שוב אני כאן

שוב אני כאן ../images/Emo6.gif

אז ככה יש לי קצת התפתחויות אני אמורה או לפחות הייתי אמורה להתחיל טיפול זריקות של גונל F וביום שני הלכתי לאחות כי משום מה המחזור שלי הגיע לשעה ואחרי יומים לעוד שעה ולא ידעתי למתי לייחס אתהיום הראשון של הדימום אם בכלל בכדי להתחיל טיפול. היא עשתה לי בדיקת דם לשלול הריון - אז שהו שבאת שללנו כי אין הריון. והיא התייעצה עם הרופא על המשך טיפול. בצהרים היא התקשרה אלי וביקשה שאני יגיע לעשות אולטראסונד ובדיקת דם. הגעתי עשיתי וכשיצאתי משם המזחור הגיע ליום שלם וזהו עכשיו נגמר. אתמול היא התקשרה להודיע לי את התשובות והנה זה מגיע בנות אני בייצתי בזמן המחזור מישהי שמעה על דבר כזה ביוץ בזמן מחזור. מה עושים מה עכשיו ? אז נכון לעכשיו אני לא מתחילה טיפול ביום שני יש לי תור לרופא ונראה מה עושים. עכשיו אני באמת מתחילה לחשוש, להילחץ

שמעתי

שמעתי על כזו אישה מכירה אותה באופן אישי..... זה נדיר אני חושבת... תתיעצי עם הרופא שלך.

ואת יודעת מה הטיפול ../images/Emo39.gif

יש לי תור רק ביום שני לרופא אבל עד אז אני לא יודעת על מה לחשוב זה התחיל להלחיץ אותי.

רק לבדוק

כמו שנאמר פה כבר רק לבדוק אם זה משהו קבוע ואז אין בעיה. ובטח לא להילחץ מזה.

אני מכירה

יש לי חברה שהשתמשה במחזור בתור " ימים בטוחים" - ונכנסה להריון. מתברר שהיא בייצה בזמן מחזור. אז החדשות הטובות - זו בכלל לא בעיה... צריך לבדוק האם אצלך הביוץ הוא תמיד בזמן המחזור.

רגע אני רוצה להבין

היא הצליחה להיכנס להריון בזמן מחזור? הרי במחינה הגיונית זה לא מצליח כי זה הימים הכי לא פוריים (לא במקרה שלי). אני מנסה לחפש קישורים ולא מוצאת אני משתגעת מהמחשבה על זה.

הגיוני, הגיוני

הפסיכולוגית שלי סיפרה לי פעם, שהבת הבכורה שלי נוצרה ביום השישי של המחזור. ככה שהכל אפשרי!!!

לא יודעת מה לחשוב

עצם המחשבה על לעשות זה בזמן מחזור מגעילה אותי. אבל עם לא תהייה ברירה וזה מה שיגרום לי להרות קדימה.

עינת ב6

New member
מיטלי...../images/Emo142.gif

כן... יקירתי... זה קיים וקורה...
קרובת משפחה שלנו גילתה שהיא מבייצת בזמן המחזור!!! (דרך אגב , היום היא אמא ל-3 ילדים גדולים ומקסימים!)
ודרך אגב לנשים עם ביוץ בזמן הזה יש אפילו היתר רבני מיוחד לקיים יחסים בזמן המחזור!!!
(כמובן רק אחרי בדיקה נוספת שמוכיחה שאכן הביוץ מתרחש בזמן הזה...)
אז תחשבו באמת על מה שאתם הולכים להרוויח מזה...
המון בהצלחה חמודה!

למעלה