שוב אני איתכם.

yellow cheese

New member
שוב אני איתכם.

קרובת המשפחה שלי (זו החולה באפילפסיה) נכנסה להריון. מה הסיכוי שגם לתינוק תהיה אפילפסיה? מה הסיכוי שההתקפים יפגעו בתינוק? מה צריך לעשות במקרה של הריון והמחלה יחד? -תודה מראש- שירלי

ufo11

New member
כזכור לי, כל עוד רק הורה אחד

אפילפטי, ישנו סיכוי של 2.4 אחוז... אבל אולי בגלל שהיא אישה זה אחרת... אין לי מושג... יש כאן אמהות שיוכלו להעיד ולהעשיר מהידע האישי שלהן יותר טוב ממה שאני יודע:) המשך יום טוב!

yellow cheese

New member
קראתי כעת על הריון ואפילפסיה..

אבל אני אשמח לתגובות מנשים חולות אפילפסיה שכבר עברו את העניין.
מראש.

הנושא יותר מורכב

הדבר תלוי בכל מיני גורמים כמו סוג האפילפסיה ועוד. אני ממליץ לך לחזור על השאלה בפורום באתר של אי"ל בפרוט גדול יותר ושם יענה לך אפילפטולוג מומחה בתוך מספר ימים.

qt1

New member
שירלי בוקר טוב,חייםבוא בבקשה../images/Emo13.gif

ריכזתי את ההודעות שהשארת למי שלא מכיר וירצה להגיב לך בהמשך... ככה כדי שלא יהיו אי-הבנות OK ? קודם כל שיהיה בשעה טובה
,דבר שני באמת אולי כדאי שתשלחי לאי"ל בקשה להיות חברה באי"ל,ככה תוכלו להתיעץ דרך האינטרנט, יש בפורום שלהם אפילפטולוג שמשיב על שאלות. את יכולה לשלוח מסר אלי אם יש לך איזשהם לבטים, או משהו שמונע ממך מלעשות זאת אני אשמח לנסות לסייע. איזה כדורים היא נוטלת? את כותבת שיש לה התקפים, את יודעת מתי היא פגשה אפילפטולוג בפעם האחרונה? אני לא נכנסתי לכל ההודעות שלך כי יש לי המון דברים לעשות היום , פשוט ריכזתי את כל ההודעות שלך כדי לעזור לשאר חברי הפורום להכיר אותך מתוקה
איך לא כתבת שיונתן גפן יצא במופע חדש עם דיןדין? ככה עושים?
אני מבינה שאת מנהלת את הפורום של הבן, אבל קצת פרסומת לאבא לא תזיק,אני מחכה להזדמנות הראשונה להגיע למופע, לדיןדין יש קול פעמונים וההומור של יונתן טוב לבריאות שלי.
חיים שלח קישור של מרכז לבירור בקשר לתרופות שנוטלים בזמן הריון, אני לא זוכרת מה השם, תכיני כרטיס אשראי, זה עולה בסביבות ה 20 ש"ח, אבל אם אומרים שהכדורים מסכנים את העובר , שווה לשמוע את זה וגם אם לא... יום טוב ,להתראות

hashy

New member
יש לגניקולוגים ספר-תנ"ך של תרופות

להיריון ומה רמת הסיכון שלהם. המרכזים הטטרוגנים משתמשים באותם נתונים. מה שאומר שאפשר לקבל תשובות לגבי התרופות של האפי מגניקולוג. באופן כללי כדאי שהם יעבדו בשיתוף פעולה. הנוירולוג אחריותו לדאוג להשאיר אותך מיוצבת והגניקולוג אחריותו כוללת גם את העובר. חוצמזה, יש לקופות החולים מרכזים טטרוגנים שאפשר להתקשר אליהם ולקבל אינפורמציה ועליהם לא צריך לשלם. ניתן לבדוק זאת דרך מוקדי השרות של הקופה.

moribat

New member
יש גם שרות חדש לכללית שמפורסם

בטלוויזיה, ליווי לפני הריון ובהריון.

למעלה