שוב אני בודד...

eitaney

New member
שוב אני בודד...

אני עכשיו בניו יורק כבר חודש,ושוב אני מרגיש בודד....כבר ניסיתי לגור בכמה מקומות בעולם - בסידני,בכפר קטן בהודו (שאף אחד לא מכיר,נראה לי), גרתי באמסטרדם עם חברה,וזה סיבוב שני שלי בארה"ב,אחרי שגרתי שנתיים במיאמי....והתחושה של הניכור והחלל לא עוברת...אני כל הזמן מחפש מקום,שבו אמצא רוגע לנפשי (ולא שחסר לי משהו מבחינה כלכלית או חברתית וכו'). פשוט...לא מוצא טעם בשום מקום...מה אני מחפש בעצם? מישהו יכול ליעץ לי?

Sharon F

New member
איזה צירוף מקרים

בדיוק קראתי כמה הודעות בפורום ישראלים בחו"ל, ונחה עלי תחושת הבדידות, מה שלא קורה לעיתים תכופות, כי מאוד עסוקה בדר"כ. אבל עכשיו אני מסתכלת על השעון ורואה שעוד שעה אני צריכה לצאת לעבודה, ומחר הולכים ל-state fair, ועוד שבוע חוזרים ללימודים, אז יהיה בסדר. לאט, לאט אני מרגישה יותר ויותר שיכת, והמשפט "מה שלא הורג מחשל" מקבל משמעות נוספת. שלח לי מסר אם בא לך להתקשקש שרון

חיים כפולים

מה שרואים מכאן לא רואים משם...אבל מי שחי מחוץ לישראל ומבקר לעיתים קרובות בארץ יודע להשוות. כל עוד העיסוק המקצועי לפי הכישורים אפשרי רק בחו"ל (ולא בגלל שכר מועדף), ישראל היא בית ראשון בתודעה אך בית שני למעשה..משפחה תומכת תמיד מקילה על ההרגשה הכפולה הזאת.

אתה פשוט צריך לחזור למקום אליו

אתה שייך וזה הביתה. תפסיק לחפש את האושר במרחקים כי הוא נמצא ממש פסיעה ממך,פשוט תרים את הראש ותיראה את האור.

natalilill

New member
היי איתן

אני גם לא מבינה למה אתה עובר כל הזמן מדינות ומנסה למצוא את עצמך במקומות "זרים", אני נוסעת בקרוב בפעם הראשונה לארה"ב (לא יודעת עדיין לאן). אתה שואל "מה אני מחפש?, מישהו מוכן לייעץ לי?"- קצת קשה לענות על שאלה כזאת בתור מישהי שלא מכירה אותך בכלל, ואם אתה לא יודע אז למה שמישהו זר ידע? בכל מקרה אני אשמח לשוחח איתך ולנסות לעזור ולעודד....

newbie7

New member
דחיל רבקום, צאו מזה

לא בריא, כל הרחמים העצמיים האלה...

למעלה