שוב אני - דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!

שוב אני - דחוף !!!!!!!!!!!!!!!!!

זו שוב אני - מניקה מלא , התינוק בן 6 שבועות ויום... משעה 1200 הוא כל הזמן בוכה בהיסטריה למרות שאני מניקה אותו כמעט בלי הפסקה . משתדלת לשתות אך הוא לא רגוע גם מנשא לא עוזר ולא ידיים לא יודעת מה לעשות ???? האם זה רעב או משהו אחר ???

לנשום עמוק!

זה מאד חשוב במצב כזה, כדי ששניכם תרגעו. נסי להניק בשכיבה במיטה, כך שניכם תנוחו מעט. אולי טיול בחוץ יעזור (עיטפי היטב, לא צריך לחשוש מהקור). אולי זו קפיצת גדילה, אולי איזה וירוס. אם את חוששת, גשי לרופא. אולי תזמיני מישהו להיות איתך. זה עובר נעים יותר בצוותא! הרבה בריאות!

אני חוששת שזה בגלל רעב

ופשוט אין לי מספיק חלב כי הוא יונק כמעט רצוף משעה 1200 אולי לא יוצא לו מספיק אני מרגיה מרוקנת ניסיתי להניק בשכיבה ואחרי מס' דקות הוא בכה, הפנה את הראש לצד השני ומצץ את האגרוף שלו אני אפילו לא יודעת איך לתת תחליף והאם הוא ירצה בקבוק בכלל כי לא ניסיתי עד היום

d i n o l e

New member
גיל 6 שבועות הוא גיל שבו יש קפיצת

גדילה קפיצת גדילה מתאפיינת בזה שהתינוק לא יורד מהציצי ולך יש תחושה כאילו החלב לא מספיק זה לא נכון יש מספיק חלב ןאם תתני לו לינוק כמה שהוא מבקש זה גם ימשיך ככה. קפיצת גדילה זו הדרך שבה התינוק מאותת לגוף לייצר עוד חלב. כל בקבוק שתתני זה איתות שהגוף לא יקבל כל זה בהנחה שהתפיסה של התינוק טובה, ויש מספיק חיתולי פיפי ועליה במשקל תקינה.

הלילה עבר כרגיל, ונראה

לי שהוא חזר לעצמו. עדיין הוא יונק לא יותר משעתיים, אבל נראה בסדר. אני מקווה שלא צתפתחת לי דלקת בשד, כי מתחיל לכאוב לי בצד אחד. מחר אני אלך ליד שרה ונראה לי שאקח משאבה ואולי יהיה לי קל יותר. תודה

יש לך אשת מקצוע

שאת בקשר איתה? חשוב! בשביל קטעים כאלה, דברים שאת לא בטוחה בהם. למה משאבה? בכל אופן, הקפידי לקחת ספקטרה ולא משאבת אינהלציה שהוסבה.

אתם אנשי המקצוע שלי

ומשאבה כדי שיהיה לפעמים כשצריך במקרי חירום, שהבעל יוכל גם להאכיל אם יש סידורים, רופא וכו' שתהיה אופציה אמרו לי ביד שרה שיש להם ספקטרה, זה טוב, לא ???

בעיניי אינטרנט אינו תחליף לאנושי

כשצריך עזרה ותמיכה, צריך גם מישהו שמכיר אותך ואת הפרטים יותר במדוייק. משאבת ספקטרה זה מעולה.

אז את ממליצה לפנות ליועצת הנקה

גם כשאין לי כאבים או בעייה בהנקה והתפיסה בסדר והחיתולים מספיקים ??

למעלה