שוב אני עם שאלות....

שוב אני עם שאלות....

המון זמן לא הייתי כאן... ואיזה כייף לבקר ולראות כל כך הרבה הודעות הריון
כן ירבו
צר לי שאני לא מהמבשרות השמחות
למרות שהכל היה אצלי חדש..... הרופא, הבי"ח ואז גם המעבדה, פיפל שפעם ראשונה אני עושה, פרדניזון ודוקסלין (שפעם ראשונה שולבו בטיפול) לצערי הרחם אותו רחם ישן שלא רוצה (שוב) לקלוט הריון.... ובהתאם יש לי שאלה לבנות שמטופלות אצל זיידמן. עכשיו שקיבלתי את השלילי אני רוצה לדבר איתו, לבדוק מה קורה הלאה, אם כדאי למשל בכל זאת שוב לפרוסקופיה (למרות שאני לא הכי רוצה, מפחדת להרוס עוד יותר) בדיוק החודש - 9/4 עבר 5 שנים מהלפרוסקופיה שעשיתי. בקיצור השאלה שלי, אני אמורה לקבוע איתו שוב פגישת ייעוץ, זה אומר שצריך שוב לשלם 880 ש"ח? כי אני לא יודעת אם אני עושה טיפול כרגע, אז זה לא יהיה קשור לתשלום הטיפול, אבל כן אעשה טיפול אז אולי כן יהיה קשור... אנסה לשאול שוב (נראה לי שאני רק מבלבלת) לאחר שמקבלים שלילי אצל פרופ' זיידמן (או אולי אצל כל רופא פרטי?) מה קורה הלאה? ועוד דבר קטן נוסף, קורה לי לפעמים שיש לי דימום קל באף.... תמיד שייכתי את זה למעברי עונות, יובש וכו', לא זוכרת ממתי זה. אבל בחודשיים-שלוש אחרונים, גיליתי שבעצם זה קורה לי לקראת קבלת מחזור, אתמול לאחר שהפסקתי את האוטרוגסטאן, שוב היה לי דימום ואכן אני אמורה לקבל מחזור בקרוב.... נראה לי מוזר, האם זה קשור לאנדו?
למישהי זה קרה? או שבאמת התחרפנתי... חוץ מזה... שבת שלום!

lee E

New member
לגבי הדימומים באף.

אני באה ממשפחה של "מדממי אף" וזה תמיד קשור למזג האוויר. אבא שלי תמיד דימם בימים חמים, הבן הבכור שלי גם קיבל את זה. אפשר לבשר על בוא הקיץ לפי האף שלו. מה שכן, המחזור מלווה בשינויים הורמונליים, מן הסתם, וכנראה שרירית האף הופכת ליותר רגישה מה שמגביר את הסיכוי לקריעת כלי דם קטנים באף. אני חושבת באמת שאולי הפעם האנדו' לא אשם
מכיוון שגם הבעל שלי התחיל עם זה, במזג אוייר קיצוני כמו הקור כאן..יש גם את האפשרות שהדבקתי אותו באנדו'.... סתם סתם סתם סתם.

אז זהו שגם אני תמיד הבנתי וידעתי

שדימום באף קשור למזג אוויר..... אבל לאחרונה, לא יודעת איך שמתי לב לזה...יצא ממש בימים לקראת מחזור ואכן זה נראה לי תמוה.... אבל אם הצלחת להדביק את הבעל באנדו
אז בסוף באמת תוכלי להדביק את הרופאים האלה $%@#@! (שכל כך רצית)
איך אמרת? סתם-סתם-סתם-סתם

ר ו מ י ה

New member
הפרוטוקול אצל זיידמן

כולל- פרוטוקול, שאיבה, החזרה ושיחת סיכום. כך שאת בהחלט זכאית (אלא אם זה שונה) לשיחת סיכום. למיטב ידיעתי מהפרוטקול הבא תשלמי כ-580 ש"ח. מצטערת על השלילי
ומקווה שמגמת ההריונות תסחוף גם אותך

אם יש עוד מישהי שאולי יודעת, אשמח

לדעת אם הפרוטוקול כולל שיחת סיכום.... בינתיים
רומיה על התשובה.... גם הפרוטוקול הזה אני אמורה לשלם כ- 580 ש"ח... עדיין לא שילמתי
אבל צריכה להגיע אליו לשלם, אז חשבתי אם כבר אני מגיעה לתשלום, אוכל לנצל ולקבוע באותה הזדמנות פגישה כזאת... ואז לא ידעתי אם זה תשלום נוסף... שהרי ההתייעצות הקודמת היתה 880 ש"ח, אז חשבתי ששוב זאת נקראת התייעצות. ו
על החיבוק.

vanilachip

New member
הי שמחה!

קודם כל מצטערת בשבילך על השלילי
ומחזיקה לך לפעם הבאה
. למיטב הבנתי זה לא כולל שיחת סיכום. בכל אופן, כשאצלי טיפולים לא הצליחו הגעתי אליו לשיחה וקבענו פרוטוקול חדש, זה עלה 580 ש"ח וזה כולל את כל הפרטוקול כמובן. לא יודעת מה קורה כשלא בהכרח ממשיכים טיפול. שיהיה בהצלחה!

ר ו מ י ה

New member
../images/Emo56.gif הכי פשוט להתקשר ולשאול את המזכירה

אם לא נעים לך לברר מול זיידמן...

שמחה!

תגידי את זה לזיידמן, אל תשכחי, זוכרת שבאחד המאמרים שקראתי, היו מס' נשים שהתגלה להן אנדומטריום באף שדימם במחזור. הרירית חדרה למחזור הדם והתיישבה ברירית האף וגם אם זכור לי את עם קרישיות יתר?? תגידי לזיידמן את הכל. מצטערת כל כך לשמוע על עוד שלילי

galias2

New member
Nose bleeding

Hi, Endometriosis thaught me that everything is possible, I am reading so much about this disease and subscribed to overseas Endometriosis support group. My point in short is that there must be a connection between your nose bleeding and Endometriosis and don't freak out just go to check it

למעלה