שמחה על התמיכה
New member
שוב אני עם שאלות....
המון זמן לא הייתי כאן... ואיזה כייף לבקר ולראות כל כך הרבה הודעות הריון
כן ירבו
צר לי שאני לא מהמבשרות השמחות
למרות שהכל היה אצלי חדש..... הרופא, הבי"ח ואז גם המעבדה, פיפל שפעם ראשונה אני עושה, פרדניזון ודוקסלין (שפעם ראשונה שולבו בטיפול) לצערי הרחם אותו רחם ישן שלא רוצה (שוב) לקלוט הריון.... ובהתאם יש לי שאלה לבנות שמטופלות אצל זיידמן. עכשיו שקיבלתי את השלילי אני רוצה לדבר איתו, לבדוק מה קורה הלאה, אם כדאי למשל בכל זאת שוב לפרוסקופיה (למרות שאני לא הכי רוצה, מפחדת להרוס עוד יותר) בדיוק החודש - 9/4 עבר 5 שנים מהלפרוסקופיה שעשיתי. בקיצור השאלה שלי, אני אמורה לקבוע איתו שוב פגישת ייעוץ, זה אומר שצריך שוב לשלם 880 ש"ח? כי אני לא יודעת אם אני עושה טיפול כרגע, אז זה לא יהיה קשור לתשלום הטיפול, אבל כן אעשה טיפול אז אולי כן יהיה קשור... אנסה לשאול שוב (נראה לי שאני רק מבלבלת) לאחר שמקבלים שלילי אצל פרופ' זיידמן (או אולי אצל כל רופא פרטי?) מה קורה הלאה? ועוד דבר קטן נוסף, קורה לי לפעמים שיש לי דימום קל באף.... תמיד שייכתי את זה למעברי עונות, יובש וכו', לא זוכרת ממתי זה. אבל בחודשיים-שלוש אחרונים, גיליתי שבעצם זה קורה לי לקראת קבלת מחזור, אתמול לאחר שהפסקתי את האוטרוגסטאן, שוב היה לי דימום ואכן אני אמורה לקבל מחזור בקרוב.... נראה לי מוזר, האם זה קשור לאנדו?
למישהי זה קרה? או שבאמת התחרפנתי... חוץ מזה... שבת שלום!
המון זמן לא הייתי כאן... ואיזה כייף לבקר ולראות כל כך הרבה הודעות הריון