שלחתי הודעהשוב אני מתלבטת.....
לפני החלטה לגבי נסיעה לקייב.נאמר לנו שתורמת אחת יכולה לתרום לכמה ישראליות באותה נסיעה. האמנם? למישהיא יש נסיון? הרי זה מאוד בעייתי לגבי העתיד. מישהיא בפורום מטופלת של לברן מאסותא? תודה
בהחלט נכוןשוב אני מתלבטת.....
לפני החלטה לגבי נסיעה לקייב.נאמר לנו שתורמת אחת יכולה לתרום לכמה ישראליות באותה נסיעה. האמנם? למישהיא יש נסיון? הרי זה מאוד בעייתי לגבי העתיד. מישהיא בפורום מטופלת של לברן מאסותא? תודה
קצת מפתיע אותי...שוב אני מתלבטת.....
גם אניקצת מפתיע אותי...
עד כמה שאני הבנתי, לא מחלקים את הביציות בין כמה מטופלות. זה מה שנאמר לי בזמנו (לפני מס' חודשים). יכול להיות שאמרו לי שאני אקבל את כל הביציות של התורמת בגלל שבחרתי במסלול של 8 ביציות בבת אחת ולא במסלול של 8 ביציות בשתי נגלות (4+4). תנסי לברר אם זה נכון גם במקרים של 8 ביציות בבת אחת. בהצלחה, יפעת
קצת להעמיד דברים על דיוקםגם אני
בחרתי במסלול של שמונה, אולם אף פעם לא קבלתי יותר מ5. אבל כבר בפעם הראשונה כאשר היתי אמורה לקבל שמונה (מדובר על לפני כמה חודשים טובים), היה ברור שיש חלוקה של הביציות בין כמה נתרמות
התכונתיקצת להעמיד דברים על דיוקם
אם שילמת על 8 ביציות לא ייתכן שלא קיבלת 8. אני חושבת שיש כאן קצת אי הבנה. בכל המרפאות והמכונים ישנה התחייבות לגבי מס' הביציות אבל אין כל התחייבות לגבי מס' העוברים שיתפתחו לאחר ההפרייה של הביציות עם הזרע. כלומר, יכול להיות שאכן שאבו עבורך מהתורמת 8 ביציות, אבל רק 5 מתוכן התפתחו לעוברים. כשאת כותבת "לא קיבלתי יותר מ-5" - את מתכוונת שלא קיבלת יותר מ-5 ביציות או שלא קיבלת יותר מ- 5 עוברים? לדעתי הדברים פשוט לא מדוייקים... יפעת
קייבהתכונתי
שקבלתי 5 ביציות ולא 8. אני יודעת שמתחייבים לביציות שלב M2 ולא לעוברים. אבל אין לי טענות כי בסופו של כל המחזור הארוך הזה (מספר נסיעות) קבלתי את מה שהם התחייבו. זה שזה לא הצליח כבר לא קשור לעינין בו אנחנו דנים. עניתי רק על שאלה של חלוקת הביציות בין הנתרמות.
שלחתי מסרקייב
שלום , אני חדשה כאן... מטופלת של לברן. אכן ביציות של תורמת אחד נתרמות למס' נשים.
ברוכה הבאהקייב
שלום , אני חדשה כאן... מטופלת של לברן. אכן ביציות של תורמת אחד נתרמות למס' נשים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.