רוח בערבי הנחל
New member
שוב אני כאן... ../images/Emo10.gif וזקוקה לדעתכן...
הרבה זמן לא הייתי פה, או שהייתי רק מאחורי הקלעים. קוראת את שעובר עליכן, מזדהה, כואבת אתכן, ולעיתים אף שמחה (כמה טוב שמדי פעם יש בשורות טובות!!!
). עכשיו אני שוב פה...וזקוקה לדעתכן. אני עוברת כעת מחזור שני של IUI (הזרעה). בחודש הקודם קבלתי במשך 7 ימים גונלF- כפול2. ביום השמיני הערכים היו- E2=2825, PROGESTERONE= 3.0 . היו הרבה זקיקים (אני פוליציסטית), חלקם היו בגדלים 11-20 מ"מ. ביום התשיעי קיבלתי כוריגון, וביום העשירי הייתה ההזרעה. איכות הזרע הייתה טובה מאוד, והכל התנהל טוב...אבל לא נקלטתי
החודש, קבלתי גונלF כפול2 למשך ארבעה ימים וכיוון שה- E2 הגיע כבר ל- 707 הורדנו את המינון לגונלF אחד. המשכתי להזריק עוד 3 ימים, סה"כ 9 ימי הזרקה, וביום העשירי ה- E2 הגיע כבר ל- 6637 וה-PROGESTERONE עלה רק ל- 6. ביום ה-11 היו הרבה זקיקים וחלק ניכר בגדלים 16-20 מ"מ. כיוון שחששנו מגירוי יתר של השחלות, הרופא החליט להזריק לי דקאפפטיל במקום כוריגון, ואתמול, ביום ה-12 הייתה הזרעה ראשונה, היום תמיכה עם פנינים ובערב הזרעה שנייה. ועכשיו לשאלתי... האם ייתכן שהביוץ אכן יתרחש בזמן הקרוב , על אף שהפרוגסטרון כל כך נמוך? אני מניחה שהוא עלה כבר מאז יום חמישי, אבל האם הוא יכול להעלות מ-6 ל- 30 ביומיים? בקיצור, האם התזמון של ההזרעה הוא טוב? ומה זה אומר שבטיפול הקודם האסטרדיול2 הגיע בערך ל-3000 ועכשיו הוא הכפיל את עצמו ועוד אחרי הפחתה של המינון? ~~~~ אני יודעת שהשאלה מאוד ארוכה...אבל אני ממש ממש אשמח אם תוכלו לענות לי. תודה רבה
הרבה זמן לא הייתי פה, או שהייתי רק מאחורי הקלעים. קוראת את שעובר עליכן, מזדהה, כואבת אתכן, ולעיתים אף שמחה (כמה טוב שמדי פעם יש בשורות טובות!!!