שוב..אכזבה..

א ו ר3

New member
שוב..אכזבה..

פעם שניה כמעט ברצף שאני שומעת את המשפט "אני לא רוצה קשר רציני..." מה , מה יש להם לבנים האלה??? אתם לא רוצים מישהי שתאהב אתכם? אתם רוצים להשאר אטומים רגשית לנצח? נמאס לי...

lior07

New member
תאמיני לי שלא..

אבל אני יכול להפנות את דבריך בדיוק גם לבנות,ונראה לי דווקה שאצלנו הבנים אנחנו שומעים את המילים האלו יותר הרי בדרך כלל הבנים הם אלו שיוזמים בהתחלה,יש המון כאלו שרק מחכים לאחת כמוך שתאהב אותם,את לא צריכה בחור כמו זה שאת כותבת עליו שסביר להניח רוצה דבר אחד וזהו.אז

אולי לא כדאי לספור???

כי לצערי יהיו לך עוד כמה כאלו עדיף לך שיהיו כנים מההתחלה ולא ימשכו אותך באף ואחרי תקופה שאולי כבר יהיו רגשות ויהיו מגעים אישיים יגידו לך "תשמעי זה לא את..."

LauraLF

New member
אוף!!!! כ"כ מוכר!!

אני חשבתי בדיוק כמוך.. באמת יש בנים שאני לעולם לא אבין... חיים בסרט!

שוקלדה

New member
את כ"כ צודקת...

לפי דעתי הבנים לא יודעים מה הם רוצים מעצמם ולעצמם....מוזרים..:)

ניקולי

New member
מה זה קשר רציני

נכון הרבה גברים נחלצים מהמילה רציני... זה כמו שתגידי לו בטלפון "שמע אנחנו צריכים לדבר" רק תגידי לו את זה הוא ישר יפרוס כנפיים.. לפעמים גברים מפחדים ממחויבות.. על כן הוא או הם אמרו לך "אני לא בנוי לקשר רציני" אני חייבת לציין שגבר כזה שבא ואומר לך שהוא לא מוכן לקשר רציני הוא אחלה גבר ולמה ?? מאחר ואלמלא היה נשאר איתך.. הקשר היה נהפך להיות קשר הדוק.. בחינתך וכאשר היה מגלה לך מאוחר יותר שאין מצב לקשר רציני היית.. נפגעת..לא רק מתפלאת.. ראי זאת כחיוב ולא כשלילה

א ו ר3

New member
צודקת..

עדיף להיות כנים באמת.. אבל אחלה גבר? לא הייתי נסחפת... כי לדעתי הגברים האלה פחדניים, פוחדים מלהרגיש משהו..

mentorit

New member
זו דרך נימוסית לומר לך

ממי זה לא מתאים לי... אלה שירצו אותך ירצו גם קשר רציני וגם לא יישנו בלילה בגללך! יקירתי בסוף זה יגיע תמתיני עוד קצת קצת!

למעלה