שוב אני, והמשך הגרף...

פלולו

New member
שוב אני, והמשך הגרף...

טוב אז אחרי שהמשכתי לעקוב אחרי החום שלי, יש המשך אם משהי תוכל להסביר את פשר הירידות.... האם גם החודש זה אבוד? שום דבר לא כואב לי (הכוונה לחזה או לגב) היום כשקמתי היה לי כאב חזק מאד בבטן התחתונה שקצת קיפל אותי... מצורף הגרף שלי תודה פלולו

מעיןבר

New member
הנה הגרף שלך...

איזה יופי של ביוץ
כל כך ברור שהוא היה ב- 23 בחודש
עכשיו צריך לחכות ל- 7/7 כדי לדעת האם יש הריון... תמשיכי לעדכן.

מעיןבר

New member
ואני מצרפת שוב את הפורמט של הקובץ

על מנת שתוכלי לראות גרף במהירות... תשמרי לך את הפורמט המצורף ותמלאי בו את הנתונים..

פלולו

New member
אני ביום ה- 30 למחזור....

עדיין לא קיבלתי...(והלואי שכך זה יישאר) רציתי לדעת האם הגרף עדיין חיובי או שקיים סיכוי למרות החום שאני אקבל כי אני משתגעת (כל חצי שניה אני בשרותים) לא כואב לי כלום-האם זה מעיד על משהו? דבר קטן שלא היה: על החזה (שלא כואב לי בכלל!!) הופיעו להם כמה ורידים כחולים....(אפילו בעלי שם לב לזה והעיר את תשומת ליבי...) HELP!!!!! אני משתגעת

פּוֹנְג

New member
על פי הבנתי...

סימנתי לך את יום הביוץ בקו הכחול. זאת כמובן על פי הבנתי בלבד...

פּוֹנְג

New member
איזה קטע... פתחתי את ההודעה

צרפתי את הקובץ רק שכחתי לשלוח כי פתאום הייתה לי עבודה. כששלחתי וחזרתי לפורום, ראיתי שמעיין כבר שלחה את הפרוש שלה. אני חושבת שמזה אפשר ללמוד שאני התחלתי להבין את העייסק
כל הכבוד לי

וברשותכם, מילה חמה גם לפונג

שבאמת מבינה כבר יפה מאוד את העסק של הגרפים! מחאו לה כפיים! ועוד הפעם כפיים! ולסיום סיומת
עשו לה פירסומת

מעיןבר

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אכן מבינה יפה מאוד!

ממש תלמידה מצטיינת
העיקר שיש לי פה מחליפות כשאני לא יכולה לעזור

קובולט

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

למה אבוד../images/Emo35.gif יש עוד סיכוי../images/Emo70.gif

רואים יפה מאוד את הביוץ ב-23/6 העליות והירידות שרואים אחרי הביוץ, זו התנהגות תקינה של החום. כל זמן שהעליות והירידות נעשות מעל לקו הצבעוני שגם מעין וגם פונג סימנו, הכל תקין. את יכולה לראות את זה גם בגרף ההריון של מעין. לגבי הסימנים - אצל כל אחת זה אחרת. יש כאלה שמרגישות את ההשתרשות ויש כאלה שלא. זה עדיין לא אומר כלום. חייבים לחכות בסבלנות ל-7/7 ולקוות שהחום ימשיך ויעלה ושהמחזור לא יגיע בהצלחה

פלולו

New member
היי ותודה-מעיין,איזה מחמאות על הביו

ממש להסמיק... שמתי לב שהמחזור שלי מגיע משהו כמו 10-11 יום אחרי הביוץ (לפי ערכות הביוץ) והמחזורים שלי סדירים בערך 29 יום+- אז אני מחכה שהמחזור יגיע בערך ב- 3/7 מה אתן אומרות?

למעלה