שוב אני בדילמה

שוב אני בדילמה

שוטטתי באתרים כגון B&H וגם www.photozone.de והאתר www.photographyreview.com חשבתי שאני ארכוש את המינולטה DYNAX 7 היום יצרו איתי קשר מ farout visual photography התעניינתי לגבי אחד הקורסים שלהם והם חזרו אלי לנייד שלי, תוך כדי שיחה עם מנהל הקורס, העלתי שאלה לגבי איזו מצלמה כדי לרכוש ואילו עדשות. אמרתי לא שהתענייתי במינולטה ושמחירה כ450$ ,בתגובה הוא המליץ על הקנון EOS30 שמחירה נמוך יותר כ 350$ נכנסתי לאתרים הנ"ל ערכתי השוואה בין המפרטים והמינולטה מפתה יותר על אף שמחירה גבוהה יותר. המדריך ציין שהמינולטה לא עמידה כמו הקנון לצילומי שטח, האם זה נכון שאורך החיים של הEOS30 גבוהה מזה של המינולטה בתנאי ששניהם יעברו אותו סוג של שימוש, צילומי שטח, מזג אויר גשום, לחות אבק וכו' אני מעוניין לקבל מידע בנושא כי סגנון הצילום הזה הופך להיות השימוש העיקרי שלי, מכיוון שאני מרבה לטוס ועלויות הטיסה והלינה שלי הן מאד נמוכות, לכן חשוב לי לרכוש מצלמה שאוכל להתקדם איתה לפיק ממנה תמונות טובות וכמובן שתשרוד מבחינה מכאנית כמה שיותר. תודה מראש לכל אלה שיועילו בטובם לנדב מידע

התנאים שציינת לא מותירים הרבה אפשרו

אפשרויות,רק המצלמות המיועדות ל'מיקצוענים' בנויות לעמוד בתנאים כאלו: מינולטה = הדיינקס 9 קנון = 1V לגבי המינולטה גם שמעתי שרגישות מאחרות, הבעיה שאין כמעט את מי לשאול,כי רוב המשתמשים הם ניקון או קנון. אלי דגני מכיר מקרוב.מציעה לשאול אותו.elidgani - שלח אליו מסר והזמן לפורום כאן. מה לגבי פורום משתמשי מינולטה?יש כזה? הייתי מחפשת,אולי דרך גוגל.ואם תמצא - תעלה קישור ואצרף כאן בפורום.

אנסח את שאלתי מחדש

מתוך שני האופציות minolta dynax 7 \ canon eos 30 איזו מבין המצלמות תתאים לי יותר ולכיוון שאליו אני שואף צילוי טבע ונוף בעיקר. כי מכל האתרים שאליהם הופנתי נוכחתי לדעת שהמינולטה טובה יותר והפרש המחירים בין שניהן קטן, אולם הבנתי אינה של איש מקצוע. לעומת זאת איש מקצוע אמר לי שלדעתו הקנון עדיפה על המינולטה. אני די בבעיה, מצד אחד נסיונו של איש מקצוע גדול משלי, מצד שני הנתונים מדברים בעד עצמם, מה עושים?

אם ההפרש קטן - תקנה מינולטה

בארץ ההפרש גדול - בערך 1500 ש"ח הפרש. אני מכירה את הקנון מקרוב.ואת ההמלצות לקנון.

אריק פ

New member
תיקח בחשבון גם..

תיקח בחשבון גם את הרצון שלך להתקדם בעתיד. סביר להניח שעם הזמן תרצה להוסיף ציוד (עדשות, פלאש, עמה, עניינים) לארנסל שלך. לפני שאתה מחליט איזו מצלמה, תבדוק גם איזו מהחברות מציעה אילו עדשות, וגם באיזה מחיר ובאיזו איכות. חוץ מזה, תנסה ליצור קשר עם אנשים שיש להם את המצלמות הללו, שיתנו לך ביקורת מנסיונם. תנסה אותן גם איך את מרגישה איתן בעבודה. זה גם חשוב. וחוץ מזה, בהצלחה! אריק

למעלה