העיסקה של שכירות הבית
חשבתי שקראת במקרה את התכתובת שהיתה עם מישהו המכונה"חצי טון" בפורום זה, הסיפור הוא שהבית ששכרתי התגלה כמלא צרות, מהיום השני למגורי שם התגלה כי שעון המים מסתובב ללא שימוש במים, המתווך הביא אנשי מקצוע והודיע לי שהתיקון יקר מדי ולכן הוא ישים צנרת חיצונית במקום הצנרת הקיימת, את העבודה ביצע אדם לא מקצועי והנחת הצנרת שהתבצעה על קיר החזית לבית, הפכה את חזית הבית והכניסה למחזה בלתי אפשרי, בנוסף השיפוץ שכביכול עבר הבית כדי למגר את העובש שהיה בכל פינה, התגלה כשיפות קוסמטי בלחבד, במהלך החודש וחצי שגרתי בבית, התחילו כמויות של עובש לבצבץ מכל פינה וקיר בבית, חפצים שהיו בבית כמו ספרים, בגדים ,כלי עץ התכסו בכתמי עובש, עד שהבנתי שבעצם גם הריאות שלי בסכנה כאשר אני נמצאת שם ונושמת את הרעל הזה, בשלב הזה כשהבנתי שאין עם מי לדבר, אחרי פניות חוזרות ונשנות למתווך לדבר איתו על העניין, הודעתי לו שאני מפנה את הבית, ביטלתי את הצ'קים והגשתי נגדו תביעה בבית משפט לתביעות קטנות, הוא ממשיל להפקיד את הצ'קים למרות שבוטלו, בכתב ההגנה שהגיש הוא יצר סיפור שיקרי מא' ועד ת', ועכשיו אני מתמודדת עם המשימה להוכיח את שקרין, פניתי לדיירים שגרו לפני ואף הם דיווחו שהיו להם בעיות של נזילות צנרת וחשבונות מים מנופחים, ביקשתי מהדיירת לבוא למשפט להעיד, כי המתווך טוען שלא ידע על בעיית הצנרת, אך הדיירת מסרבת להעיד בטענה שהיה לה מספיק ממנו לכל החיים
זה המצב נכול להיום, המשפט יהיה ב-10 ליולי, ועד אז עלי להשיג כל הוכחה לאמיתות דברי ולשקריות התנהלותו
עלי לציין שאני דלת ארמצעים ביותר ולכן פניתי לתביעות קטנות ולא למשפט רגיל