שוב אני מודה לכם

יפעת30

New member
שוב אני מודה לכם

אני כ"כ מפורקת ואני כועסת על עצמי כ"כ...כולם אומרים לי שהכל תלוי בי...שרק אם אני ארצה אני אצליח אבל אני מרגישה שזה גדול ממני. נכון..טוב שזה קרה וטוב שעכשיו...אבל אני מרגישה ששתי מכות כאלו - אני לא יכולה לספוג. אני הולכת לעבודה המאד תובענית שלי (אני מורה בתיכון וחוקרת באוניברסיטה) אבל אני לא מרגישה טוב. נופר- מאד רגשת אותי ואני אשמח אם תוכלי לכתוב לי לאימייל שלי (זה פתוח לכולכם) [email protected] אני עדיין מקווה שהוא ירצה לחזור אלי ולא מבינה למה...הוא תמיד אמר שהייתי הכל בשבילו...האמת - גם הוא היה הכל בשבילי ובעיקר בתקופה הקשה הזו. תודה לכולם. יפעת

J-סיקה

New member
יפעתי יפתי

אני לא מצליחה לחשוב על חזרה לשגרה עם אותו בן זוג לאחר פרידה באופי כזה....

יפעת30

New member
ג´סיקה החמודה

את צודקת. הלוואי שהכל היה חלום רע שאפשר להתעורר ממנו למציאות אחרת ושמחה יותר.

gini

New member
אז מה בעצם קרה שם?

את זה לא הבנתי... סתם פתאם ברח? אז שילך, אם הוא לא איתך, אז ככה צריך להיות את תעבדי על עצמך, על הבטחון שלך, הגבר שיהיה לך לא יברח לשום מקום ובטח לא לפני חתונה, כי את מלכה! (ותאמיני!) זה ממש לא בוגר, הוא בשלבי התפתחות צעירים אולי לא מוכן לזוגיות, הוא צריך עוד לעבור כניראה... ואת כמו תמיד בשלה יותר ממנו אז הלאה..ממש ככה למצא אהבה בוגרת... יום אחד תביני שקרה מזל גדול, ומישהו שמר עליך בדיוק בזמן, ושמר אותך לאחר, לראוי! אשה, תהיה חזקה, תנסי לחשוב קדימה את כל כך תצמחי ותתפתחי ממה שקורה לך ואת תהפכי לאשה נפלאה וחזקה את תדעי בדיוק מה את רוצה ותמצאי גבר שיאהב אותך כמו שחלמת. איתך gini

יפעת יקירה... איספי חלקיך...

קראתי את מכתבך הראשון, ואת השני... כמה כאב יכול להכיל האדם, עד כמה טחו עינינו מראות האמת, האמנם באהבה חיית, או שמא כאב האהבה, או פחד הנטישה החיו אותך... זכרי מה ששלי שלי, מה שלא שלי לא שלי... משפט באנאלי ופשוט, הטומן בחובו הכל... שחררי אותו הוא לא שלך, לך מחכה משהו הרבה יותר טוב, מחכה לך אהבה, אך היא תגיע אם תשכילית לשחרר את זכרון הכאב שלך, כל עוד יתקיים הכאב לא תוכל להכנס אהבת אמת לחייך, אהבה לשמה אינה יכולה להתקיים במקום בו יש כאב... טיפ קטן בענין אמך... שחררי גם אותה, על קצה המזלג - הכאב שלנו על ה"מתים", מפריע לנשמתם לעלות למעלה למקום בו הם צריכים להיות, נשמתם חשה את הכאב, והוא אוחז בה, והיא אינה יכולה להמשיך דרכה, אהבי אותה, שילחי לה הרבה אור, שלחי לה במחשבתך ברכת דרך, ושוב הרבה אהבה, היא תשתחרר, גם את... המות אינו סוף, מות הוא התחלה חדשה, עלינו להבין את המות כחלק מהחיים... ממש על קצה המזלג. אני שולח לך שיר קטן, אולי יחממם את ליבך... בימים השחורים אהבנו לכאוב. האמנם שחורים הימים? הרבה אור ואהבה סול

הלכתי בעקבות...

סול , והתחברתי לפורם שלכם. יפעת יקרה, צר מאוד לקרוא את חויותייך האחרונות, וקשה שלא לחוש את כאבך . אך , אולי לאחר שנים של כל מיני חוויות , כאלה ואחרות , אני אישית יכולה לספר לך , שלגיל אין משמעות , ובכל גיל ובכל מצב תמיד יש תקוה להתחלה חדשה.אני , הייתי נשואה פעמיים , לפני שהכרתי את סול. (זו מערכת יחסים שלישית בחיי) ממקום של הכרות עם מוסד הנישואין , היום אני יודעת שלהתחתן זה לא הכל , וחושבת לפעמים שחבל ש...אלמלא הילדים. אולי תנסי לראות את הצד החיובי של הנתק הפתאומי, חישבי על החוויות שכפי הנראה לא היית צריכה לחוות, ראי את האמת על פניה וחישבי מה היה קורה אילו הגילוי היה עולה חודש לאחר החתונה ? מה אז? ואם היו חייך הופכים למין מסכת מעייפת של ריצויים רק בכדי לשמור על קשר , שודאי לא היה בריא , אם זה היה סופו ? חפשי את הטוב שבדבר. התחברי לתחושות האמיתיות שלך וגלי היכן הוא המקום הריגשי שלך "ללא תחושת אגו" בו ידעת בעצם שאתם כלל לא מתאימים זה לזו. אם תשכילי להתבוננן תבחיני באמת שניצבה מולך מבלי שיכולת לראותה עקב הסיחרור של רצף האירועים. אני שולחת לך המון תקוות לעתיד מלא באור ואהבה, ממקום של אמת. לורי נ.ב. סול יחזור אליך מאוחר יותר, הוא יודע שהוא חייב לך תשובה.

למעלה