא מצביעה (זה גם משהו לא?
) בעצם אני מתלבטת בין 3 מפלגות . אני משתעשעת עם הרעיון לא ללכת בכלל להצביע . הרי התוצאות ידועות מראש . עם כל הצער הרי זה ידוע מי יקח ובגדול אז בשביל מה ללכת בכלל?הסקרים לא טועים בדרך כלל. טוב אני עדיין אין לי מושג מה אני עושה מחר אבל כבר מרגישה את הבאסה לילה טוב ובהצלחה

© Tweety ©

New member
שוב שלום לך.

העובדה שאת חושבת לא להצביע בבחירות האלו רק מחזקת את הטענה ששגורה בפי שאין אופציה אחרת מלבד ישראל אחרת. הפוליטיקאים שלנו נכשלו ברובם המוחץ כשלון חרוץ וצריך אנשים צעירים,כריזמטים שבאמת רוצים לחולל שינוי ומהפכה. המפלגה שלנו,ישראל אחרת, מבטיחה להלחם גם בשבילך אם קראת את המצע שלנו ואהבה את הרעיונות שהועלו בו אנחנו צרכים את הקול שלך על מנת לבצע את הדברים שאנחנו כ"כ רוצים אם חשוב לך שמישהו ילחם למען הורדת שכר הלימוד,שמישהו ילחם כך שתוכלי לרכוש כאן דירה שמישהו ילחם עבורך עבור העתיד שלך האופציה היא רק ישראל אחרת. תשאלי את עצמך אם המצב שלך השתפר במשך השנים האחרונות אני חושבת שהתשובה היא לא אם כן למה לתת שוב גיבוי וכוח לאלו שנכשלו למה לא לתת כוח למי שבאמת ישנה למי שבאמת אכפת לו. תשלחי לכנסת את אלו שידברו בשמך לא מתוך ססמאות פוליטיות והבטחות שיפרו למחרת אלא את אלו שמבינים וחווים את מה שאת עוברת והם השליחים שלנו לכנסת לבצע את כל המאבקים שלנו. איינשטיין אמר שהטרוף הכי גדול של האדם זה לחזור על אותה פעולה שוב ושוב ולקוות שהפעם התוצאה תהיה שונה אם תתני את הקול שלך לחברי הכנסת שהוכיחו כבר שלא אכפת להם דבר חוץ מלהדבק לכסא תעבור עוד כהונת ממשלה שבה הפוליטיקאים לא יעשו כלום. אל תתיחסי לסקרים הסקר האמיתי הוא מחר ולגבי מפלגות קטנות שמתנדנדות על אחוז החסימה הסקרים כלל לא רלונטים מי שיגיד לך אחרת הם רק האנשים המחפשים איך להכשיל אותנו. אל תצביעי למי שכבר איכזב תצביעי לישראל אחרת תני לנו את הסיכוי שכ"כ מגיע לנו להוכיח שאפשר לעשות כאן ישראל אחרת.

Isis29

New member
מצד אחד את צודקת

אבל מצד שני כפי שכבר כתבתי אני חושבת שמכוון להליכוד יקת גפ הפעם , מה שצריך זה גוש חזק עם ניסיון שיאמוד נגד הליכוד כדי לחסום אותו . כל מהלך יהיה מי שיאמוד מנגד ויעצור. אז אני לא יודעת מצד אחד נמאס לי מהעבודה . אבל מצד שני...

© Tweety ©

New member
העבודה אכזבה אותך

אני לא מבינה איך אפשר לתת את הקול שלך למי שאכזב ונכשל? מפלגת העבודה מורכבת מבובות סמרטוטים שתוקעות סכין זו בגבה של זו מפלגה ללא דרך וללא אידיולוגיה. ומצד שני יש את ישראל אחרת מפלגה צעירה חדשה תוססת שמורכבת מאנשים טובים נפלאים שרוצים לשנות שבאמת ילחמו בשבילך. יש לנו דרך שהיא מפורטת במצע שלנו.

reshef

New member
נו יופי..

גם לי יש דרך אבל את לא רואה אותי רץ לכנסת.. מתי תבינו שלכל דבר יש מקום וזמן? תני לליכוד עוד שנתיים להרוס הכל, תני לעבודה עוד שנתיים להיות אימפוטנטית, תני לבועה של שינוי להתפוצץ (לדעתי לא, אבל כ"כ הרבה אנשים משוכנעים בזה שאני חייב להוסיף) והרי לך מספר נאה של מנדטים לישראל אחרת בבחירות 2004\2005. כיום אתם רק מבזבזים קולות. גם אם יקרה נס ותעברו את אחוז החסימה, לא תוכלו ליישם את הדרך (שוב, הדרך מאוד נחמדה) שלכם.. הכשלון של הבחירות האלה רק יזיק לכם בבחירות הבאות. אבל כמובן שפרישה כרגע תזיק לכם יותר, לכן כבר איבדתם את העיתוי לברוח ממערכת הבחירות.

אלדד27

New member
לדעתי אתה טועה בשני דברים

1. העם לא יצביע למפלגה שאינה מוכרת, אינה פעלתנית, ואינה מוכחת. בטח שלא בהמוניו. אף אחד לא מכיר את ישראל אחרת - אף אחד לא מצביע להם. זה נכון היום וזה נכון גם בבחירות הבאות. על ישראל אחרת ליישר קו עם מפלגה קיימת, חזקה, ועם מצע משותף. כמו שמימד מייצגת הרבה אנשים בישראל, אבל בכל זאת אף אחד לא היה בוחר בהם אילולא היו מתמזגים עם העבודה. אחרי כמה קדנציות, כשבועז נול יהיה מוכר ליותר מחמישה עשר אנשים, אולי יש להם סיכוי להעיר את העם. 2. הבועה של שינוי לא תתפוצץ. שינוי לא תשב בממשלה עם ש"ס, מהטעם הפשוט שבשינוי יודעים שזו הסיבה שכולם מצביעים להם. אם הם יישבו עם ש"ס, הם ייעלמו בבחירות הבאות. לעומת זאת, אם הם לא יישבו עם ש"ס, והעבודה לא תלך עם הליכוד, הרי שימי הממשלה הבאה ספורים מאין כמותם, ובבחירות הבאות שינוי תקבל עוד יותר כוח, מאנשים שיראו שמדובר במפלגה קונסיסטנטית, יציבה, שעומדת על עקרונותיה ונלחמת עליהם.

תשובה לisis

תצביעי למי שאת חושבת שייצג אותך הכי טוב בכנסת הבאה. אם להצביע לישראל אחרת זה כבר שיקול שלך. יותר מכל חשוב שתלכי להצביע. אם כל אחד יגיד שהוא לא מצביע אז הכנסת שתבחר תייצג מיעוט קטן של אזרחי ישראל ואת הרי לא תרצי את זה נכון?

למעלה